Inlägg från: Sörön10 |Visa alla inlägg
  • Sörön10

    Augusti 2010...

    heej!

    jag vill också vara med! =) 100807 lutar det år för oss! bestämde oss för en vecka sen! =) idag köpte vi första saken, placeringskort!! =)

  • Sörön10

    Jag tänker precis likadant! =)

    Sprang på fina guldmålade trähjärtan idag för 1.70 kr/st som vi tänkte ha som borsplacering! Så man köper lite här å lite där!


    MsomiMarie skrev 2009-03-06 22:03:12 följande:
    Jag tänker som du sindri de där med att sprida ut kostnaderna. Så jag tänker köpa saker om jag hittar något som jag vill ha. Typ alla dekorationer till festen och sånt. Törs inte köpa klänning dock då jag är på g ner i vikt...man vet ju aldrig vad vågen står på nästa år
  • Sörön10

    Jag är också här! =)

    Frågade just min tärna och hon sa ja! =)

    Stannar gärna här, mer personligt här! haha

  • Sörön10

    Jag frågade min bästis om tärne-uppdraget igår och hon sa ja! Hon föreslog också en massa lösningar på ett problem som vi haft med transport av gäster så jag är verkligen glad att jag frågade henne så här tidigt! En riktig pärla!

    Vilka färger har ni valt?

    Vi kommer ha guld och lila och ev. något mera..

  • Sörön10

    Sindri: å vad häftigt det låter! =)

    vi kommer förhoppningsvis ha vigselakten på klipporna på en ö och sedan ha fästen i hamnen på fastlandet! ska kolla alla detaljer snart! :P men jag vill inte köra på marint tema. har ju vuxit upp med fiskenät etc så det blir inte så speciellt! =)

  • Sörön10

    ja, jag vill ha havet som bakgrund till mina foton! ska försöka beställa fint väder också, men jag vet inte riktigt om det går! haha

    jag surfar runt här och har väl egentligen redan en himla massa bilder av hur vårt bröllop helst ska få se ut! =)

  • Sörön10

    Vi berättade för våra mammor i söndags! =) En del vänner vet också!

    Igår var jag på akademibokhandeln samt Kreatima! Hittade papper, kort och kuvert samt lite annat som kommer bli perfekt när det är dags att göra kort! =)

    Har sett ett par skor jag vill ha också! Vita pumps med låg klack från din sko för 199! Behöver verkligen inte några dyra grejer! =)

  • Sörön10

    oj, nu börjar jag bli nervös!! tänk om vår lokal är upptagen då! :S vet iofs inte ens vad den kostar.. ska försöka boka den i påsk. ska berätta för mina morföräldrar då och de bor alldeles bredvid lokalen. de har hjälpt de som arrenderar den väldigt mycket, så jag hoppas på ett schysst pris! =)

  • Sörön10

    hihi å de blev så glada! =) vi skickade efter knappar på nätet som de stod våra namn på och datumet! Vi planterade dem hos dem och ringde sen och bad dem leta efter något typ: "hej mamma, jag glömde något på skivtallriken i gästrummet, kan du titta?"

    =)


    Bettertogether skrev 2009-03-23 17:04:04 följande:
    Vad tyckte era mammor då? :)
  • Sörön10

    usch jag är så himla ledsen..

    har blossat upp värsta släkttjafset så hela mitt drömbröllop verkar gå om intet! :(

    stället vi planerat ha vigseln på är på en ö som vi alltid spenderat våra somrar på. min mormor och morfar äger stället. nu är de gamla och de orkar inte ha kvar det längre så det är dags för nästa generation.. nu börjar den ene av deras barn tjafsa och försöka gå bakom ryggen på min mamma och tänker ta över alltihopa själv.. vilket skulle betyda att jag inte kommer få gifta mig på "vårt" ställe utan på "deras".. jag gråter för det känns så fel!

    hade tänkt berätta för dem snart, men nu blir det ju så fel för att ämnet är infekterat! de har fått reda på våra planer nu och då kallas jag för manipulerande och bla bla bla!

    jag vill ju gifta mig där för att det är mitt paradis, inte för att jag vill visa att jag vill ta över hela skiten!

    förstår inte alls vad som händer.. är så ledsen!

    å en annan sak som får mig att gråta: min pappa lever inte längre och det har gjort mig väldigt tveksam till om jag skulle palla ett bröllop, då det verkligen skulle kännas som att han saknades. blev så glad när jag kom på att man kunde ha vigseln där ute! han var också där på somrarna så det skulle ju vara så himla lätt att känna att han var med mej... :(

    nu är det bara skit!!!

Svar på tråden Augusti 2010...