Inlägg från: Bettertogether |Visa alla inlägg
  • Bettertogether

    Bröllop 2010 nr 6

    Smilla1983 skrev 2009-03-12 13:17:29 följande:
    Vart åker ni Pandis81? Var köpte du din klänning? Tack mysifer, ska spana in din sida :) Kan inte ni vara snälla och hjälpa spana in klänningen jag hittat och se vad ni tycker?www.tradera.com/Ny-Brudklanning-Fran-DressNBe... är precis en sådan modell jag vill ha..
    Jättefin!! :D Skulle kunna tänka mej något liknande själv. :)
  • Bettertogether

    Postade nyss en ny tråd angående detta, men fråga er iallafall... :)

    Kunde ni tänka er att anlita en bröllopskoordinator som hjälpte er att hålla koll på allting, ringa runt och boka tider, hjälpte till att designa kort/programblad fixade musik, band buketten (buketterna), fotade i kyrkan, fotade bröllopsfotonen, framkallade dem etc etc??

    Jag planerar att starta ett sånt företag i framtiden som innebär att jag får göra allt jag kan och är utbildad för (floristik, fotografering, planering av projekt)

    Hjälp mej med era åsikter :)

  • Bettertogether

    Det BLIR augusti 2010!!! :D m2b föreslog själv det när jag frågade honom igår (efter "vårt bröllop i era händer", förstås, som naturligt ledde in på samtalsämnet ;)). Datumet är lite oklart ännu..

  • Bettertogether

    Bildkär hade ju fantastiskt fina foton!! :D Jag skulle helt klart gå på kvalitén! Är det hela-dagen-fotograferin det gäller?

  • Bettertogether

    chenda86>
    Jag är född -87, så jag är bara 21, men kommer att vara 23 när vi gifter oss :) Så egentligen är jag ju inte så gammal jag heller, men jag känner mej inte heller för ung!

    Här är det jag som gärna skulle hålla tyst en stund, och han som skulle vilja berätta för sin mamma :) Han vill inte boka någonting eller så innan han han berättat vad som planeras. Men, detdär med att hålla tyst kommer nog inte hålla så länge.. Jag går som på nålar varje dag i skolan när det pratas bröllop och sånt, och jag får inget säga :P
    Häromdagen var det till och med en som frågade om det inte var så att jag skulle gifta mej nästa år?! "Öhm, det har jag aldrig sagt", svarade jag, för det hade jag inte heller gjort :)

    Hur långt har ni kommit i planeringen?

  • Bettertogether

    Hur länge på förhand har ni berättat om bröllopsplanerna? Eller har ni berättat än?

    Undrar bara hur länge på förhand man kan berätta utan att det ska låta som att man är helt tokig :P

  • Bettertogether
    chenda86 skrev 2009-03-18 10:51:32 följande:
    Urk! Jag har åkt på en släng av magsjuka :( MEN bröllopsplanerna finns i huvudet hela tiden... det är nog nu man kanske kallas "Bridezilla" haha... Jag har lite svårt att komma på ett färgtema... Vi gifter oss i april... och då är det ju ljust liksom å allt är precis på väg att börja grönska... Så jag tyckte att vitt å grönt... men det är kanske lite för mkt begravningsfärger?Några förslag?
    Nej Chenda86, vitt och grönt, speciellt lime, är urtjusigt som färgtema! :D Speciellt brudbuketter är så väldans fräscha i de färgerna! Begravningsfärger tycker jag inte att det är. :)
    Jag är mer inne på de varma färgerna orange/röd/varm gul... Nånting sånt. :)
  • Bettertogether
    chenda86 skrev 2009-03-18 16:05:43 följande:
    Åh jag älskar dom färgerna, när ska du gifta dig? Hösten? Vi hade en tanke om att gifta oss under hösten (men jag vill på våren) men då hade jag planer att ha rönnbärsklasar som bordsdekoration... det är supersnyggt... hade jag på min 20 årsdag. Ett litet tips som passar till dina färger :)
    Augusti gifter vi oss... Så det är ju inte precis typiska "augustifärger", men när vi gjorde brudbuketter i skolan fick vi teori där det stod vilka färger som passar till vilka brudar... Och vilken tur att mörka temperamentsfulla brudar ska ha just de färgerna :D
    Nä, jag vill ha varma färger, så då får det blir mycket orange/rött/gult. :)

    Slutet av augusti finns väl inte rönnbär?? Synd isåfall, för det skulle ju passa hur bra som helst! :D
  • Bettertogether

    ...fast om jag känner mej själv rätt så hinner jag ändra mej minst tusen gånger innan det blir dags :D

  • Bettertogether
    chenda86 skrev 2009-03-18 16:12:34 följande:
    Hej!Åh augusti är en go månad! Jag tror faktiskt att det finns rönnbär, men dom är inte riktigt så knallröda som dom är på senhösten... Kolla det i år, det är ju liksom gratis... och snyggt... Gud vad härligt med dom färgerna... Det blir sån myskänsla
    Här där jag bor finns det nog inte rönnbär då :/ Om jag minns rätt, men ska kolla det sen :D

    Men hur som helst ska jag nog använda mycket naturmaterial, trädgårdsmästare som jag snart är :P
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6