• Barret

    Västeråsbrudar 2009 del 3

    Tjenare tjejer,
    Har varit inne här på BT ett antal gånger men det har varit helt dött i forumet.. Tror ni att jag blev förvånad när tråden var stängd? Bahh.. var är dom? Oj oj oj. Men inte hade ni försvunnit *puh*. Nu är jag här och jag har läst ikapp :o).

    Kan meddela att idag är sista dagen på vår OSA så snart vet vi hur många vi blir på bröllopet. Det är några som inte svarat ännu och ytterligare några som inte betalat, men vi hoppas att dom hör av sig under dagen eller kvällen.

  • Barret

    Hej :o)
    Japp, här är jag! Det är två som tackat nej än så länge (den ena är gammal och vill inte resa så långt och den andra hade sedan länge bokat en resa till USA då). Det är dock några som vi inte hört något ifrån alls och nej jag vet inte alls hur man ska tolka det.. Har dom bara glömt eller orkar dom inte ringa och säga att dom inte kommer?

    miss u skrev 2009-03-02 07:42:26 följande:


    HEJ! Där är du ju. Jag var precis tvungen att skriva i din gästbok och säga till att jag fixat en ny tråd, men så hade du precis hittat hit. Vad spännande med sista OSA-datum! Är det många som tackat nej? Drygt med folk som väntar med att svara till sista dagen.. eller om dom inte svarar alls! Vad tolkar man det som? Hoppas dom sista hör av sig under dagen!
  • Barret

    Idag är det exakt 2 månader kvar till vårt bröllop... Om två månader vid den här tiden sitter jag hos frisören... Om två månader och 5,5 timmar kliver vi in i kyrkan... Och om två månader och 6-7 timmar är jag gift. Nedräkningen har börjat på allvar nu tjejer!!!

  • Barret

    Det börjar ju pirra lite helt klart, så spännande med alla anmälningar som kommer in (har trillat in lite under dagen!). Försöker intala migsjälv att det inte är så stor grej att gifta sig men känslan i magen börjar tala om hur det egentligen är :o). När alla tackat ja/nej börjar det härliga planerandet med bordsplacering och festprogram... Hur fixar man en bordsplacering så alla blir nöjda?
    Tråkigt att din planering har avstannat lite, fast ibland kan man behöva en liten paus i allt (i alla fall jag). Är familjekrånglet knytet till bröllopet eller är det andra saker som kommit i vägen? Spännande att få iväg inbjudningskorten, hur många skulle ni bjuda? (Minnet är bra men kort).


    Tessisen skrev 2009-03-02 13:46:28 följande:
    Jaså det är här ni håller till nu. Undrade lite över vart ni tagit vägen på den förra tråden. Men nu har man hittat hit också. Just nu så har all planering och fixade avstannat. En del krångel med familj. Men ska väl försöka få ut inbjudningarna antingen i slutet av veckan eller början på nästa. miss u: När skulle ni skicka ut era?Barret: Börjar det pirra lite i magen eller känner du dig fortfarande lugn?
  • Barret

    Tråkigt att höra.. Säg till om jag kan göra något! Finns här om du bara behöver prata också. *skickar en kram*


    Tessisen skrev 2009-03-02 16:17:38 följande:
    Barret: Det har med bröllopet att göra. Så det känns lite jobbigt. Vi ska bjuda 36 st. miss u: skickar vi ut dom nu, så har vi satt OSA den 30 maj har jag för mig.
  • Barret

    Tessisen:
    Det tycker jag absolut, fika bör man annars dör man :o).

  • Barret

    Fika nästa onsdag kanske passar... Jag är inte säker på att jag kan komma iväg så tidigt utan kanske trillar in framåt 5-tiden..

    Trycksaksfråga.....
    Hur ska ni göra med era festprogram, med inlagorna. Ska ni skriva ut själva hemma på vanligt utskriftspapper? Har ni skrivare som kan skriva ut dubbelsidigt eller skriver ni ut och sedan matar in papprena igen? Just nu är jag lite inne på att låta ett tryckeri skriva ut alla dom pappren... räknade snabbt ut att det handlar om över 200 papper (dubbelsidigt) med alla festprogram till alla gäster...

  • Barret

    Hur ska era insidor se ut och vad får ni betala för det? Färg/svartvit? Antal sidor? Format?


    Cordula skrev 2009-03-03 21:04:29 följande:
    Hej allihopa!nu har jag oxå hittat hit.tessisen: Vad tråkigt att det strular. Får hoppas att det löser sig.Barret: Vi ska låta ett tryckeri trycka insidorna, men göra framsidorna själva. Insåg att jag var alldeles för lat och bekväm för att fixa allt själv. Plus att vi inte har någon skrivare.Fika lät trevligt :)
  • Barret

    Cordula:
    Det låter ganska likt det pris som jag fått. Jag har inte tänkt trycka upp någe vigselprogram (fixar det hemma) men bröllopsprogrammen är ganska likt i pris. Jag ska ha samma format!

  • Barret

    Misarere:
    Välkommen till en av världens bästa bröllopstrådar.. i alla fall om man bor i eller ska gifta sig i Västerås under 2009 :o). Hoppas att vill hänga med i vårt babbel om allt från himmel till jord! Känn dig som hemma i alla fall!

    miss u:
    Jag tror inte att du behöver betala 2000:- för att sätta upp håret. Mitt kommer i och för sig gå på det men då räknar jag faktiskt in både löshåret som jag köpt och får behålla samt provuppsättningen som jag gjorde när jag ändå var och klippte mig. För själva uppsättningen (och lite lite medtaget smink) får jag betala 1100:- tror jag, hum... bra koll jag har. Bara uppsättningen, om dom klarar det på en timma, så kostar den typ 800:-.
    Jag går till Malin på Salong Johnas. Hon är lång och smal och super blond. Jag kan erkänna att jag drabbades av lite panik första gången jag såg henne. Hon är en sån där hipp tjej som är modemedveten och allt vad det nu innebär. MEN hon tar verkligen tillvara på min egen personlighet och gör frisyrer som passar MIG. Gå in och prata med henne och berätta hur du vill ha det och fråga vad hon tar för det. Jag tycker hon är super och jag har många kompisar som går hos henne och som också är jätte nöjda. Jag har ingen aning om hur hon gjorde med luggen, jag får inte till den så själv....

Svar på tråden Västeråsbrudar 2009 del 3