Inlägg från: SofieochJamie |Visa alla inlägg
  • SofieochJamie

    Maj 2010

    Hej. 29:e Maj 2010 här också, fast i GBG.

  • SofieochJamie

    Ja det är fruktansvärt lång tid kvar. Längat ills det är ett år kvar så man kan verka lite vettig när man pratar planering. Vi har bokat och betalat depositionen på lokalen. Vi är 110% säkra på att vi vill vara där så vi slog till direkt.

  • SofieochJamie

    Fröken strössel: jag skulle nog säga att ni borde fixa en budget nu med en gång, om ni inte har en. Då vet man vad man kan utgå från sen när man börjar titta på grejer. Lägg ihop summan på hur mycket ni kan tänka er spara. Sen skulle jag säga att det viktigaste är lokal. Boka in er på visningar på en massa och åk runt och kika. Lokalerna verkar vara det som bokas först och har man redan ett datum vill man inte få stå över drömlokalen. Följ sedan de planeringskalendrar som finns tex att hämta ner från BT.

  • SofieochJamie

    Iadg är det ett år kvar!! Tjohoo!! :)
    Hoppas vädret är så här fint nästa år med... så man slipper ha något utanpå klänningen ;)

  • SofieochJamie

    Vi har bokat hyrbil för att kunna åka ut till lokalen och kyrkan imorgon och kika på den igen med all grösnak runt omkring. När vi bokade var det kalt och frost så hoppas på en glad överraskning. Längtar såå.
    Fick mig en liten dos planering häromdagen när jag hittade perfekta brudskor. Vill ej ha vanliga satin utan gärna några som man kan använda mer och när jag såg dem i fönstret så visste jag att jag hittat rätt med en gång. Sen att de var ursköna att gå i var ju ett plus i kanten :)

Svar på tråden Maj 2010