Inlägg från: Rebellen75 |Visa alla inlägg
  • Rebellen75

    September 2009 del3

    [/citat]
    thildamy - 9 sepMyochErlend - 12 sepgosbruden - 12 sepElinDLB - 12 sepstl48 - 19 sepalltidvi - 26 sepTrudilutt - 26 sepcarolaj83 - 26 sep
    [/citat]

    19 sep för min del om det är någon som skulle göra lista över oss

  • Rebellen75

    Har just kommit hem från vår stuga i Hälsingland. Hade velat åkt in till Hudik och tittat runt där efter bröllopsrelaterade saker men gubben hade ingen lust med tre barn. Så det blev massa pulkaåkning och skidor istället.

  • Rebellen75

    Jag måste verkligen sätta igång med våra inbjudningar. Ska egentligen inte vara så komplicerad och just därför tror jag att jag skjuter upp det. Vi vill få ut dem i april och det ÄR ju snart.

    SÅ här har jag tänkt

    XX fyller 40 och det ska vi fira..........

    Nästa sida

    ..... med en bröllopsfest.

    Välkommen till XX kyrka kl 16.00
    Därefter blir det middag och fest på Brunnby Gård

    Känns det för enkelt eller vad tycker ni? Jag är inte så högtidlig av mig och vi har varit tillsammans i 13 år och tre barn. Det är ju FESTEN vi vill ha

  • Rebellen75

    Nu till nästa fråga. Var hittar man bra papper och var ska man trycka dem? Själv på skrivaren eller på ett tryckeri? Skulle vilja ha någon "fest bakrund" på framsidan så det blir en överraskning när man vänder blad. Där däremot kan man ha något mer bröllopslikt.

  • Rebellen75

    Nu har jag gått igenom med min kompis Adam hur mina inbjudningskort ska se ut, så han ska göra några förslag åt mig, jippi. Han har jobbat på en reklambyrå förut så han kan sin sak. Hoppas på att se många fina förslag. Ett stort plus är att jag slipper

  • Rebellen75

    Vi pratade om att det ska se ut som ett vanligt 40års inbjudningskort på framsidan och sedan när man öppnar kortet kommer man se mer av bröllopstemat. Tror det blir riktigt bra.

  • Rebellen75
    Thora skrev 2009-03-08 21:26:14 följande:
    Hej!Ska gifta mig 5/9 så då kanske jag kan få vara med här :o)Vi har inte bestämt mer än datum och kyrka än.... skrivit en preliminär gästlista också, men annars har vi haft så fullt upp att vi inte hunnit med mer. Känns lite stressande att läsa att de flesta av er har hunnit så långt, men det går nog bra ändå.Vi har ingen solklar budget, men vet ungefär vad det max får kosta...Förresten... hur gör ni med barn på bröllopet? Vi har en del kompisar som har barn som kommer att vara ca 1,5-2 år i september... vi funderar på att skriva någonting om barnfritt på festen, men samtidigt reser en del av de gästerna långt och då kanske de inte kan komma om de inte får ta med sina barn...
    Välkommen alltid roligt med nya brudar.

    Ang barn vill vi ha så barnfritt som möjligt. Men kan de inte lösa barnvaktfrågan får de ta med barnen. men som sagt helst barnfritt. Finns ett rum med TV så vi ska ha videofilmer och spel så att de kan underhålla sig där inne. Man vill ju även att föräldrarna ska kunna slappna av på festen.

    Vi har inte heller någon exakt budget men vi har ca 100 000 att röra oss med till 80 gäster. Hoppas på att det går på 80.
  • Rebellen75

    Mina ringar är hos guldsmeden. Jag kommer oxå ha 3 ringar min förlovningsring i guld sedan en silverfärgad ( ej silver men något annat som jag ej kommer ihåg ) med tio diamanter ganska små för ringen kommer vara smal. Sedan kommer min förlovningrings kopia. Hoppas ni förstår. Har ingen aning hur det kommer se ut i verkligheten har bara ritat och provat med ringar från smedens "skrotlåda" som han kallade det.

    Gubben min kommer bara ha sin ring. Han har inte ens den på fingret, så han tycker det är onödigt. Han har den runt halsen i en guldkedja.

  • Rebellen75

    Våra inbjudningskort är klara nu, jippi. Så nu måste jag bara gå igenom gästlistan så jag vet hur många som ska tryckas. De blev riktig bra.
    Ska försöka skicka ut dem i början på April

Svar på tråden September 2009 del3