• F A M E

    Uppsalabrudar - del 3!

    Igia skrev 2009-03-11 22:46:38 följande:
    Var det ni som hade hittat på Ingvors eller är det nån annanstans. Känner att jag börjar blanda ihop saker... Sorry!F A M E skrev 2009-03-11 16:20:26 följande:
    Nej vi håller på att beställa ifrån sutopia. Företag ifrån stockholm som syr upp figursytt bara till herrar.
  • F A M E

    Idag eller i natt rättare sagt så har vi nog bara sovit 4 timmar. Minsta har hostat hela natten & hade 39 graders feber stackarn.

    Så jag är hemma idag så är sambon hemma i morgon efter som han måste vecko avsluta på sitt jobb innan han går hem. Själv ska jag på utbildning i morgon som jag inte får missa.

  • F A M E
    Igia skrev 2009-03-12 10:46:35 följande:
    Stackarn... Hosta är inte roligt Vi funderar oxå på att sy upp hos suitopia. Hur har ni gjort med tyger där? F A M E skrev 2009-03-12 09:43:38 följande:
    Nja vi skulle ev få lite provtyger men dem har inte dykt upp ännu. Däremot så har jag lämnat över allt de där till sambon nu. Hans kläder får han nog ta och bestämma sig någon gång. Om jag inte minns helt fel nu så skulle han ev ta Esterban.

    Då han vill ha en ljus frockcoats istäället för orginal svart/grå.
  • F A M E
    FruLindberg09 skrev 2009-03-12 12:14:06 följande:
    Drömde mardröm inatt:Det var dagen före bröllopet, jag var luspank, hade varken skaffat skor eller underkläder Fick hur som helst låna lite pengar av min snälla mamma, hamnade på THUNS o handlade en massa t-shirts o ett par rosa läder stövletter hua! blev minst sagt lättat när jag vaknade.
    HAaaaahahahaaahaaaa ursäkta att jag skrattar men jag kan ju verkligen se dessa saker framför mig.

    Hua inge roligt med febriga barn. Nja vi har skrivit ut papprena, men inte skickat in dem ännu. Gäller ju bara i 4 månader tydligen.
  • F A M E

    Nu har jag beställt tygprover åt sambons klädsel.

    Sitter och väntar på min klänning ifrån landy bridal samt kläderna åt barnen. Ska beställa mina skor så fort jag har fått barn bidraget denna månad, så jag inte hamnar påminus.

  • F A M E

    Jag vet att detta är off the topic. Men jag blir så less på denna snö jag längtar efter våren av hela mitt lilla frusna hjärta. Drömde att vi har på en solig ö där vi åt gott och hade de bara skönt.

    Istället så befinner man sig i kalla sverige där man ena dagen har vårkänsla och nästa dag snålblåst vind som piskar en i ansiktet. Sen bara vetskapen av att snart är de dax att börja jaga alla vårskor till barnen. *suck* Gissa om min plånka lär gapa tomt snart huaaaaa...

    Jag protesterar emot att jag aldrig vinner 25000 i månaden i 25 år. helst utan att behöva köpa en skraplott också

  • F A M E

    Tjihooooo så skönt att se solen lyssa igen dock så har de blåst här oss ganska mycket samtidigt.

    Ställer mig i samma led som dig Greta ahahaahahaaaa vägra köpa lott vinna 25000:- i månaden i 25 år ändå.

    Jag känner mig så glad har äntligen fått hem barnens bröllopskläder, jättefina, bra kavalite. Inte alls så billigt i känsla, väl sytt, så nöjd. Någon tipsade om Ellos så jag spannade in där och hittade de jag ville ha. Dessutom så var de 50% på priset då också. Så ynka 500:- hittade jag kläder åt mina barn

    Här kör vi budget nej inte direkt men kan man få ner priset lite så är de bara posetivet.

  • F A M E

    Min make up tjej känner jag ganska väl och hon kommer hem till oss kl 07 på morgon för att börja förvandlingen. Hon ska ev även göra frisyren om de funkar. Annars så ska jag be en annan jag känner som är frisör och gjort massor av uppsättningar.

  • F A M E

    *suck* Jag som var så glad i m orse. Skulle till optikern och kolla synen, efter nog 6 år sedan sist. Så ringer dem i morse och säger att hon är sjuk.

    Jag som var så inställd på att få åka dit och kolla om de är därför jag har så ont i huvudet. Dessutom så skulle jag verkligen behöva nya glasögon/linser innan bröllopet.

  • F A M E

    Undrar hur ni andra ska åka till kyrkan och till eran festplats sedan???? Känner att vi har grymt dåligt med ideer sam vad man kan få tag på ev snygga fordon här runt Uppsala.

Svar på tråden Uppsalabrudar - del 3!