Inlägg från: snuttfia |Visa alla inlägg
  • snuttfia

    Maj 2010

    Hej! Jag trillar också glatt in här och planerar bröllop med er om det är ok. Vi ska gifta oss i maj 2010 men har inte bestämt dag riktigt än. Kanske den 15e då jag tror det finns nån röd dag där i närheten. Våra nära och kära kommer alla från andra änden av landet så det är bra med lite ledighet då. Vi ska gifta oss i Borås-trakten, ska kolla kyrkor så fort vi hinner och se vad vi hittar för festlokal.

    Imorgon ska vi prova förlovningsringar, vi är nämligen inte officiellt förlovade än. Ska bli såååå kul att överraska alla som nog gett upp hoppet om nåt sånt för oss.

    Igår frågade jag kompisen om hon ville bli tärna och hon blev jätteglad och tackade ja. Sen har vi väl inte kommit så mycket längre mer än att vi pratat igenom så vi vill ha ungefär samma sak när det gäller ceremoni och vigsel. Jo, vi har bestämt gästlista förutom att han inte kan bestämma vilka kompisar han vill bjuda. Massor av rolig planering kvar och jag längtar som en tok! Plus att jag är grymt otålig att få prova klänningar

  • snuttfia

    Zavannah: Det låter ju superbra då. Vi tänkte att vi skulle bestämma kyrka innan vi bestämmer datum för att kunna anpassa oss lite om det är upptaget. Fast det är ju rätt tidigt än så förhoppningsvis så är det inga problem. 15e är nog mitt önskedatum för pingst känns som om det är fler bröllop och då blir det ju knepigare att hitta lokal, catering, frisör och allt sånt. Och en klämdag innan blir ju helt perfekt :)

    Har alla hunnit jättelångt i planeringen? Läste lite innan i tråden och jag känner mig lite efter, haha. Har inte ens kunnat bestämma färg eller tema. Velar hur mycket som helst! Funderade på grönt och nån mer färg med vitt som bas men kände mig inte inspirerad av det. Lite sugen på att inspireras av gamla hollywood, med glammiga stjärnor och storbandsmusik eller nåt. Såg en sån snygg klänning som skule passa men jag vet inte. Nån mer som har problem att välja tema?

  • snuttfia

    Idag var vi och provade ringar, oj så mycket fint man såg! Synd att man inte har obegränsat med pengar Vi bestämde att vi ska gifta oss den 15e nästa år och att vi ska förlova oss den 15e i år. Fast vi hinner inte få våra ringar då, men det gör inte nåt tycker jag. Längtar bara tills det blir officiellt så vi kan berätta för alla.

    Det blir iaf inte de ringar vi tänkte oss för de modeller som liknade dem som vi provade såg inte bra ut. Det får bli svagt kupade istället, och i titan. Fast då kan jag inte ha den vigselring som jag ville för den är plan och det blir ju konstigt så då får jag fundera på en ny. Tur att det är ett tag kvar! Nu ska vi bara bestämma om vi ska beställa från titanringar.com eller om vi ska gå och få dem gjorda hos guldsmeden för mycket mer pengar istället. Men då vet man ju att de passar och så kunde de göra en kupad insida på ringen för jag har så raka (läs: feta) fingrar så det blir som en liten valk ovanför översta ringen och då kan de visst göra så så ser det bättre ut.

  • snuttfia

    Idag förlovar vi oss :) Och om exakt ett år är det dags. Här är det svalt och soligt, hoppas det är liknande väder nästa år. Maj är en såååå vacker månad, vi har valt helt rätt tycker jag (som är aningens partisk, hehe).

    Är det nån här som vet om man kan ha magnolior i brudbukett och hår, de doftar ju så ljuvligt... Pioner älskar jag också och de kan man väl få tag på i maj?

  • snuttfia

    Fröken Strössel skrev 2009-05-29 07:11:58 följande:


    Har pausat lite från planeringen men kommit igång nu igen.När skickar ni ut inbjudningkorten? Jag funderar på att skicka runt jul. De flesta vet att vi ska gifta oss och eftersom många behöver boka boende så känns det skönt att skicka ut tidigt!
    Har också tagit lite paus. Vi försökte åka runt och titta på de kyrkor vi väljer mellan förra helgen, men det var låst överallt utom på ett ställe där det var bröllop så vi vågade inte smyga in med ungar och allt. Vill ju inte störa, nästa år kan det ju vara vi som står där, hehe.

    Idag väntar jag otåligt på att våra förlovningsringar ska komma, idag eller på måndag sa de när vi beställde och jag sa glatt att det kvittar, den ska ju sitta på resten av livet. Men nu är jag så otålig så jag håller på att dö! Typiskt mig ;)

    Avvaktar lite mer med resten av planeringen tills efter nästa vecka då skolan är slut för terminen, har hysteriskt mycket att göra nu och hemskt ont om tid så jag tror vi får ta det sen även om jag bröllopssurfar lite för idéer varje dag, svårt att låta bli!
  • snuttfia
    SofieochJamie skrev 2009-05-29 13:35:04 följande:
    Vi har bokat hyrbil för att kunna åka ut till lokalen och kyrkan imorgon och kika på den igen med all grösnak runt omkring. När vi bokade var det kalt och frost så hoppas på en glad överraskning. Längtar såå.Fick mig en liten dos planering häromdagen när jag hittade perfekta brudskor. Vill ej ha vanliga satin utan gärna några som man kan använda mer och när jag såg dem i fönstret så visste jag att jag hittat rätt med en gång. Sen att de var ursköna att gå i var ju ett plus i kanten :)
    Jag hittade också jättefina skor när jag var i Göteborg senast, men köpte dem inte fast de var på rea och hade lagom hög söt klack. Vet ju inte vad jag ska ha för klänning än och nu ångrar jag mig lite smått... Önskar lite jag hade köpt dem och hoppats att de skulle passa till! Har du nån bild på dina skor? *nyfiken* Kul att få börja shoppa lite!
Svar på tråden Maj 2010