• makupala

    Bröllop 2010 nr 6

    du har helt rätt i att de andra skorna känns med "bröllopiga" liksom.. skulle bra gärna vilja ha skorna från matildas, men tycker att över 500 kr är lite mkt för ett par skor som bara kommer att användas ett par timmar.. men å andra sidan gifter man ju sig bara förhoppningsvis 1 gång i livet..


    rosesarered skrev 2009-04-20 11:43:46 följande:
    Jag har umgåtts med min tjejkompis i helgen och sedan bara slappat. Det var egentligen meningen att jag skulle plugga men jag får ta det nu istället, ibland är man bra korkad hehe
    makupala,
    vilken fin klänning du har köpt! den var verkligen jättefin.
    Om jag ska vara helt ärlig så gillar jag de skorna från matildas bättre även om de är dyrare. De känns mera "bröllopiga" och festfina. 
    Men du gör ju såklart som du själv vill!

    önskar alla en fin måndag!
  • makupala

    har också funderat lite på det här med klädkod, vi kommer nog ha klädkod kavaj på vårt bröllop.. finns vissa i vår bekantskapskrets som inte klär upp sig annars..

    utan skulle nog utan problem komma i slitna chinos o fleecetröja.. tragiskt nog.. men sen finns det vissa killkompisar som kan klä upp sig också.. alla är inte hopplösa.. hihi..

  • makupala

    jag funderar på att ha en andra klänning att byta om med, för min bröllopsklänning har rätt långt släp.. och dessutom va min klänning väldig billig så det skulle inte göra något hål i budgeten att köpa en till klänning..

    men samtidigt känner jag att man har ju bara en chans att få ha på sig denna underbara klänning och då kanske man ska passa på att ta den och ha klänningen hela dagen.. hmm.. klurigt..


    Sussii skrev 2009-04-28 22:40:12 följande:
    Är det någon som har tänkt att byta bröllopsklänningen efter middag till festen för att inte den ska trampas sönder eller bli förstörd??
  • makupala

    hmm.. är det bara jag, eller har det inte försvunnit lite människor i tråden?? tycker vi saknar en hel del i vanliga fall flitiga skribenter..

  • makupala

    åh va roligt mysifer!! du får berätta för oss sen hur det gick!!


    mysifer skrev 2009-05-02 09:38:11 följande:
    fenixx: kul att alla var så positiva!jag har legat lite lågt i tråden ett tag nu, dels för att jag inte haft nån vidare lust att planera men sen för att vi har ändrat våra planer ganska rejält.vi ska gifta oss i år istället, närmare bestämt den 18 juli, så jag platsar inte riktigt här inne längre. vi har också berättat för våra familjer nu i dagarna och det möttes av paffa reaktioner men jag tror att alla är positiva ändå så efter att ha tagit det lugnt med planeringen blir det speed-planering nu framöver istället men det ska bli jättekul!
  • makupala

    efter att ha läst att mysifer gifter sig redan i år, började jag och m2b att prata lite om vårt bröllop. Vi har ju skjutit upp planerna på fler barn eftersom vi tänkt gifta oss 2010 istället. Men nu ska vi se om vi kan boka om så att vi kommer gifta oss redan i augusti i år!!

    Och det innebär ju också att vi kan sätta igång baby-verkstaden efter det.. Weeiii!! Så förhoppingsvis blir det ett sommarbarn till 2010 istället!

    Har så mycket fjärilar i magen nu så det är helt otroligt!

  • makupala

    vill bara att det ska bli måndag nu, så att jag kan ringa kyrkan och festlokalen o höra mig för.. förhoppningvis är inte allt uppbokat under sommaren!! får hålla tummarna!

  • makupala

    hmm.. har ett litet skoproblem..

    så jag måste bara fråga er, hur höga klackar kommer ni att ha på era bröllopsskor?

  • makupala

    hej tjejer!

    allt bra med er? har tagit det lite lugnt på planerings fronten, trots att det inte är speciellt lång tid kvar nu.. men känns som jag har det mesta under kontroll.. hihi.. väntar nu på att våra ringar ska bli klara.. nästa projekt är väl att köpa kostym till m2b.. ska bli så kul att se honom så finklädd!

    Kram på er!

  • makupala
    mysifer skrev 2009-05-19 08:11:34 följande:
    hej tjejer!datorn hemma har bestämt sig för att lägga av nu när jag behöver tillgång till den som mest inför bröllopet..alltid är det nåt.i helgen var vi och tittade på vigselplats. har två alternativ beroende på om det går att låsa upp en grind eller ej men där var såå fint! var på hotellet också där vi ska bo men de hade inga lediga rum så vi fick nöja oss med att kika i entrén. men det såg jättefint ut och kändes lyxigt igår fick jag samtal från kommunen att vi har en vigselförättare och så fort vi fått tillbaka vår hindersprövning och skickat den till dem så får vi hem en bekräftelse och kan börja planera själva ceremonin!lade även inbjudningskorten på lådan igår..shit så pirrigt det var. vågade knappt klistra igen kuverten men nu är det gjort!idag ska jag beställa ring och så ska vi beställa sambons kläder. imorgon ska jag maila iväg beställning på min klänning och sen är vi i princip klara
    va spännande! funderar verkligen på att lägga våra inbjudningar på lådan rätt snart.. verkar som om det börjar bli dags..( gifter oss 15 augusti)
  • makupala

    jaaa!!!

    det blev lite spontant ändrat här för några veckor sedan! känner mig lite stressad men mycket lycklig samtidigt!


    MissMijah skrev 2009-05-19 17:17:08 följande:
    makupala: gifter ni er 15e aug i år??
  • makupala

    precis samma klänning som jag valt! visst är den så himla fin?


    tesand skrev 2009-05-22 19:35:09 följande:
    Festlokalen är bokad=)prästen är bokad ( en kompis mamma som är präst ska viga oss och det känns speciellt..).. Ha lagt upp min klänning i mitt galleri så går gärna in och säg sen vad ni tycker=)jag verkligen älskar den=)
  • makupala

    ja, den hänger redan i garderoben och väntar på att få bli använd.. beställde den skräddarsydd, så den sitter perfekt!


    tesand skrev 2009-05-25 14:05:57 följande:
    Makupala= den är underbar=) så fort jag såg den så bestämde jag att jag ville ha den=)... ha du köpt din och fått den redan eller?tänkte på storlekar och så.
  • makupala

    hej tjejer!
    har inte tittat in här på ett tag.. känns som om det varit mkt annat på gång.. planerar för fullt och håller just nu på att tänka över hur jag vill att min brudbukett ska se ut.. annars är mkt redan klart känns det som.. måste bara bestämma mig för en tårta sen också.. hihi..

    missmijah: hur går det för er? inte så långt kvar tills vårt gemensamma datum nu!!

  • makupala
    MissMijah skrev 2009-06-05 15:49:56 följande:
    jo det går bra för oss känns som vi mest har smågrejjer kvar nu. barnens kläder är väl en ganska stor sak, annars är det ´mest pyssel liksom.snart dags för möte med både präst och festlokal. hur går det för er?
    letar bilder o inspiration till brudbuketten.. har du beställt din? annars tycker jag att läget är under kontroll.. börjar kännas pirrigt redan nu..
  • makupala

    min klänning är en kina-klänning. jag beställde efter de mått jag har nu. men den har ju korsettsnörning, så att storleken går ju att justera åt båda hållen om det skulle vara så..

    men eftersom min klänning har rätt långt släp, har jag också köpt en annan klänning som jag kan byta om till på kvällen..

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6