• MulleNuh

    Riktigt ont i magen efter sex

    Jag fick precis så förut. Då hade jag cystor som livmodern som sprack vid sex. Trodde jag skulle DÖ av smärta.
    Kanske är något sådant du hade??

  • MulleNuh

    Nej det är inte farligt. Inte de jag hade. Och jag vet MÅNGA som haft så och det har varit ofarligt.

    Red Scarlet skrev 2009-03-06 21:47:15 följande:


    Men fyyyy... nu blev jag jätterädd när du sa så där. (Har haft cystor på äggledarna osv)Jag har haft ont förut när det blivit alldeles för pang på och djupt, då har det känts som en krampande smärta som hållit i sig 5-30min för att sedan gå över. Det är ju speciellt jobbigt om man har/precis har haft mens då hela livmodern är känsligare. Men jag trodde att det berodde på kraftiga stötar mot livmodern som 'sa ifrån' och krampade sig i och med det. Man måste ju vara tillräckligt uppvärmd för att allt ska ha töjt sig ordentligt osv när man har sex.. men hmm.. kan nog vara cystor också, men är det farligt?
  • MulleNuh

    Fast det är man i regel dålig av hela tiden. Alltså inte bara vid sex.
    När jag hade äggledarinflamation låg jag i TOKHÖG feber och kunde inte röra mig på ett par dagar innan jag åkte in akut.


    AnnBo skrev 2009-03-06 21:52:05 följande:
    Tycker också att det låter som äggledarinflammation, jag fick sjukligt ont, nästan så det svartnade för ögonen.Det gick så långt att jag blev inlagd i 5 dar.Sen har jag opererat bort 2 cystor på äggstockarna med, men jag upplevde att ä-inflammation gjorde sinnesjukt mkt ondareMitt råd är ändå att du kollar upp det!
  • MulleNuh

    Jo så är det. Jag har varit sån med uvi:er ca 7-9 ggr/år. Och denna gång var det just en uvi som hade vandrat upp i mina äggledare...


    AnnBo skrev 2009-03-07 00:50:52 följande:
    Ja, det såklart, men efter ett par års problem i det området har man högre smärttröskel innan man söker hjälp, tyvärr.Jag hade feber till och från..Det var inte förns den tippade precis över 40 och jag hade så ont så jag svamlade (kan varit av febern ) som jag sökte hjälp och belv inlagd, kommer inte ihåg något av de 2 första dagarna på sjukan.
Svar på tråden Riktigt ont i magen efter sex