• Emmox

    minus 5 kg!

    kämpa på allihopa=)

    EllaBellaG: Se där =)låter riktigt härligt! Hoppas din detox går som på räls.

    Jag har syndat rejält i helgen. Fattar inte vad det har tagit åt mig. Jag var nog inte redo för att kombinera kuren. Kommer köra stenhårt på kombinerad kur med endast ett mål om dagen. Få se om jag har gått upp något när jag väger mig på onsdag.

    Annars är det träning ikväll och så lite plugg!

  • Emmox

    bongen80: jag känner såå igen mig! När man väl har börjat så känns det faktiskt helt okej att inte äta. Var stolt!!

    EllaBellaG: Jag har ätit mkt onyttigt, och nästan sprängt magen, varit så mätt så man mår illa... men jag har tagit tag i det så inga fler sådana snedsteg. Bra mat och så mina shakes =) så ska det blir nog bra igen :)

    Kämpa på allihopa! Nu är det vår och bäst att passa på och njuta av det soliga vädret för er som har det. Ut och gå

  • Emmox

    fashiongirl: jaså? Ska du till Spanien? Hur länge då?? Haha, då har vi syndat ihopa haha, fast jag gillar inte chips särskilt mycket. Choklad är min drog hehe. Men idag har det varit bra, bara druckit mina shakes :)

    LeeLoo: *grattis* - starkt kämpat!!

    Taha: haha, din lista är underbar. "vad äter man då till frukost?" - underbar som sagt!! Jag kan väl säga att jag har tur som inte dricker längre. Jag har inte druckit alkohol på flera månader, tja, om inte ett halvår. Tror mycket ligger i det med. Fast du kan väl kanske äta mager ost? :) Lycka till!

  • Emmox

    Hubba: är sushi gott? Hoppas på! Du är jätteduktig. Jag hade aldrig klarat av att inte äta pasta alls... älskar pasta.

    Någon som btw vet om grönkål är gott att äta? Det ska tydligen vara jättebra. Trött på sallad och gurka =/

    bongen80: men du!! Jag gick också ner 2,3 kg på en vecka, och veckan därefter hade jag gått ner sammanlagt 4,4 kg. Så det tar sin lilla stund, men det går snabbare än om du hade valt ett annat sätt, tror jag iaf. Jag märkte det på magen direkt. Istället för en uppblåst mage var den platt och fin... Märker du nån skillnad på kläder? HÅLL UT EN VECKA TILL! Det kommer såsmåningom!!

    EllaBellaG: usch då =/ värst vad alla är sjuka.. trist. Hoppas promenaden var givande! *krya på dig*

    ps.. har inte vågat väga mig för att se hur mkt jag har gått upp.. väger mig nästa vecka haha!!

  • Emmox

    Angående bantning: allt är relativt. Var och en avgör vad man ska göra, vad som är bäst för en själv. Sen om det inte blir bra i slutändan har man iaf försökt. Så längen ingen kommer till skada så är det upp till var och en. Dessutom bantar (det heter inte banta, det heter försöka leva och äta ordentligt) inte jag till ett bröllop, men forumet är bra så jag passar på att utnyttja den. Här är bra stöd. Lycka till du med, Birana :)

    Hm, jag kanske ska pröva sushi nån gång? Började på ren kur igår igen och åt inget annat än mina shakes. Känner mig pigg och glad igen faktiskt. Vaknade tidigt i morse som jag brukade göra innan, och det är underbart. Länge leve livet!

  • Emmox

    Jag vet hur det känns bongen!! Du är asgrym! Jag har börjat om idag, för mitt leverne har inte varit sunt alls de två veckorna sen jag slutade med ren kur. Men nu jävlar! =P jag tror jag gått ner det jag gått upp igen relativt snabbt, sen ska jag fortsätta med ren kur t.o.m siste april.

    Kämpa på alla, ni är superduktiga! Taha, du verkar ha koll på läget =) Hoppas denna vecka har gått bra för dig!

    ska införskaffa stegräknare snart så jag kan tävla med er som har!

    /E

  • Emmox

    Småland09: Det är bra =) kämpa vidare! Trist att höra om inbrottet, så himla onödigt... hatar sånt! Lycka till med träningen och allt!

    Fjosok! Välkommen =) kör du GI då? =P

    EllaBellaG: jag har också legat på latsidan och HAR gått upp i vikt, men jag "startade" om idag, på absolut ren kur.

    Något säger mig att denna gången kommer det bli tuffare än förra, men förhoppningsvis ger det sig. Jag ska tänka på dig Bongen och det du har åstadkommit =) Att veta att om två veckor har jag gått ner fyra kilo och det är en skön tanke! Har också tränat idag, det var jätteroligt!

    Kram på er alla!

  • Emmox

    Hubba: Lycka till med det du tänker företa dig för att gå ner i vikt! =)


    emersson skrev 2009-03-31 19:09:49 följande:
    Funderar oxå på att hålla på till sista april, det vore ju så skönt att hålla på tills man nått målvikten så slipper man gnälla sen ;)
    Då kan vi ju kämpa ihop :) hur mkt har du kvar att gå ner? När började du förresten? Precis, håller med dig! Jag hoppas att nå -7 eller -8 kilo på 4 veckor... få se hur det blir med det :) Min belöning efter 4 veckors diet kommer att vara ett par nya jeans! Ska bli asroligt att se om man kommer i en eller två stl mindre =P

    Var så sugen på något gott igår (idag är 3.e dagen på ren kur) och gick med syrran till Netto (ville ha kanelgifflar, sen ångrade jag mig och tänkte, jag kan köpa mörk choklad), men så bara FAN E! Nu får du skärpa dig! Slänga bort tid på att äta något du kommer må dåligt över sen.

    Så jag gick aldrig in på netto =P det var skönt... Ska träna idag med. Friskis&svettis ;) ska bli roooligt! och det är sjukt fint väder ute. Köpte en promenaddress som jag ska ha när jag är ute och går min powerwalk!

    Hejja allihopa!
  • Emmox

    Grattis Hubba =) Det har tyvärr inte gått så bra för mig på sistone! Jag har avslutat min CK kur för det fungerade inte tillslut. Ska övergå till att äta 1000 kcal om dagen... det kommer blir tufft!

    lycka till alla!

    /E

  • Emmox

    LeeLoo: Jag har bakat egna bullar från Paulúns recept... hur ska jag veta hur mkt kalorier det är i dem? =P Det är svårt att räkna ut det...

    tack för stödet!

    kramis

  • Emmox

    Bongen80: Jag är så oerhört glad för din skull!! Tänk om jag fortsatt med min diet sedan jag började. Går du på ren kur fortf?

    Jag har ju som sagt börjat med att räkna kalorier. Jag ska vara ren och ärlig ur hjärtat. Det går skitdåligt. Jag äter mer än jag borde och jag tror ärligt talat att jag gått upp vartenda hekto jag gick ner med ck. Suget efter att stoppa något i munnen står över motståndet att inte göra det. Jag vill börja på ck igen men min pojkvän kommer bli riktigt förbannad om jag gör det...

    Jag ska försöka ta nya tag i dag och stå emot. Jag tror det är bäst att utesluta kolhydrater så mkt som möjligt för ett tag framåt.

    LeeLoo: Jo, haha, jag får väl göra så =) Tack för hjälpen!! Går det bra för dig föresten med ditt program? Jag har inte riktigt kommit in i en positiv cirkel om man ska säga så...

  • Emmox

    MsMinelli: Du har helt rätt. Problemet är ju bara att de flesta inte orkar vänta på att det ska gå kanske sex månader innan man når de där 60 kg. Då äter man antagligen mindre för att komma dit snabbare eller så dricker man en kur för att det ska gå rysligt snabbt. Så det krävs riktigt tålamod (eller inget, för om man äter så mkt som det krävs för att slutligen hamna på 60 kg så är det ju bra att man kommer in i en sådan rutin och trivs med den)!

    Lycka till med din nya plan ;)

  • Emmox

    Sådär... började på ren kur igen. Har hållt på i tre dagar. Känns underbart. Jag mår mycket bättre. Ska köra ren kur i två veckor, sen blir det någon form av GI/1000 kcal kontroll. Måste komma över sötsuget och jag tror att äter jag kolhydrater typ pasta och liknande kommer sötsuget tillbaka.. Så det får ske stegvis.

    Det vackra vädret gör också att man blir mer på topp av motivation!! Härligt!

    Bongen80: I vilken vecka gick du över på kombi? Jag hade kunnat tänka mig kombi men det blir såå dyrt för mig, fattig student ;/

    Hubba: När jag kommer ihåg ska jag också köpa en stegräknare =)

    fragolina: nå, äter man nötter med sunt förnuft är det ingen fara - fettet i dem är ju bra. Bättre med en näve nötter än choklad... men äter man mycket kolhydrater och sedan äter massa fett... = kilona ökar
    Sen tror jag inte att det är så bra att bara äta massa fett på det viset, man ska äta rimligt med både kolhydrater, protein och fett. Men olika dieter funkar på olika människor... =)

    Lycka till allihopa! Hoppas det går bra för er!!

    ps ska nog skippa min "slimbrigde" dryck - det är nog inte bra att dricka sötningsmedel över huvud taget. Lightprodukter är nog bara crap. Kör på riktiga saker men i små mängder *ler*

    kramis!!

  • Emmox

    Åå.. det var längesen jag var inne på tråden. Jag började på ny kula i måndags. Jag vet inte vad som hände med mig, men jag tog tag i det och har nu druckit C i en vecka (imorgon). Ska väga mig och sedan ska jag köpa en veckas ranson till.

    Lycka till Hubba! Ja, vi får stötta varandra. Det behövs!

Svar på tråden minus 5 kg!