Inlägg från: Zavannah |Visa alla inlägg
  • Zavannah

    Maj 2010

    Snuttfia: Välkommen Kul om det blir den 15:e - då ska vi gifta oss. Det är lördagen efter Kristi Himmelfärdsdag, så fredagen är en klämdag.
    Vi har oxå långväga gäster, så det är perfekt.

  • Zavannah

    Välkommen alla nya

    Åh, imorgon är det prick ETT ÅR kvar tills jag blir fru. Det känns helt otroligt.
    Men en sak som jag tänkte på när jag var ute på promenad förut var att det faktiskt inte är så himla varmt ute nu. Jag hade ingen jacka o jag frös om händerna oxå.

    Hur ska ni göra, ska ni ha sjal/bolero etc? Vi hade ju tänkt att ha vårt bröllop i juli först, o då kändes det inte som nån större risk att frysa
    Är det nån som ska ha handskar? Min darling tycker att handskar är jättefint, men själv vet jag inte. Visst är det fint, men hur gör man med ringen då? Jag vill ju ha ringen på fingret o inte på "handsken"...

  • Zavannah
    maj2010 skrev 2009-05-15 08:45:39 följande:
    Wohoo! Idag är det exakt ett år kvar. Hoppas att vi får vakna upp till en lika strålande vacker dag om ett år!
    Jaaaa Helt underbart väder ju! Nu börjar nedräkningen på riktigt.
  • Zavannah

    Mijah: Jag har faktiskt funderat på att ha Sonny & Chers I got you babe Vi har inte bestämt oss än, men jag älskar verkligen den låten.

    Nuuu börjar det äntligen hända lite mer grejer här. Vi har fått offerten från restaurangen vi har tänkt oss, så på måndag ska vi antagligen boka det och även kyrkan.
    Sedan har jag varit o besökt hotellet där vi vill ha vår bröllopsnatt, så det ska vi oxå boka så fort det andra är bokat. Sen kan man väl äntligen säga att bröllopet äger rum den 15 maj

  • Zavannah

    Fröken Strössel skrev 2009-05-29 07:11:58 följande:


    Har pausat lite från planeringen men kommit igång nu igen.När skickar ni ut inbjudningkorten? Jag funderar på att skicka runt jul. De flesta vet att vi ska gifta oss och eftersom många behöver boka boende så känns det skönt att skicka ut tidigt!
    Vi funderar oxå på jul. Har oxå långväga gäster.

    Här går det framåt hela tiden Restaurangen är bokad, ringen är beställd, inbjudningskorten är klara och om ett par veckor ska vi börja kika på klänning.

    Det verkar lite dött till o från i den här tråden, så jag frågar igen: Vad ska ni ha över klänningen om det blir kyligt? Läste att du Bluebride ska ha mantel, det låter jättefint Ska någon ha handskar?
  • Zavannah
    SofieochJamie skrev 2009-05-29 09:08:52 följande:
    Iadg är det ett år kvar!! Tjohoo!! :)Hoppas vädret är så här fint nästa år med... så man slipper ha något utanpå klänningen ;)
    Visst är det härligt när det rätta datumet är här o man kan börja räkna ner på allvar När det var "vår" dag för ett par veckor sen var jag och fotade kyrkan o miljön runtomkring för att riktigt minnas hur miljön ser ut vid den tiden.

    Hoppas oxå att vädret blir fint. Tyvärr blåste det lite kallt den 15 maj i år, det var därför jag kom på den frågan här i tråden Som tur är, är jag inte så frusen av mig så förhoppningsvis kan jag nog köra barärmat ändå. Man lär nog vara varm av nervositeten oxå hihi.
  • Zavannah

    maj2010: Håller med dig, det är inte lätt. Att köpa tex vit bolero osv känns så himla onödigt eftersom man inte lär använda den sen. Och i så fall vill jag ju helst ha i samma material som klänningen. Det blir onödiga pengar tycker jag.

    Sååå vi får hoppas på vädret helt enkelt

Svar på tråden Maj 2010