Inlägg från: MissRock |Visa alla inlägg
  • MissRock

    Alternativa bröllop 3

    Hej!

    Long time no see. Som vanligt har jag varit lat & inte gjort så mycket. Dock är lite saker bokade nu.

    Klänningen (korsett, kjol - en inspirationsbild finns i galleriet, den vita tjejen med hatt...dock utan hatt!) ska sys upp av Viola Lahger i Stockholm. Säckpipeblåsare tänkte vi skippa, men är förmodligen ordnat ändå - inte helt hundra, men till 90%. Inbjudningarna är utskickade, finns i galleriet. Band är bokat.

    Musik är fortfarande lite osäkert. Vi har inte riktigt valt till kyrkan än, men ska bestämma oss så fort vi kan.

    Vad händer hos er? Några som skrivit fest & kyrkhäfte? Jag vet inte hur det ska se ut, behöver inspiration.

  • MissRock

    Som sagt, det är många som vill lägga sig i hela tiden, men det är bara att stänga öronen - det tog ett tag, men nu har jag börjat vänja mig :)

    Kiddy: Vi med! :) Vi ska bara ha säckpipeman (tyvärr), men budgeten täcker inte mer än så, trummisen får bli kvar. Vi ska ju flyga honom osv över hela sverige & det skulle bli för dyrt, men det är synd, för trumman gör det mäktigare ännu mäktigare! Vi ska också ta Scotland the Brave, men sen vet jag inte riktigt mer. Vad har ni tänkt för upplägg, behöver ideer? Vi ska ha ingångsmarsch som sagt, men sen vet jag inte. Han kanske kan spela utanför kyrkan när vi kommer ut, men kanske det blir för stimmigt, jag vet inte? Utgångsmarsch är redan bokad, så den blir det inte heller.

Svar på tråden Alternativa bröllop 3