Inlägg från: EllaBellaG |Visa alla inlägg
  • EllaBellaG

    Bröllop 2010 nr 6

    Nu är jag tillbax igen! Har vart på västkusten en vecka och firat födelsedag o vart på arbetsintervjuer.
    Oj, oj, här händer det grejer, Ny tråd bland annat! Orkar inte kika igenom allt skrivet just nu.

    Nu har vi bestämt lokal och ganska säkert även vigselplats! Wohoo!

  • EllaBellaG

    Ooo, då blir det nog roliga diskussioner här senare i kväll o i morgon

  • EllaBellaG

    Jag blev också lite bseviken på programmet igår, lite rörigt och osammanhängande tyckte jag. Och så hakade jag upp mig på såna där småsaker, som att de gick ut och plockade grenar till festen. Fint, men aj vilka böter man skulle få om man inte plockar på egen mark!

    Likväl kommer jag nog sitta bänkad varje söndag hela våren

    Chenda86: Välkommen!

    28Aug- Bra tips! Ännu en fördel med att var ute i god tid!

  • EllaBellaG

    Nyss fyllda 24, så så himla konstigt är det inte. Har sett blivande brudar här inne som är 17år. Då kan man ju förståss börja fundera lite. Men det är väll upp till varje par att avgöra när det är rätt tid för dem..

  • EllaBellaG

    melonbuske: Styrkekramar till dej! Det finns inte mycket som sliter på en som separationer i familjen..

    Så långt som hur jag ska göra med sminkningen har jag inte kommit till ännu. Men kommer nog gå till ett "proffs". Jag är kass på att sminka mig själv, och sist gång jag lät min syster sminka mig så slutade med 3mm eyeliner runt ögonen. Inte min stil direkt

    Har somsagt äntligen ordnat med lokal. Jag o sambon har suttit och gått igenom de olika matalternativen och har hittat en god buffé för 200kr/pp! Kommer utöka den med tårta (så klart!!)och massa god frukt, så lite mer kommer det nog gå på. Och kotnad för dricka också förståss, men det känns ändå helt överkommligt. Lokal, personal, städ, duknig, diskning och allt sånt ingår ju! Kanon!

    På tisdag firar vi 1 år som förlovade och 9 år tillsammans. Var på systemet igår och köpte massa olika vinsorter så vi kan ha en egen vinprovarkväll!

    Funderar på vad jag vill ha till fördrink. Någon som har nåt tips? Tänkte köpa hem några olika sorter o ha en provarkväll för det med.

    Har ni sett denna? Stackars stackars tjej!



  • EllaBellaG

    Vad mysigt! :) Men du får se upp så han inte misstolkar det som att du är gravid när han får den bara! En gång när jag bakade bullar, så skickade jag ett MMS till sambon med en bild på ugnen, med bullar i. Han tolkade det som jag ville säga att jag hade en "bulle i ugnen"!!!


    chenda86 skrev 2009-03-25 09:30:11 följande:
    m2b fyller 26 i maj, jag ska ge honom något som han verkligen sagt att han önskar sig: Scrubs dvdbox. Han kom häromdagen och sa: "Älskling, när jag ska vara pappaledig, så vill jag ha hela serien av scrubs att sitta å titta på när barnet sover" Kanske ska tillägga att nej, jag är inte gravid och vi har inte planerat att bli det än på ett tag... Så himla sött sagt! SÅ Scrubs it is!
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6