• MV85

    Bröllop 2010 nr 6

    Tjena brudar!
    Har varit borta från sidan i nästan 2 veckor så orkar INTE läsa ikapp allt som skrivits, utan ni får informera mig om allt viktigt som hänt!
    Här har i alla fall festlokalen spikats sedan sist, då m2b varit med på möte o tittat på den o godkänt

  • MV85

    FruHögstadius: Det där med små kusiner känner jag igen dilemmat med, men vi har bestämt oss för att inte bjuda små sådana. Jag har 4 kusiner vi bjudet och han har 2, som vi inte bjuder då de är 1 och 8 år gamla..
    Vi har sagt barnfritt, o då gäller det även kusiner som är barn och syskonbarn i vårt fall.

    Zorken19: Vi valde efter när liljekonvaljerna blommar här omkring, vilket är månadsskiftet maj-juni.. blev då att vi valde sista helgen i maj o då blir lördagen den 29... Färger.. hmm ja, jag har bestämt att jag ska ha vinrött i klänningen och mörkröda rosor, så då var vinrött bestämt, vitt är obligatoriskt, o sedan blev det guld och silver för att "binda ihop" så att säga.
    Vi började med att leta lokaler och kyrka, fundera över präst som vi båda kan acceptera (vi kommer från helt olika tro så för vår del är det en fråga - det är det ju inte för alla) och sedan kolla runt på catering och kläder.. Där är vi nu... Lokal, präst, catering klart, kyrka och kläder under arbete...
    Välkommen hit o lycka till med planeringen!

  • MV85
    Sussii skrev 2009-03-23 20:54:52 följande:
    Nån som har bokat lokal med städning elelr nån som måste städa dagen efter??Vi ahr hittat en lokal men där får vi stå för städningen själva men gratis mellan 8-12 på morgonen dagen efter, men vem orkar deT???? nån som vet om man kan hyra städ nånstans? billigt? och söndagar???
    Vi hyr där det ingår städ... Just av den anledningen att VI kommer inte kunna göra det (vi kommer lämna landet då) och vill inte behöva be någon ta ansvar för det morgonen efter.
  • MV85
    Sussii skrev 2009-03-23 21:12:20 följande:
    Känner detsamma men budgeten säger nej till en dyrare lokal och denna är nära och bra för alla släktingar då vi skulle lsippa kostander med transport för många.kanske kan anlita en firma som sköter det. porslin hade vi tänkt att hyra för då slipper vi iaf diska det och lämna dagen efter, där kn man lämna det måndag =) utan extra kostnader
    Vi har tur för vi har inga skilda lokalkostnader, städkostnader, porslin, personal, dukning eller nått... allt ingår i kuvertpriset på maten.
  • MV85
    sarahkka76 skrev 2009-03-25 08:27:49 följande:
    haha var hittar man såna skraplotter?
    www.kondomeri.se/
    skriv 52 i sökfältet längst upp så får du fram 2 versioner av dem
  • MV85
    sarahkka76 skrev 2009-03-25 11:21:47 följande:
    Vad kul! Tack
    så lite så
    den butiken är dessutom något att stötta! Drivs av en tjej o ligger inte undangömd på en bakgata utan mitt på torget... Jättetrevligt o försöker att ta bort det "skamliga" i att gå in i sådana affärer
  • MV85
    FruHögstadius skrev 2009-03-26 10:25:19 följande:
    skulle ni reagera om ni var på ett bröllop och torka er med en FIN vanlig pappservett?
    För min del skulle det bero på vilket stuk bröllopet höll i övrigt. Känns det väldigt "pompa och ståt" hade jag nog reagerat, men är det ett enklare t.ex buffébröllop hade jag nog inte ens noterat det.
  • MV85
    sarahkka76 skrev 2009-03-26 10:48:30 följande:
    Kan ngn testa sökfunktionen? försöker söka på inlägg men den hittar ingenting på ingenting. Är det jag eller är det fel på sidan?
    Jag har använt den en del.. Vad letar du efter?
  • MV85

    FruHögstadius: Grattis till ett klipp låter det som! Hoppas de sitter perfekt!

  • MV85
    workoutgirl skrev 2009-03-26 11:17:13 följande:
    Sitter och kolar runt på ringar, vi är ju inte förlovade än trots att vi har bestämt datum ha ha. Men min älskling vill inte gå och titta ut ringar tillsammans utan han planerar nån överraskning. Jag vill ju ha ring NU!jag har fastnat för den här, heter ju samma som mig t om ;)www.tvahjartan.se/collection.php
    haha den som är lik min vigselring som jag ska ha heter oxå som jag! Hmmm...
    Kommer dock göra om min lite mot hur den ser ut i original...
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6