Inlägg från: freddy73 |Visa alla inlägg
  • freddy73

    Lyx och flärd

    Hej,
    Jag och min m2b tycker det är lite tråkigt att det bara pratas om att göra saker så billigt som möjligt. Är det någon mer därute som liksom vi har valt att satsa ganska ordentligt på ett stort bröllop med guldkant?

    Vi ska ha 120 gäster och fest i tre dagar under Valborgshelgen.

  • Svar på tråden Lyx och flärd
  • freddy73

    Hoppas att ni får ett vackert vitt bröllop med en massa gnistrande snö. Själv håller jag tummarna för att det inte regnar 2 maj så vi kan dricka brudskål utomhus på borggården.

  • freddy73

    För mig betyder det t.e.x att kunna välja ringar som jag vill bära resten av livet, jag är inte ett dugg intresserad av att "byta upp" min förlovningsring i framtiden. Men framförallt så vill jag inte behöva stressa hela veckan innan bröllopet med att köpa in mat, dryck, fixa blomuppsättningar, duka, städa m.m Jag ser så fram emot att få verkligen njuta av min bröllopsdag och veta att floristen, cateringfirman, konditorn, bandet etc. kommer att göra sitt jobb och varken jag eller min familj och vänner behöver göra något mer än att dyka upp finklädda, glada och redo för fest.

  • freddy73

    Till Suamaca, alla har vi olika budgetar och just den här tråden handlar om bröllop som kostar lite mer precis som det finns en massa trådar som handlar om hur man bakar sin egen tårta, fixar en dukning med sånt man har hemma etc.

    Jag tycker att det är underligt att du tolkar det som kritik av någon annans bröllop eller budget bara för att jag vill utbyta inspiration med andra brudar med "stort" bröllop.

Svar på tråden Lyx och flärd