• chenda86

    Bröllop 2010 nr 6

    Hej!

    Nu har jag trillat in här. Planerar att gifta mig med min underbara fästman i april 2010! har läst lite av vad ni alla skrivit å kände att jag också får hänga med här! Inte för att jag har sådär jättemycket att säga just nu! :) Men hej i alla fall!

  • chenda86

    Tackar! :)


    Fenixx skrev 2009-03-15 22:57:13 följande:
    ju fler desto roligare, välkommen chenda86.
  • chenda86

    Hej igen!

    Åh det är så svårt att hinna in varje kväll (jobbar kväll må-ons varje vecka!)

    Vi planerar den 10:e det är än så länge hemligt, men om någon som känner mig läser detta så: KNIP! hahaha... Vad kul att hitta en till som ska gifta sig i april!! Det är ovanligt har jag förstått!

    Vi finns i Göteborg, där även bröllopet kommer att äga rum! Själv?


    pandis81 skrev 2009-03-16 12:55:26 följande:
    Välkommen hit. Läste att ni planerade april. då ska vi också gifta oss. Vilket datum ska ni gifta er på?? Och vart i sveriges avlånga land är ni någonstans?? eller vart kommer bröllopet att äga rum??
  • chenda86

    Håller med dig, men jäklar vad svårt det är! Min blivande man vill absolut hålla tyst om det... får inte ens säga det till min mamma än... jag börjar tro att han har något i görningen...

    Men som sagt det är skönt att få göra det i lugn och ro...

    Hur gamla är ni alla som är här? Om man får fråga, jag är snart 23, jag känner att jag kanske är lite ung, då de flesta befinner sig mellan 25-30... De som jag har berättat för har liksom reagerat: "VA SÅ UNG och redan planera bröllop..." Men vadå är det så konstigt??


    Fenixx skrev 2009-03-17 16:11:29 följande:
    ja skulle nån av ens anhöriga vara här inne och lista ut vem man är så hoppas man ju att dem håller tyst!men är verkligen svårt att inte berätta för alla, fast samtidigt skönt så man kan planera i lugn och ro utan åsikter och folk som lägger sig i. men blir att vi berättar för våra föräldrar och hans syskon i sommar tror jag.
  • chenda86

    Hej!

    Ja precis är det så, man kan ju träffa sin kärlek när som, tycker inte att åldern ska spela roll...

    Bettertogether: Vi har inte kommit så jättelångt än, ska kolla lokaler snart står å väljer mellan två stycken. Kyrkan kan vi inte boka förräns 1 sept, då är det jag som ringer så fort dom öppnar telefonerna. Men vi har budgeterat allt å klänning och sånt är klart (har min systers bröllopsklänning, som är otroligt vacker)... Själva då? Har ni några funderingar på datum å så?

    Jag hoppas att min m2b (är det så ni förkortar det?) ah, min blivande man, tar sitt förnuft till fånga å låter mig berätta! För jag spricker snart! Vill ju diskutera med mamma juh!!

    Det är spännande det här...

  • chenda86

    Urk! Jag har åkt på en släng av magsjuka :( MEN bröllopsplanerna finns i huvudet hela tiden... det är nog nu man kanske kallas "Bridezilla" haha...

    Jag har lite svårt att komma på ett färgtema... Vi gifter oss i april... och då är det ju ljust liksom å allt är precis på väg att börja grönska... Så jag tyckte att vitt å grönt... men det är kanske lite för mkt begravningsfärger?

    Några förslag?

  • chenda86

    Hej!

    Ja! Jag tycker också att det är fina färger, kan ju iofs ha i lite ljusblått (som man ändå vill att himlen ska vara på våren).

    Är det någon som vet om det finns vitsippor i skogen runt 10 april? Jag har nämligen tänkt att ha vitsippor på borden i lokalen...men vettefan om det ens finns ute då....


    Fenixx skrev 2009-03-18 15:24:25 följande:
    chenda86>> nä det är ju jättefint som tema. och nu i vår kan man hitta massa fina saker i grönt i alla heminredningsaffärer osv, så kika runt efter saker till dekorationen. annars kan ni ju lägga till en 3e färg till det gröna och vita annars för att bryta lite.men jag tycker du absolut kan köra på det.
  • chenda86

    Åh jag älskar dom färgerna, när ska du gifta dig? Hösten?

    Vi hade en tanke om att gifta oss under hösten (men jag vill på våren) men då hade jag planer att ha rönnbärsklasar som bordsdekoration... det är supersnyggt... hade jag på min 20 årsdag. Ett litet tips som passar till dina färger :)


    Bettertogether skrev 2009-03-18 15:08:20 följande:
    Nej Chenda86, vitt och grönt, speciellt lime, är urtjusigt som färgtema! :D Speciellt brudbuketter är så väldans fräscha i de färgerna! Begravningsfärger tycker jag inte att det är. :)Jag är mer inne på de varma färgerna orange/röd/varm gul... Nånting sånt. :)
  • chenda86

    Har dom det! Åh härligt, jag bor själv i västra sverige men har inte sett en enda! Men då kanske det finns hopp då!


    Fenixx skrev 2009-03-18 16:05:37 följande:
    ja det vore fint med vitsippor. kan säga att våra har redan börjat kommit i trädgården. (bor i västra sverige)
  • chenda86

    Snödroppar har jag också set... haha få rycka upp lite sånna från grannen å ha på borden... tror inte att hon blir så glad på mig då ...

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6