• mysifer

    Bröllop 2010 nr 6

    välkommen smilla!
    på min sida kan du också se hur långt vi har kommit. har ganska mycket klart men är mycket kvar känns det som.

    vi ska åka till gotland på bröllopsresa, och sen till irland vid nåt senare tillfälle. vår budget är ca 50 000 men vi får väl se hur det slutar och ifall vi lyckas spara ihop tillräckligt.

  • mysifer

    ser att ni hunnit avhandla många ämnen på kort tid

    hår och smink vet jag inte hur jag ska lösa..när jag är i skåne klipper jag mig hos min syrras kompis som är jätteduktig. en annan av deras kompisar är make up-artist så hon kanske kan komma dit och fixa..eller så får någon av mina systrar sminka då de är duktiga båda två.

    klänning kommer jag få uppsydd utifrån bilder jag har i galleriet.

    vi hade ju hittat en perfekt lokal/vigselplats..men säg den lycka som varar. så nu är det lite kaos i planeringen igen men förhoppningsvis kan vi ordna en annan lokal genom samma människa som innan så det blir nog bra i slutändan. vill inte säga för mycket förrän vi har bestämt oss och vet hur det blir.

  • mysifer

    jättefin klänning! älskade ryggen särskilt.


    makupala skrev 2009-04-15 09:18:59 följande:
    för 45 minuter sen kom min klänning hit med bud! va jätte nervös när jag öppnade paketet, men klänningen var underbar och satt perfekt. har lagt upp bilder i galleriet, men klänningen är ju lite skrynklig efter att ha varit nerpackad.. men hoppas ni kan se hur fin den är ändå..
  • mysifer

    har också varit på jakt efter fotograf i skåne ett bra tag nu. har varit i kontakt med några stycken men inte bokat. utifrån deras bilder kan jag rekommendera

    www.mikaelstiller.com
    och
    www.ramonabach.com


    Sundance skrev 2009-04-17 11:42:38 följande:
    Jag fick just svar från min drömfotograf. Brigitte Grenfeldt. Ni har säkert hört talas om henne. Hade så gärna haft henne på vårt bröllop men hon ska ha 25.000 för 5 timmar (vilket var minimum för vad jag kunde boka när hon reser till skåne) + resekostnader och uppehälle. Det går inte ihop med vår budget. Jättetråkigt! Jag älskar hennes in-the-moment-foton! Någon som har tips på en riktigt bra fotograf i skåne?
  • mysifer

    så spännande Fenixx!

    vi har ju redan berättat för de flesta och det kan jag ångra lite nu men ingen har försökt lägga sig i särskilt mycket utsn accepterar vårt upplägg. vet att några har börjat fundera över kläder så det är bra att vara ute i god tid när man vill att gästerna klär sig speciellt.


    Fenixx skrev 2009-04-21 19:42:12 följande:
    sambons mamma kommer snart ner och hälsar på oss och då vi även ska ha kalas då hans syskon och pappa kommer så är det ett ypperligt tillfälle att kanske berätta för dem om våra planer. tänkte även så dem har chans att nu i sommar skaffa kläder i temat för det hinner dem inte nästa år då vårat bröllop är innan dem flesta arrangemang är.(annars är det handla från affärer, sy själva, låna osv som gäller)så nu innan sambon skulle iväg och hämta en sak så sa jag att han ska fundera på när, hur, vem vi ska berätta för..så jag vet hur han vill...om han vill vänta eller berätta snart. så får se vad han säger...ohh nu hör jag bilen precis hahhaha...
  • mysifer

    fenixx: kul att alla var så positiva!

    jag har legat lite lågt i tråden ett tag nu, dels för att jag inte haft nån vidare lust att planera men sen för att vi har ändrat våra planer ganska rejält.

    vi ska gifta oss i år istället, närmare bestämt den 18 juli, så jag platsar inte riktigt här inne längre. vi har också berättat för våra familjer nu i dagarna och det möttes av paffa reaktioner men jag tror att alla är positiva ändå

    så efter att ha tagit det lugnt med planeringen blir det speed-planering nu framöver istället men det ska bli jättekul!

  • mysifer
    maj2010 skrev 2009-05-02 09:48:08 följande:
    Oj, hur kom det sig att ni ändrade er? Blir det samma stuk på bröllopet ändå?
    ja det blir samma stuk men inte riktigt samma upplägg. det är medeltidsdagar den helgen så vi ska gifta oss där och sen ha picknick efteråt med nära och kära. så vi skippar festen men det kommer ändå bli kanon för där är massa underhållning och så på området med gycklare, musik, marknadsstånd, trollkarlar osv.
  • mysifer

    ja jag tittar in här fortfarande. kommer antagligen att få lite panik nu istället eftersom jag haft så låååång tid att planera innan. idag är det 11 veckor kvar!

  • mysifer
    Sussii skrev 2009-05-02 10:12:34 följande:
    Vad kul för er. stress stress. men har ni inte en massa klar redan? :D:D
    jo lite stress blir det allt men det är i princip bara kläder som ska fixas, och ring. sen är det papper och vigselförättare men i övrigt är allt klart tror jag. är i skåne hos mina föräldrar nu och hälsar på så när vi kommer hem på måndag ska jag sätta mig och skriva checklistor
  • mysifer
    Fenixx skrev 2009-05-02 18:52:47 följande:
    mysifer>> ja där kan man snacka snabbspolning. kommer ju få äran att beskåda er, då jag och sambon ändå ska dit till fästningen.sundance>> roligt att bestämt datum. får du hänka på juli-tråden med. FruH>> skoj med tärnklänningarna! själva så har vi haft kalas idag då våran pojke fyller år och när sambon varit iväg och grejat så har hans bror(bestman) pratat med mig om lista med kompisar och sånt inför svensexan, som han redan börjat spinna på...stackars min sambo säger jag bara. men även under kalaset så verkade alla inne för klädsel och hela temat så känns jättekul!
    ja ni får ju plats på första parkett
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6