• bongen80

    minus 5 kg!

    vart får man tag på återföräljare av cambridge, det verkar vara en diet många använde o funkar också. Sen undrar jag också vad den kostar/måltid ca....

  • bongen80

    jag letade upp cambridge på nätet o hittade min lokala återförsäljare, så nu är jag inskriven o har påsen i hallen, när jag ändå var igång så beställde jag en orbitrek också. så nu j-lar

  • bongen80

    Ja jo den kostade alla fall ca 2300:- inkl frakt, men det är nog inget mot vad gymkort kostar, o jag måste ha grejerna lättillgängliga annars blir det inte av. Jag ser det som en investering för hälsan. Jag har betydligt mer att gå ner än 5-10 kg, så den lär komma till användning.

  • bongen80

    Jo man känner ju sig själv ganska bra efter sisådär 28 år... Helst av allt skulle jag ha en egen Anna Skipper lurandes bakom hörnet

  • bongen80

    har tagit min sista påse för dagen. Har sprängande huvudvärk o är vråååååååålhungrig fortfarande. Har druckit ca 3,5 liter extra vatten + en kopp kaffe. Någon som vet om man får ta typ alvedon när man äter ck ren kur? hur är det med tuggummi förresten? är det också "förbjudet"?

  • bongen80

    Klarade huvudvärken med ett extra glas vatten o en halv kopp kaffe. Vågen visade -2 kg idag! Förmodligen mest vatten, men det känns ganska kul ändå med tanke på att jag startade igår morse! Nu är jag supertaggad. Mailade Millys o bad de ändra min klänning ett par strl o det var inga problem! Så nu har jag en ordentlig morot! Mätte även byst, midja, höfter, lår, knä, o överarm. Mycket deprimerande just nu, men kul att titta tillbaka på senare.

  • bongen80

    Dag 5 redan! Känns lättare nu. Fastän resten av familjen äter mat blir jag inte riktigt sugen att äta med dom. Än så länge är det bara 1 smak jag inte klarar av CK:s smaker så det går att variera lite grann.

    Brukar blanda någon shake med kaffe för att få i mig min dagliga dos (klarar inte av att dricka kaffe svart) å det är ju sååååå gott! Fick hem min kompis Orbitrek idag så nu ska den monteras o så ska jag börja använda den. Jippi!

    Ska till konsulenten på onsdag, jag hoppas verkligen att det gett resultat.

    Känns så skönt att ha backup härifrån. Att läsa hur duktiga ni andra är och att man faktiskt får svackor men tar sig ur.

    Kramar till er alla!

  • bongen80

    -2,3 kg på 1 vecka. Ärligt talat trodde jag att det skulle vara mer. Det finns mycket att ta av så det är inte det som det hänger på. Ingen vidare motivation måste jag säga. "Svultit" i 7 dagar å så märks det knappt. Hoppas på lite bättre nästa vecka.

  • bongen80

    För min del handlar inte det här om att banta. Jag MÅSTE gå ner i vikt annars kommer jag få otroliga problem med sjukdomar o förslitningar. Det jag behöver är en kickstart för att få motivation att fortsätta. Har provat allt möjligt men allt tar så lång tid att få resultat på så jag hinner lessna.

    Visst tänker jag att det inte är bra att banta, men det är ingen vidare förebild för barnen att vara så tjock heller.

    O förresten banta....det här är en kickstart på mitt nya hälsosamma liv!

  • bongen80

    vägning igen på onsdag. hoppas på några kilo då med. Åt riktig frukost imorse. Lättfil m egengjord musli o en skiva osötat flerkornsbröd (rena barkbiten haha) med mjukost, gurka, tomat o paprika. Började bli less på bara soppor o shakes efter 10 dagars ren kur. O på tok för dyrt med bara cambridge. Så för att hålla motivationen uppe o plånboken i skick kände jag att jag måste. Tog några minuter på orbitreken...det lär ju ta tid innan jag orkar stå där nån längre tid, det bränner i benen direkt o flåset kommer igång efter bara några steg. Usch va dålig form jag är i.

  • bongen80

    -1,9 kg denna vecka. sammanlagt 4,1 kg på 2 veckor! Har börjat promenera med gångstavar 30-40 min ist för maskinen där uppe som jag ändå inte orkar med så här i början...haha eller ja promenera...det känns faktiskt som jag småspringer hela tiden, jag bara flyger fram på vägen. Hur skönt som helst.

  • bongen80
    Hubba skrev 2009-03-30 22:33:57 följande:
    Är så jäkla besviken... har verkligen tänkt mig för med vad jag stoppar i mig i flera veckor nu... ätit en fruktsallad varje dag och nästan inga kolhydrater... och vad är tacken för det då??? 2kg+Va f------n!!!!
    Vet du vad...??? Precis så kan kroppen göra innan den fattar att den ska ta av reserverna. Har läst en del böcker om kolhydratfri kost, bla Litsfeldt. Prova några veckor till innan du ger upp.
  • bongen80
    Hubba skrev 2009-03-31 20:45:32 följande:
    Tack!!! Blev rätt så deppig när jag ställde mig på vågen...Men jag ska göra som du säger, jag har ju trots allt 5 månader på mig... ska komma ur svackan...
    har du provat cambrigde förresten? du byter ut 1-3 måltider om dagen mot en shake/soppa. Antingen på "ren kur" som det kallas, då äter du inget annat än soppor o shakes, eller kombinerad då ätre du vanlig mat 1-2 ggr om dagen o resten cambridge.

    Jag har kört i 3 veckor, sötsuget är obefintligt, magsäcken har definitivt krympt, ska vägas imorgon, har hittills gått ner 2kg/vecka
  • bongen80

    Vägning igår. -1.8 kg sammalagt 5.9 kg på 3 veckor. Känns mycket bra. Det är värt att kämpa när det ger resultat.

  • bongen80
    emersson skrev 2009-04-02 15:07:23 följande:
    vad duktig du är, vad äter du igentligen? ;)
    Jag äter 1 mål mat om dagen o resten shakes, 3 st rekommenderade konsulenten. I värsta fall om magen vrålar så har jag råkostsallad färdigt i kylen som jag knaprar lite på.

    Kände efter 10 dagar att ren kur inte var något för mig. Så nu äter jag "vad jag vill" 1 gång om dagen, försöker dock undvika kolhydrater. Halva tallriken grönsaker sen protein motsvarande min handflata o liiiite pot, pasta eller vad vi nu äter.
  • bongen80

    hej hej allihop! Har haft en ganska trög vecka särskilt efter påsk. Men trots det har jag minskat ytterligare 1,5kg. Så -9kg på 6 veckor.

    Fick hem brudklänningen från kina häromdagen. När jag lämnade måtten så drog jag av 10 cm från midjan o 5 cm från bysten. O när jag provade den så tro de eller ej....jag fick på mig klänningen. Några kilo till så sitter den som ett smäck...men jag hoppas ju på att behöva sy in den innan bröllopet. Målet är att gå ner 1 kg/vecka. Det skulle betyda -20kg innan bröllopet, hälften är borta, nu tar jag andra halvan.

    Kämpa på alla duktiga tjejer!

  • bongen80
    Emmox skrev 2009-04-23 10:55:27 följande:
    Bongen80: Jag är så oerhört glad för din skull!! Tänk om jag fortsatt med min diet sedan jag började. Går du på ren kur fortf?Jag har ju som sagt börjat med att räkna kalorier. Jag ska vara ren och ärlig ur hjärtat. Det går skitdåligt. Jag äter mer än jag borde och jag tror ärligt talat att jag gått upp vartenda hekto jag gick ner med ck. Suget efter att stoppa något i munnen står över motståndet att inte göra det. Jag vill börja på ck igen men min pojkvän kommer bli riktigt förbannad om jag gör det... Jag ska försöka ta nya tag i dag och stå emot. Jag tror det är bäst att utesluta kolhydrater så mkt som möjligt för ett tag framåt. LeeLoo: Jo, haha, jag får väl göra så =) Tack för hjälpen!! Går det bra för dig föresten med ditt program? Jag har inte riktigt kommit in i en positiv cirkel om man ska säga så...
    nej jag har gått över på kombinerad kur, fixade inte att stå dag ut o dag in o laga mat till resten av familjen utan att ens kunna smaka av. Nu funkar det mycket bättre. Hoppas du får ordning på kaloriräknandet.
  • bongen80
    Emmox skrev 2009-04-29 09:15:15 följande:
    Bongen80: I vilken vecka gick du över på kombi? Jag hade kunnat tänka mig kombi men det blir såå dyrt för mig, fattig student.
    Jag körde ren 2 veckor. Ett tips som kanske är i tråkigaste laget är ändå att byta ut frukosten till att börja med. CK kostar 23:-/mål...det blir en hel massa fil, ägg, musli, gröt eller vad man nu äter.

    Jag gör egen musli. Rostar i panna: kokos, pumpafrön, solrosfrön, mandel, hasselnötter, sesamfrön. Vänta tills det svalnat sen tillsätter jag krossade linfrön o finhackad torkad aprikos. Sen kan man ju dryga ut med vilken typ av nyttigheter man vill, tex vetekli, fibergryn/flingor, torkade tranbär, russin. Håll utkik efter risentas lösviktsmusli, där finns massa bra grejer. Bra fetter o mättande som bara den. Var lite försiktig med den torkade frukten dock (fruktos är fettbildande)
Svar på tråden minus 5 kg!