Inlägg från: Miss Moneypenny |Visa alla inlägg
  • Miss Moneypenny

    Vi med lila som färgtema forts..

    Ja, fota gärna om du orkar. Är det en eller två servetter i?

    Fru PB skrev 2009-04-23 12:50:31 följande:


    Miss Moneypenny skrev 2009-04-23 09:54:52 följande:
    Det var faktiskt IKEAS bröllop som vi hade.Ska se om jag kan fota en vikning på något sätt...Hmmm En riktig utmaning... Men den är allt ifrån svår.JAg vek 70 sådana...
  • Miss Moneypenny

    Calligraphen har också. Den är typ fuschia tror jag. Kostar 39 kr för en ask.


    Numbert skrev 2009-04-27 19:49:11 följande:
    Hallå, jag är nykomling på denna tråd, men jag tänkte att ni om några kan hjälpa mig med följande; Var kan jag få tag på lila hjärtkonfetti?
  • Miss Moneypenny

    Hej lila vänner :) Skulle behöva smakråd.. Vi ska ha en slags chokladtryffelterrin istället för bröllopstårta som vi ställer upp på en tårtställning. Vilken variant är finast? Se bild i galleriet! Muffinsformarna eller skålen med bandet runt. Bild på tårtställningen finns också.

  • Miss Moneypenny

    Jag har kollat på dem på IKEA:se hemsidan me de ser ganska heltäckande ut på bilden. Är de mer genomskinliga i verkligheten?

    www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40141668

    Superbra pris annars och skönt att man slipper sy och fålla och sånt.


    emmibob skrev 2009-04-27 19:30:32 följande:
    Hej alla lila brudar!Twixiee: Jag har handlat de gardinlängder som heter Flyn lill (ikea) som diskuterades i förra lila tråden. De ska vi ha som löpare på borden. De är "skira" så de kommer inte bli "heltäckande" lila utan mer som ett "lila glans" på bordet, men jag hoppas det blir bra ändå. Rättprisvärt blev det hela, en sån gardin går på 19:- och är 3 meter!!!Någon som kommit över lila(purpur)färgat kopieringspapper???
  • Miss Moneypenny

    Vad bra! Ska åka och kolla på dem idag. De är dock lite breda tycker jag, 60 cm. Våra bord är 73 cm breda. Tror ni man kan klippa av dem på längden så att de blir 30 cm breda? Eller är det svårt att få snyggt?


    missbilly skrev 2009-05-07 10:20:59 följande:
    Miss moneypenny: De är mer genomskinliga än vad de ser ut att vara.Jag funderar på att köpa sånna till löpare... gifter mig 23 maj. det verkar just nu som det billigaste alternativet. Sen säljer jag den nog efter (för vad ska jag med 20 lila löpare till sen!?)
  • Miss Moneypenny

    Tror du att det funkar att bara klippa? Måste det inte fållas?
    Fransar det sig inte?


    missbilly skrev 2009-05-07 10:49:42 följande:
    Jag tänkte kapa de på mitten om jag köper dem, annars täcker de ju nästan hela bordet.Jag tycker det blir snyggare om det är en smal löpare i mitten.Miss Moneypenny skrev 2009-05-07 10:30:22 följande:
  • Miss Moneypenny
    missbilly skrev 2009-05-07 11:05:09 följande:
    Tror det är sånt tyg som inte behöver fållas om man klipper rakt.Men vet ju inte säkert eftersom jag inte köpt dem än...De hade ju helt slut sist jag var på ikea (därför jag åkte dit)Miss Moneypenny skrev 2009-05-07 10:50:47 följande:
    Det låter ju för bra för att vara sant! Vad skönt att bara kunna klippa. Nu måste jag bara bestämma om man ska ha löpare bara på honnörsbordet eller på alla bord.
  • Miss Moneypenny

    Jag var på IKEA igår men allt jag skulle ha var slut. Flyn lill fanns inte i lila och värmeljuskopparna i lila var också slut :( Får kolla i Kungens Kurva istället.

  • Miss Moneypenny

    Hittade i linköping när jag var där i helgen :)

    Jag har gjort en provdukning nu. Vore gulligt om ni ville ge feedback. Är det snyggast med de lila ljuskopparna eller de svarta/grå?

  • Miss Moneypenny

    Det finns ju likadana som de lila i svart och vitt på IKEA. Man kanske ska blanda lite?

  • Miss Moneypenny

    Ja, visst är det hopplöst..De kan inte heller säga vad de får in eftersom Flyn lill är "blandade färger". Även om det står att det finns i lager så kan det vara fel färg så man måste ringa och kolla. Jag hittade dem som sagt i Linköping men det är ju en bit från dig.

    När är ert bröllop? Du kan ju köpa mina om ditt bröllop är efter mitt? Den 6:e juni har vi.


    missbilly skrev 2009-05-11 19:53:26 följande:
    Suck!!! Får inte tag på löpare heller (flyn lill från ikea)De finns inte i Gävle eller sundsvall så jag måste sätta mig o åka till UPPSALA om jag inte hittar nått annat att använda.Det är bara 12 dagar kvar tills vi gifter oss!!!!
  • Miss Moneypenny

    Åh, så typiskt. Jag hade ju kunnat köpa i Linköping när jag var där... Ingen här som kommer från Linköping?

    Jag ska till IKEA Barkarby igen i helgen. Kan ju kolla om det kommit in nu om du vill. Hur många vill du ha i såna fall?

    Japp, jag har provat att dela på dem och det går alldeles utmärkt. Svårt att klippa rakt dock..


    missbilly skrev 2009-05-12 15:21:38 följande:
    anapanasiti: Får inte fram länken... =(Är det ingen här inne som bor i uppsala som kan tänka sig att åka o köpa de åt mig (självklart för jag över pengar innan) o skicka de... antingen med post, buss eller tåg?????
  • Miss Moneypenny

    Vi gifte oss i lördags! Har lagt in en bild på den lila dukningen ifall ni vill se!

Svar på tråden Vi med lila som färgtema forts..