• MsMinelli

    minus 5 kg!

    Hej allihop!

    Håller på och lägger om mina matvanor permanent - för första gången. Har ca 6 kilo kvar att gå ner men målet för mig är främst att må bättre och få en bättre relation till mat.

    Hur går det för er andra?

  • MsMinelli

    Grattis EllaBella till tillskottet förresten, vad roligt för er!

    Och bra kämpat allihop, är grymt imponerad av er viljestyrka!

  • MsMinelli

    Har nu ätit lunch, en helt okej thaisoppa från viktväktarna och ett par vindruvor till efterrätt.

    Längtar verkligen till att jag nått min målvikt - det ska bli skönt och även spännande att prova sig fram till en balans. Hittills har jag alltid varit "allt-eller-inget" - men det är faktiskt vansinnigt jobbigt och framförallt inte bra för kroppen. Det är nu första gången jag försöker mig på att få ett bra permanent förhållande till mat, och fastän jag har mina svackor är det samtidigt jätteskönt. Om jag nu bara kunde bli av med de sista kilona vore allt perfekt =)

    Är en sån godisgris att det är löjligt, försöker äta enbart mörk choklad men tyvärr är det ofta så för mig att om jag väl syndat lite så kastar jag alla goda föresatser överbord och länsar alla skåp och lådor på godsaker. Känns det igen och isf hur brukar ni tackla det?

  • MsMinelli

    Hej alla, hoppas ni haft en skön påskhelg!

    Det har jag haft - men med måttligt med godsaker, vilket gör att jag tillåter mig att hoppas på att vågen på onsdag ska visa på 66,? (jag gav mig själv lite marginal nu över påsk så istället för att ha som mål att väga 66,0 kg på onsdag så är jag nöjd om vågen visar allt mellan 66,9 och 66,0 kg - allt för att inte pressa mig för hårt och fortsätta tycka att mitt nya matliv är underbart!)

    Igår morse smygvägde jag mig och då stod vågen på prick 67 - borde enligt mig själv alltså tappa åtminstone ett hekto på dessa 3 dagar! Hoppas hoppas...

    Hur står det till med er andra? Är det någon mer än jag och Hubba kvar här? =)

  • MsMinelli

    En tanke bara...

    Jag har också himla svårt att hålla "bantningskurer", men nu har jag en ny plan... Om man har som målvikt ex. 60 kg så måste man väl kunna räkna ut hur stort kalorbehov man skulle ha om man vägde 60 kg och helt enkelt äta så mycket(eller kanske lite mindre) och så småningom man måste man ju då oundvikligen väga 60 kg? Eller?

    Då får man ju ändå äta "normalt" mycket och slippa allt meck och ändå till sist väga det man vill?

  • MsMinelli

    Tack så mycket Emmox - önskar även dig lycka till =)

    För min del är det faktiskt så att jag inte klarar att hålla strikta dieter tyvärr, så jag tror att det är ända sättet för mig faktiskt... Trist att vänta, det håller jag HELT med om, men jag ser faktiskt ingen annan utväg...

    Har för övrigt slagit vad med min grabb om 500 kr att jag inte ska äta sötsaker (godis, bakverk, glass, dricka etc.) på 3 måndader och eftersom jag är en rätt dålig förlorare så är detta vadet ett ypperligt sätt för mig att lyckas hålla mig till rostade mandlar och min älskade cola light när det är dags för fredagsmys =)

    Lycka till tjejer! Hoppas att ni mår bra och att solen skiner på er också!

Svar på tråden minus 5 kg!