Inlägg från: F l i c k a n |Visa alla inlägg
  • F l i c k a n

    JULI - 2010

    Hej!

    Nu är det dags för mig att hoppa in i denna tråden också för nu är det bestämt att vi gifter oss den 31 juli! Men än har vi inte bokat någon kyrka eller lokal. Tycker det är lite tidigt ännu men man kanske skulle göra det snart. Klänning ska jag vänta med till nästa år!
    Men jag sitter nu och funderar på vilket färgtema vi ska ha och hur alla trycksaker ska se ut. Har varit i kontakt med www.festfokus.se och fått hem pappersprover. Det lutar åt att det blir: vitt, silver och rött. Vad ska ni andra ha för färger?

  • F l i c k a n

    Tack!

    Jo nu känns det mycket mer verkligt men samtidigt ganska långt bort. Man vill inte prata med någon om det än för då tror jag att risken är stor att folk kommer reagera på att man är ute i så god tid. När ska ni berätta det för föräldrar? När tycker ni att man ska fråga toastmaster, tärna, bestman osv om de vill ställa upp?

    Visst är det svårt med färger.. Rosa är så fint men där sätter fästmannen in sitt veto! :) Vi får väl se vad som händer i planeringen. Vet ni nån framtida bröllopsmässa som man skulle kunna gå på för lite inspiration?

Svar på tråden JULI - 2010