Inlägg från: alltidvi |Visa alla inlägg
  • alltidvi

    September 2009 del3

    alltidvi 26 september!

  • alltidvi

    Efter en lite oinspirerad period har jag nu satt igång att fixa.
    Inbjudningarna är p G
    tårtdekorationerna är klara
    vigselförättare, fotograf och festlokalen är bokade
    catering är på G
    Klänning håller på att sys,

    Jag har suttit med bröllopsinbjudningar och andra pappersprodukterna idag och har äntligen lyckats få till dem - väldigt skönt. Ikväll ska vi på kalas hos mormor och morfar och förhoppningsvis har mormor letat fram sin gamla slöja från 50-talet... förhoppningsvis blir den bra då jag kommer ha en klänning i 50-tals modell.


    MyochErlend skrev 2009-02-28 12:17:32 följande:
    hur har alla september brudar det ???är ni nere i en djup dal eller flödar inspirationen ???:)Berätta ....
  • alltidvi

    Det är inte så många av våra vänner som har barn än men vi kommer nog att skriva att det är barnfritt på inbjudan (i infobladet). Däremot kommer det vara minst 3 stycken alldeles nya små bebisar och de kommer självklart få följa med sina föräldrar (om föräldrarna vill komma dvs).

  • alltidvi

    Vi kommer åka iväg på en "tågluff" i Europa några dagar efter bröllopet. Rutten ser för tillfället ut så här: Köpenhamn, Berlin, Prag, Budapest, Kroatien (där vi hyr bil och kör runt lite), Italien och slutligen en vecka i Nice. Ser verkligen fram emot resan, både jag och sambon jobbar väldigt mkt och det här blir den längsta ledigheten jag har haft sedan jag var 15... en riktig "smekmånad" på 5 veckor!

  • alltidvi

    Vi gifter oss i Ringparksstugan, Saltsjö Duvnäs eller rättare sagt utanför om vädrets makter är på vår sida... Har inte riktigt kommit på en plan B än.

  • alltidvi

    Jag kommer ha ett par gröna mockapumps som jag har hemma, tänkte göra dem lite tjusigare med ett "shoe clip". Fram för mer färgade skor!! Framförallt om man har längre klänning och skon bara kikar fram lite under fållen. Jag har visserligen kort klänning, men jag hoppas att det kommer se bra ut ändå, tänkte mest på att jag skulle kunna ha skorna länge utan att behöva byta för att jag får ont i fötterna.


    Emmy1982 skrev 2009-05-05 10:32:26 följande:
    Är det bara jag som funderar på ett par ìcke-traditionella´bröllopsskor? Jag hade tänkt mig nåt sånt här..have2have.se/product.asp
  • alltidvi

    Hmm..
    Jag får nog skriva det vi har gjort istället,

    - bokat fotograf (ska faktiskt träffas imorgon"på plats" för att gå igenom vilka foton vi vill ha och vart vi vill ta dem.
    - bokat festlokal
    - bokat vigselförättare
    - klänningsmönster, slöja, skor och underkläder klara. Däremot är inte klänningen påbörjad än..
    -inbjudningarna är nästan klara
    - hemsidan är klar
    - kock bokad

    - (att gå ner 10 kg vore ju inte så dumt det heller

    Det är tur att allt annat är på G att bli klart, annars så skulle jag nog börja bli lite stressad...

  • alltidvi

    Vi har precis kommit tillbaka från ett möte med vår VF! Känns väldigt bra, nu längtar jag ännu mer!!! Det känns skönt att få några kryss att bocka av på "att göra listan".

  • alltidvi

    Jag kommer nog att fixa blommorna själv. Vi ska inte ha några blommor som dekorationer utan det blir bara en brudbukett + två tärnbuketter samt en corsage till maken. Buketter går finfint att göra men är lite mer osäker på corsagen, ev blir det inte någon färsk blomma utan något som jag kan förbereda.

    Idag skickar vi in hindersprövning + anmälan om nytt efternamn! Börjar kännas spännande när man kan börja göra sådant! Är det fler som har skickat in hindersprövningen?

  • alltidvi

    Jag tar min sambos namn. Jag tycker att det är finare än mitt även om hans också är vanligt. Jag har ett ovanligt förnamn och har därför aldrig behövt "identifiera mig" med mitt efternamn, det har räckt med förnamnet.

Svar på tråden September 2009 del3