Inlägg från: Pingst09 |Visa alla inlägg
  • Pingst09

    Vi med lila som färgtema forts..

    Som löpare ska jag ha mörklila organzatyg som är 40 cm brett. Detta har jag fått tag på i en blomsteraffär där de kan köpa in detta för dekoration själva. En rulle på 9 meter kostar 32:- + moms. Så det är mitt tips, hör efter hos flosristen!

    Vå dukning kommer troligtvis bli vita dukar, lila organzalöpare, mörklila blockljus som står på genomskinliga glasfat, murgrönaslingor med ljuslila rosblad strödda på, vita servetter och festprogram, placeringskort på svart kartong med vitt papper och lila text på.
    Festprogrammen vet jag inte hur de kommer se ut ännu för det är nog inte jag som gör dem. Måste ringa toastmaster i veckan och höra mig för hur de har tänkt med det...

  • Pingst09

    Det är nog det du såg på panduro, men som jag skrev ovan så fick jag tag på mitt på en blomsterhandel. jag praktiserar där så det var då jag kom i kontakt med det...


    JennyLH skrev 2009-04-05 16:45:59 följande:
    Pingst:Låter jättefint med inslag av svart ochså....Organsa tyg vad är det?Hittade nåt tygliknande p åPanduro som var c 40 cm brett, fanns i lila. Har du kpt det på Panduro???
  • Pingst09

    Fast det där var inte organza. Det är lite glansigare och tunnare, mer på rullen och billigare


    JennyLH skrev 2009-04-05 23:56:31 följande:
    anapasti:var nog det, svårt att se då det var inpackat men vi ska köpa det iallfall senare.....
  • Pingst09

    Tänk på att någon här i tråden (eller förra) varnade om att de lila servetterna från ikea färgade av sig när de blev fuktiga. Jag vågar inte köpa dem av den anledningen. Tänk om både dukar och klänningar är lilafläckiga efter middagen? Huvva!

  • Pingst09

    Just nu lutar det åt en ros som heter ocean song, vit eller lila (inte så utslagen) freesia, bollök och murgröna. Men jag hinner ändra mig många gånger ännu. Min florist skulle ta hem många olika lila blommor när det är dags så får jag bestämma mig slutgiltigt då...


    Hempling skrev 2009-04-22 14:44:18 följande:
    Hej! Kul att hitta en tråd för lila! Vi ska ha svart-vitt som grund och lila inslag har vi tänkt, i blommor, dukning, näbbkläder etc. Vad ska ni andra ha för blommor i er bukett som går i lila?
  • Pingst09

    Är det färgen fuccsia du har köpt då eller?


    Gussavilmis skrev 2009-04-22 19:43:19 följande:
    Min bukett kommer att bestå av vita kallor, sen ska jag linda lila satinband runt stjälkarna, kommer bli supersnyggt! Hittade billiga satinband på Stoff o Stil..
  • Pingst09

    Missbilly; Jag slår åter ett slag för Organza som många butiker använder att dekorera skyltfönster med. Jag har fått tag på mina hos ortens blomsteraffär och hon kunde få hem dessa på bara ett par tre dagar från sin återförsäljare i Sundsvall (Målsta blommor)
    De är Plommonlila/purpur och lätt genomskinliga, 40 cm bred och 9 meter på en rulle. under 50:-/rulle...
    Värt att kolla upp om du har nån servece-minded bbutik i närheten!

  • Pingst09

    Var och grattade min morfar som fyler år idag och mormor visade då upp kläderna e hade tänkt ha på bröllopet. Mormors kavaj/jacket hade inslag av lila och morfar skulle ha lila skjorta med matchande slipt. Detta UTAN att de vetat om vårt färgtema. Lite mysigt tyckte jag, speciellt somd e är de enda i sin generation på bröllopet. Jag se4r fram emot att ta bilder med mina älskae morföräldrar!!

  • Pingst09

    Nu är vårt lila bröllop över. Många som berömde och tyckte det var roligt med färgtema från inbjudningen till alla blommor, till tärn- och näbbklänning, till ljusen på borden, till löparna på borden, till tårtan,min ögonskugga och mannens näsduk i kavajfickan
    Jätteskoj!!

  • Pingst09

    Blider kommer så fort jag får dem själv, trodde jag skulle få skivan med foton idag med posten, men det blir väl i morgon då förhoppningsvis. Tror jag skulle få över 400 bilder från min kusin som var fotograf under hela vår dag!


    Diz skrev 2009-06-03 13:14:27 följande:
    Grattis Pingst09! Bilder!!!
Svar på tråden Vi med lila som färgtema forts..