• Emmox

    minus 5 kg!

    fashiongirl: ja, jag antar att det är bättre än ostbågar. Jag är en näringsinnehållsfanatiker. Där ser man precis allt som är bra och inte bra för en. Skönt igår gick bra för dig! Samma här.

    Var och vägde mig idag: - 3kg!! so far so good!! märks ju vid midjan och lite kring låren, skönt. Men jag måste börja träna mer!

    Har inte ätit något sedan jag började förra veckan, känner mig lite stolt faktiskt. Imorse var besvärligt, för jag hade ingen "frukost" hemma utan bara varma soppor och hur kul är det att äta middag klockan nio på morgonen? Men det gick iaf. Nu har jag införskaffat mig nya påsar till en ny bra vecka. Känns så kul allting, till och med plugget hehe!

    kram på er alla och hoppas ni orkar stå emot alla frestelser!

  • Emmox

    Usch! Hade en jätteotäck dröm som kändes riktigt äkta. Jag hade typ stoppat i mig lite jordnötter (vet inte varför, men jag gillar verkligen inte jordnötter) och plötsligt kom jag på att jag inte fick äta det... det var jobbigt. Stressen över att jag sabbat allt... Sen vaknade jag och kände att det var tur att det bara var en dröm :)

    Byxorna sitter löst idag. Ska snart dricka en bananshake. mm!

  • Emmox

    fashiongirl: tack! Jag vet hur det är, med suget! Vet du, när jag försökte gå ner i början av januari med att bara äta nyttigt och så, slutade det med att jag bakade äppelpaj typ varje kväll för att jag hade varor hemma att göra baket. Så när jag tillslut tröttnade på skiten, vet du vad jag gjorde? Jag slängde ut mjölet och sockret. Det kanske känns tuff och slänga godsaker man har hemma, men för din egen skull och för att det ska underlätta. KÄMPA PÅ :) Tror på din kraft att säga nej!

    Men du ska ha stora pluspoäng för att du tränar duktigt!! Starkt jobbat! Att se om färdigsoppan är nyttig kan du göra genom att titta på innehållsvärdet. Där ser du hur mkt kcal du får i dig per dl och kan därmed avgöra om det är bra eller ej. Dessutom så står det ju också hur mkt fett och kolhydrater där är per dl eller 100 g. Kolla efter det!

    EllaBellaG: GRATTIS!! Jag håller själv på att plugga på högskola. Vad pluggade du till? Så glad för din skull att det är över! Själv har jag en tenta om tre veckor mohahaha! Lyckliga dig!

  • Emmox

    EllaBellaG: aha! va kul! Funderade på att läsa det först, men så blev det socionom istället. Vi ska ha tenta på statsvetenskap och dess historia. Ganska intressant ämne, men stort, fast jag brukar vara positiv på att det kommer gå bra. Har inte behövt göra omtentor hitintills.

    Hoppas din resa blir givande. Håller tummarna för dig. Ja, jag tror det är så för många faktiskt, som har det där sötbegäret, eller ett begär efter mat över huvud taget. Så mitt tips är att slänga allt som inte funkar att ha hemma.

  • Emmox

    MDoJB: Visst är man nöjd och mår bra efteråt man har tränat. Hoppas du inte fick alltför stor ångest att äta semlan. Bara det bara var idag, en engångsföretelse. Då brukar det inte spela så stor roll. Ta du ditt träningspass =) HEJA!

    ska själv iväg till F&S nu på medelpass. puh! ska bli skönt att komma dit.

  • Emmox

    sow... nu har jag tränat. Ska plugga och sen ska jag se på nya heroes-avsnitt. Vilken skön dag. Ska styrketräna imorgon bitti, sen ska jag ta mig tusan inte göra något mer, utan njuta av helgen.

  • Emmox

    Har tränat nu imorse. Blev styrka armar/ben/mage och så 30 minuter fördelat på steppmaskinen, crossen och joggbandet. PUH! Äntligen helg... =)

  • Emmox

    MDoJB: Mums! Vindruvor är gott ;) Fast mörk choklad fungerar nog lika bra i rimliga mängder, om du gillar det! =)

  • Emmox

    Usch, vad jag skriver mycket! Igår drack jag Slimbridge Hallon som "drink" när jag skulle ut. Hade jättekul på ett ställe som heter Banken i stan och dansade häcken av mig. Kom dock hem fyra (!) vilket gör att jag ångrar att jag var ute så länge, men det var så kul. Längesen det var sååå kul. Träffade min äldre syster där och hon såg direkt på mig att jag gått ner i vikt. Alltid trevligt!

    Nu har jag lite huvudvärk av att jag är trött, men kan dock inte sova mer... orkar inte ligga och dra mig i sängen, känns värdelöst. Dricker en blandad shake idag: banan vs mintchoklad, jäkligt gott måste jag säga!

  • Emmox

    Filosoferade lite igår när jag hade dötråkigt i väntan på att klockan skulle bli så pass mkt att jag kunde sticka till lillasyster på förfest...

    När jag satt vid datorn, alldeles rastlös så försökte jag komma på saker jag kunde göra. Men det mesta hade jag redan gjort: tränat, hämtat paket från posten, läst läxan, kollat alla mejl osv. Tanken träffade mig direkt att allt hade varit så mycket mer "socialt" för mig själv om jag kanske hade haft en påse kanelgifflar eller godis att smaka samtidigt som jag sakta men säkert fördrev min tid. Det känns som vissa sociala saker är knutna till att småäta. Det gjorde mig deppig.

    MEN! Jag sörjer inte. Jag mår bra, känner mig starkare och snyggare och vet att detta är vad jag vill och då ska jag kämpa. Har inte varit i närheten av att nästan äta något. Det har liksom inte funnits i min värld.

    Hoppas alla har det bra! /E

Svar på tråden minus 5 kg!