Inlägg från: Hempling |Visa alla inlägg
  • Hempling

    Vi med lila som färgtema forts..

    Hej! Kul att hitta en tråd för lila! Vi ska ha svart-vitt som grund och lila inslag har vi tänkt, i blommor, dukning, näbbkläder etc.

    Vad ska ni andra ha för blommor i er bukett som går i lila?

  • Hempling

    Pingst09 och Gussavilmis, båda buketterna låter jättefina! Googlade på bollök (som jag inte hört om förut...) och den såg superhäftig ut! Och vilket smart sätt att få in lila i buketten genom att använda sidenband!

  • Hempling

    Håller med MissMoneypenny, jättesnyggt! Finns det några vikningsinstruktioner på nätet kanske?

    Fru PB skrev 2009-04-23 08:04:00 följande:


    Lägger in en bild i mitt galleri hur jag hade servetterna. tillsammans med festhäftet.Vi hade förrätten redan på tallrik när gästerna kom in.
  • Hempling

    Vi ska ha svart och vitt med inslag av lila som färger. Tanjen just nu är att jag (precis som du) ska ha vit klänning med lila bukett och att min sambo ska ha svart/grå frockcoat med vit eller grå väst och plastrong. Sedan ska han ha en lila blomma på kavajen, som går igen i min bukett. Och vår brudnäbb ska ha en lila klänning. Såg en annons här eller på blocket (hittar den inte nu) där det var två små killar som hade exakt samma väst och slips som pappan hade. Verkligen jättegulligt, hade jag haft två söner hade jag nog kört på en sådan idé!


    WinterorSummer skrev 2009-04-30 11:18:53 följande:
    Hej!Jag skrev någon rad i tidigare tråd. Vi ska ha lila, svart och vitt/guld som färger. Jag undrar hur ni gör med brudgummens klädsel? Jag ska ha vit klänning med lila bukett är tanken. Brudgummen och våra två söner (2½ och drygt 1 år gamla)har vi tänkt ska matcha varandra lite grann.Vi funderade lite på helsvart med lila plastrong, alt svart kostym/kavaj med lila skjorta och plastrong. Han är lite sen av sig så han har inte ens begivit sig till affären för att se vad som finns ännu :)Hur har ni tänkt?
  • Hempling
    burnisen skrev 2009-05-04 17:42:54 följande:
    Ja de kanske blev lite tanigt, med det bandet...Vad tycker ni andra?
    Jag håller med, allt var jättefint, men skulle gärna ha lite bredare band! Då blir det perfekt!

    Vi har tänkt ha brudskål, vet inte om ni menar någor utöver det. Hade tänkt champagne med bär i, men då sa vår cateringfirma att de flesta brukar slänga bort den, eftersom de inte tycker det är så gott. Så kanske det blir någon drink eller eventuellt mousserande vin... Vad ska ni ha för drink?

    Måste säga att jag oxå gått linan ut och köpt toapapperet som nämnts tidigare här i tråden... Nästan så att det är att "övergöra" det hela, men det var ju fint!!
  • Hempling

    Jättefint! Jag skulle köra på de lila ljuskopparna om jag var du. Tycker inte du behöver blanda in svarta och vita, det blir lite "lugnare" dukning om du har samma färg på ljuskopparna. Du har ju mycket annat som gör dukningen levande, som servetterna, konfettin och murgrönan (eller det gröna, vad det nu är). Superfint i alla fall! :)

    Miss Moneypenny skrev 2009-05-10 19:14:35 följande:


    Hittade i linköping när jag var där i helgen :)Jag har gjort en provdukning nu. Vore gulligt om ni ville ge feedback. Är det snyggast med de lila ljuskopparna eller de svarta/grå?
  • Hempling

    Åh, så fina ni var!!! Gillar verkligen de svartvita fotona, suppersnygga! Och snygg dukning!


    burnisen skrev 2009-06-11 09:56:20 följande:
    Miss moneypenny: Super fint ni hade de! Nu har jag lagt in några bilder från vårt bröllop, väntar fortfarande på fotografbildernam men nu kunde ja inte hålla mig längre ;) så de kommer mera
Svar på tråden Vi med lila som färgtema forts..