Inlägg från: MissAlice |Visa alla inlägg
  • MissAlice

    JULI - 2010

    Åh vi ska också i juli 2010! Men det är som föregående skrivare skriv, det känns verkligen pirrigt och alldeles overkligt nu!! =)

    I natt drömde jag min första mardröm om bröllopet =) Min svägerska tvingade på mig en alldeles för stor orange klänning precis innan vi skulle gån in och allt blev bara dumt och gästerna var jätte besvikna på hela uppläget!! Ha ha känns som att den drömmen var den första men absolut inte den sista!! =)

    Kram

  • MissAlice

    Emmis! Kul att ni tar in lite av era minnen i inbjudningskorten!

    Dream Messiah. Igår träffade vi vår bröllopskordinator och bókade fest lokal. Vi ska vara på ett litet slott där allt ingår ssåsom mat, dryck, dukning, br kordinator m.m.! Jätte skönt, då man vet att de kan hjälpa till med så mycket för vi har inta någon erfarenhet alls! Har endast varit på ett bröllop.. Datum är klart, 25/7. Tyvärr en söndag, annars var man tvungen att hyra hela slotten för 70 000!! Utan mat.. så de blir en söndag på semstern så hoppas vi att de som jobbar kan ta ledigt..

    där är väl det enda som är bestämt.. men jag sitter och skriver dagbok så jag kommer ihåg alla mina funderingar och sparar bilder på sånt jag tysker om m.m. har många ideér redan nu! =)

    Hur går det för alla er andra??

  • MissAlice

    Emmis & Dream Messiah..

    Ja ja. de går.. vad hade ni tänkt för typ utav lokal?? Och vad för mat?? Ska ni bjuda på all sprit??

    Vi har bokat en paket där det ingår 3 rätter, tårta, service, dukning, enklare bords blommor, 4 glas vin och avec till kaffet. De beror ju på lite vilken meny vi väljer med det kommer kosta ungefär 1000 kr per kuvert och vi tycker att de är värt de då vi gillar platsen så mycket. Sedan är vi inte heller så många så vi väljer att satsa på kvalité i stället för kvantitet =) ¨
    ¨
    Hur gamla är ni ungefär? Och hur länge har ni vait tillsammans med er partner??

  • MissAlice

    Just de.. bröllops kordinatorn ingick i priset så henne kan vi ringa när vi vill under resans gång =)

  • MissAlice

    Bjertorp slott heter det, du hittar de om du googlar =) Så fint! Ja, de var ju som sagt ganska dyrt men de löser sig säkert på vägen! Just ni sparar vi för fullt och det är faktiskt kul när man vet vad pengarna skå gå till..

    Vi är 24,25 och har varit ihop i 2,5 när vi gifter oss =)

Svar på tråden JULI - 2010