• Tojk

    Alternativa bröllop 3

    Hänger också med här om man får
    Vi kanske inte har det mest annorlunda bröllop men en del saker kommer vara annorlunda. Vi kommer åka lastbil från kyrkan till festplatsen, längtar riktigt efter att få se alla närvarandes ansiktsutrtyck när en stor lastbil kommer dundrandes och ska hämta oss
    Förmodligen kommer jag ha ett par snygga sneakers eller liknande skor och givetvis ska då klänningen vara såpass så att jag får visa upp mina snygga skor.

    Det är vad jag kommer ihåg just nu, men det finns nog fler saker som är lite annorlunda

  • Tojk

    Ja just ja, klänningen kommer inte vara helgrön men gå i grönt och temat är lingon, passande på ett oktoberbröllop

  • Tojk

    sarahkka76 skrev 2009-04-08 17:54:07 följande:


    fenixx: jag har provat en jätte fin tiara med svarta stenar men de syntes inte så bra så jag tror att de måste vara ljusa, för en annan tiara med ljusa stenar syntes väldigt bra istället.Ja, det blir svårt. får se vad frisören säger, hon kanske har ngt tips.
    Kanske gröna stenar.. ?
  • Tojk

    sarahkka76 skrev 2009-04-08 19:32:04 följande:


    Tojk: njaaa, det blirlite utanför färgtemat. Vi ska Ha purpur, mörklila, svart, silver och diamant.
    Men bara liiiite
  • Tojk

    lajnd
    Vad fin klänning du hade! Tittade in för att se inbjudningarna och blicken drogs direkt till klänningen.. hehe
    Inbjudningarna var stilrena och snygga Ska du göra kartan själv?

    Själv har jag hamnat lite i antiträsket. Alla kommer med förslag och traditioner, måsten, måsten, måsten hit och dit. Vi har ju bara berättat för ett fåtal att vi ska gifta oss just för att överraska släkten och vänner. Men de som vet.. *suckar* Det är inte jag som får välja utan "VI" ska välja klänning, "VI" ska åka häst och vagn "VI" ska göra så här, så här, så här.. bla bla bla. Tror jag blir tokig snart.. VI är inte jag och mannen utan VI är två bra vänner.
    Igår exploderade nästa grej.. vi har valt att ha klädkod valfritt, då vi är övertygad om att våra vänner/släkt/familj fattar att man är hel, ren och ser vårdad ut på ett bröllop. Men så är det tydligen inte.. åh nej för då kommer folk komma i badshorts, trasiga jeans, gamla koftor och extremt kort korta kjolar.. Jag kan bara känna att vill nu någon gå kläd så, så förstör det inte vår dag sen att de kanske kommer få knepiga blickar skiter jag i. Vi vill samla alla runt oss för att närvara vid en stor dag för oss, låta dem har roligt med oss och få tillfälle att träffa släkt/vänner vi sällan ser. Men jag är övertygad om att ingen kommer komma oanständig och kommer någon i jeans med skjorta/snygg t-shirt so what?!

    Vi har ju lagt in en del saker för att det ska bli roligt, överraskande och få människor som inte känner varandra att samtala. Det är ju ett sånt bröllop vi vill ha, inte ett uppstyltat där man känner sig obekväm. Jag platsar inte in i något sagolikt romantiskt och puttigullgull.. Trodde väl aldrig det skulle vara så svårt att försöka ha en bra relation med ens vänner vad gäller ens eget bröllop, om vi än har valt ett något annorlunda

  • Tojk

    lajnd & Fenixx

    Många verkar ha såna förväntningar på hur ett bröllop SKA vara. Men i slutet kommer det ju bli efter hur vi vill ha det. Blev bara så förvånad över att bröllop var ett så hett ämne även för de som inte gifter sig. Har haft andra vänner som gift sig där jag aldrig haft en tanke på att jag ska praka på hur jag vill att mitt eget bröllop ska vara på dem. Därför blev jag lite tagen på sängen

    Skulle någon komma i clowndräkt så skulle jag skratta gott, det vore ju hysteriskt

    Festfin var ju ett bra tips! Tänkte att man inte kunde skriva så, varför jag nu läst alla dessa Ribbing fanatiska "råden" vet jag inte ens..

  • Tojk

    Fenixx
    Hahaha Det vore ju något. Är ju nästan så man skulle hyra in en clown som kom till kyrkan. Nu är ju iof inte det passande i kyrkan men helt klart något vi skulle kunna göra bara för att.

  • Tojk

    Fenixx

    Trist när människor inte gör sitt bröllop till sitt eget. Det kommer vi definitivt göra!

    Ska helt klart ha clownen i bakhuvudet!

  • Tojk

    Jag såg det imorse
    Jättefin klänning, har du sytt hela själv?


    Kiddy skrev 2009-05-24 13:09:11 följande:
    Vi hamnade i tidningen; Dagens Nyheter idag! En artikel om vårt alternativa bröllop! :) jätteskoj!
  • Tojk

    Den var väldigt fin! Passade dig jättefint !

    Sen nästa fråga som jag missade igår, har du gjort brudkronan också? För den var verkligen skit snygg! Jag som inte ens har tänkt ha brudkrona blev lite sugen när jag såg den


    Kiddy skrev 2009-05-24 14:51:37 följande:
    Tack Tojk! Ja jag har sytt hela ^^, eller ja, underkjolen köpte jag på Ebay :)
Svar på tråden Alternativa bröllop 3