Inlägg från: Trudilutt |Visa alla inlägg
  • Trudilutt

    September 2009 del3

    Jag röstar på nummer tre *räcker upp handen*


    thildamy skrev 2009-03-08 15:00:23 följande:
    Ok Brudar nu behöver jag er hjälp!!!Min klänning var ju förstor... och känner mig så ledsen och vill inte göra något åt den utan jag ska sälja den och köpa en ny..HAr nu lagt in 3 olika klänningar...*brudnix (bild 1)*alfred angelo (bild 2)*eternity brid ( bild 3)Vilken hade du valt / inte valt och varför???
  • Trudilutt

    Vi (eller nja, värdinnan för middagen) kommer säga när de anmäler sig sig att det inte är någon direkt "barnvänlig" fest. 3-rätters, långa tal, spex och hög musik. Dessutom känner jag för egen del att kommer man bort på bröllop så vill jag också kunna njuta av maten och det andra!

    Men man kan inte tvinga nån att lämna sina barn hemma, men man kan önska att de tänker på barnen, sig själva och oss. Och då blir de kvar hemma med barnvakt!

  • Trudilutt

    Nu har jag vart och köpt min vigselring Gaaaah!!!

    Det börjar bli verkligt nu, och fjärilarna i magen har övergått till stora måsar!

    Det som va det bästa va att ordinarie pris va 6998:-, men fram tills imorgon är det en kampanj på 4789:- Snacka om perfekt!

    Ibland ska man ha lite tur också.

    Nu ska jag ringa och boka festlokal, och sen kan tillverkningen börja med inbjudningskorten!

    Hur går det för er andra?

  • Trudilutt

    Det går verkligen upp och ner med insipirationen, idag är det upp

    Hittade massa på IKEA dessutom som passar till bröllopet, KUL!

    Ett tips, tänk inte på det som ett stress moment, utan ta tag i saker när inspirationen och glädejn flödar. Tillåt dig att ta "ledigt" från planerandet! Det gör jag, och sen kör jag spurter emellanåt


    MyochErlend skrev 2009-03-09 17:44:32 följande:
    oj så kul !!!:)Grattis..vi vet vilka ringar vi ska ha men har inte köpt dem än.eller så är vi i startgroparna för producering av inbjudningskort...idèen är klar... men vi behöver lite bläck och ja..lång hoitoria..är lite trött på bröllop just nu...Kanske ska ta en lite paus...Ngn annan som har tips om vad man kan göra ?? om man båorjar bli less ??Kram på er!
  • Trudilutt

    Ja ibland ska man ha lite tur också

    Det är bara jag som ska ha en ring till, han tycker inte det är fint med killar som har två ringar, så det blir en. Bara att lägga till datumet i förlovningsringen


    carolaj83 skrev 2009-03-09 19:22:28 följande:
    Trudilutt -vilken tur ni hade med priset på ringarna måste fråga er alla, ska era män också ha ringar?det tänkte min ha, sen börjar hans mamma säga att de bara e tjejen som har vigselring o killar endast förlovningsring...blir lite fundersam, hur funkar de egentligen?
  • Trudilutt

    Det är inte så att du kan vara gravid tro?

    Så var det för mig iaf


    MyochErlend skrev 2009-03-11 17:50:22 följande:
    precis... och jag är en sån person som vill spalta upp saker som jag ska göra och sen bara göra dem för att bli av med dem.. men nu kan man inte det.. utan man måste vänta.. och allt går inte att göra 6 mån innan...ouff!!Sen har min kropp börjat leva sitt egna lilla liv och hormonerna spökar... jag har humörsvängningar värre än i tonåren...och jag funderar allvarligt på att ta kontakt med en psykolog...Kroppen beter sig knasigt och jag har vart illamående sen i torsdagskväll...magen värker och finnar poppar upp på ovanliga platser...Jag har som ngn konstig smak i munnen som vägrar att försvinna.. och jag är sååååååååååå trött.... Fast jag sover såååååååååå mycket..Just nu är ungefär mig själv det enda jag orkar...Låter det själviskt ??jag får så dåligt samvete mot min blivande ..och jag har så svårt för att förklara ( är inte så bra med ord)..vi har efter en del sammanstötningar den senaste veckan kommit fram till att vi måste ha tålamod med varandra.. ja det var en liten uppdatering på min personliga front...Hur har ni det??
  • Trudilutt

    Det måste vara okej att tänka på sig själv också

    Jag har just nu insett att där vi står idag i livet, hinner jag med mig själv, vi har inga barn och inga lån på hus. Jag jobbar halvtid och hinner med MASSA vid sidan om, HUR SKÖNT SOM HELST!

    Inget att ha dåligt samvete för. Det kommer att komma en tid (förhoppningsvis) när vi/jag inte hinner med migsjälv/varandra. Så nu njuter jag ...

  • Trudilutt

    Kolla upp det för säkerhetsskull!
    Det räcker ju att en rackare överlever

    Vi bor i hus, men inget som vi har lånat till

    Nu håller vi tummarna till arr du övervinner åkomman till bröllopsnatten


    MyochErlend skrev 2009-03-11 18:58:13 följande:
    ja njut !!! :)Hur bor ni då ?? i lgh ??Gravid ??? Oj, det har jag inte tänkt på men det kan knappast vara möjligt..då måste det ha skett ngt väldigt ovanligt.. han har nämligen aldrig fått utlösning inne i mig...
  • Trudilutt

    Välkommen!


    Sanniis skrev 2009-03-11 20:06:10 följande:
    Får jag också vara med här? Jag och min älskling ska gifta oss den 12 september. Känns så spännande och underbart! Nu är det ju bara 6 månader kvar!
  • Trudilutt

    Verkligen superfin klänning!!


    Sanniis skrev 2009-03-11 20:46:20 följande:
    Tack så mycket Kul med en tråd där man kan följas åt!Det går framåt i planeringen. Fast vi har inte kommit så långt som många av er andra i tråden, men ska försöka att inte bli stressad Det som står på tur är att beställa inbjudningskort. Vi vill få ut dem i slutet på april. Varken jag eller min sambo är särskilt pyssliga av oss, så vi beställer färdiga från nätet. Fina och stilrena kort, precis i vår smak!Har haft svårt att hitta min drömklänning, men har äntligen hittat en modell som jag gillar! Kolla gärna i galleriet. Jag träffade en sömmerska i måndags som verkar lovande. Tror att hon ska få sy upp min klänning. Jag måste bara hitta fin spets först.
Svar på tråden September 2009 del3