Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 6

    FruH: handlar det inte mer om att han är rädd att det inte ska bli av och därför har han svårt att engagera sig? Jag menar, om han inte hjälper till hjälper han inte situationen framåt heller.
    Vet ni hur mkt ni behöver spara varje månad för att få ihop det?
    Vi har räknat ut det och sen delat det på två. Så varje månad sätter vi in var sin del i ett bröllopskonto.

  • sarahkka76
    Humlan66 skrev 2009-03-26 21:14:52 följande:
    Asså ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHH :( säg den lycka som varar.. suckkikar in på omdömmerna som man ska göra FÖRE och ser att säljare har en MASSA varningar på sig.ingen har fått sin klänningen på sistone tydligen så nu vågar jag ju inte betala in. det va ebay detta så jag har precis pratat med deras live chat ch försökt att få lite hjälp. ska tydligen kontakta säljaren och be dom dra tillbaka mitt vinnande bud. vi får väl se hur det går med detta. att man ALDRIG får vara glad. suck krångel
    Fasiken vad trist! alltid ska det vara ngt.
  • sarahkka76

    Hahaha det är rätt fenixx Och som vi alla vet så tar det tid att bestämma sig gällande vissa saker och att hitta det man vill ha utan att ruinera sig.

    Är det ngn som såg bröllopsprogrammet igår? Vad bannad jag blir att de inte redovisar för allt! Musiken var det viktigaste för dem men de redovisade aldrig för vad de betalade för det. Likaså med festens dekorationer. Fusk fusk fusk!

    Känns lite stilla i planeringen nu. Vi har inte så mkt mer att planera förrän till hösten. Det enda jag kan göra nu är att köpa bröllopsbubblor, servetter och dukarna i svart.
    Tills hösten blir det lite mera roligt:
    boka frisör, smink, fotograf, blommor, klänning, välja sambos kläder, börja titta hos guldsmeden och säkert ngt mer.

    Hur har ni uppstakat era planer?

  • sarahkka76

    Ja, det är kul för dig som där kan få lite tips och verkligen kolla hur det egentligen ligger till med priserna.
    Ja, det är tråkigt faktiskt att de inte tar med allt, för det blir verkligen missvisande.

  • sarahkka76

    MV85: ja, då har ni också en del till efter sommaren. Vad ska vi sysselsätta oss med tills dess
    Vi får inte provsmaka maten alls. De som har gården har sin egen catering och det är ett familjeföretag så de kan inte göra mat bara för att man ska smaka. Men vi har pratat om det med dem och nämnt att min sambo är utbildad kock och därav är han väldigt kräsen. Men enligt dem så skulle vi bli mycket nöjda. Har hört från andra som haft bröllop där att maten är mycket god så jag får gå på det.

    zavannah: grattis till bokningen Vad roligt att börja titta på ring! Vi ska ha vigsel och fest på samma gård men hade också en tanke om att anlända i häst och vagn. Men som du säger så är det mkt pengar för att gästerna ska bara se vad man anländer i.

  • sarahkka76

    MV85: Vi köpt ett transparent papper på Panduro, i ljuslila eftersom det är vårt tema färg, och sen printade vi ut dem. Vi gjorde det via word. Delade in dokumentet i 3 delar, klistrade in samma på alla och printade ut. Sen är det bara att klippa och klistra på kortet.
    Framsidan fixade vi med dekorpapper och stämplar.

    Ingen dans för oss. Sambon hatar allt om har med dans så det blir inget sånt.

    Jag ska prova klänningar för skoj skull eftersom jag ska beställa min via nätet.

  • sarahkka76

    workoutgirl: vi bor i Botkyrka och vi ska gifta oss på en gård i samma kommun.

    Åh jag ska titta!

  • sarahkka76

    Vi ska gifta oss kl. 1500 om vi får välja, och fotograferas i 1h efter. Under tiden ska gästerna ha en tipsrunda och kl.1800 blir det middag.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6