• Hemlig2009

    Ni som är gifta och betalade för makeup...

    Min kompis som är utbildad ska sminka mig. Även om hon har sminkat mig ett flertal gånger så ska vi göra provsminkning ändå. Detta för att vi båda ska känna oss säkra den stora dagen.

    Jag kommer nog inte välja trad. brudsminkning, känns lite tråkigt för min egen del. Min kompis håller med mig. Jag är ingen punkig eller rockig tjej, bara det att jag använder smink varje dag så jag vill nog istället ha en lite mer annorlunda sminkning. Svårt att förklara.

  • Hemlig2009

    Nja, inte party direkt. Min klänning är lite 50-talsinspirerad så tänk 50-tal möter Hollywood-glamour.

    Jag har långa ögonfransar men de bättrar vi nog ändå på med några enstaka lösögonfransar, prydlig eye liner och bra underlag. Synd att röda läppar inte är min stil (kommer säkert få förklara att jag INTE vill ha det, ha ha) för det hade varit fint.

    Vill inte ha sotiga ögon eller en massa glitter, så inte party på det sättet.

  • Hemlig2009

    Nu har jag varit på provsminkning. Det blev precis som jag hade tänkt!

    Lösögonfransar (tror det var 3 strån i varje och så satte hon dit så många som vi tyckte blev bra), eye-liner och ganska ljus och fräsch skuggning. Rosiga kinder och så penna och glans på läpparna. Vi funderar dock att ha skuggningen lite mörkare just till fotograferingen för att sen sudda ut till vigseln.

    Det som tar tid är ju underlaget, vilket det inte gör när jag sminkar... Det är den stora skillnaden, jag känner mig hur trygg som helst nu.

Svar på tråden Ni som är gifta och betalade för makeup...