Inlägg från: SommarNoll9 |Visa alla inlägg
  • SommarNoll9

    Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!

    hemling skrev 2009-04-15 10:07:37 följande:
    Ni som ska fixa håret, ingår det en provuppsättning innan?Priset jag fick gjorde det inte det, känns lite spännande (och oroligt) att inte veta innan hur det kommer att bli..
    För mig ingår inte provuppsättning, men vi för en ständig dialog kring uppsättningen så att vi är överens. Min frisör räknar med att min uppsättning kommer ta ca 4 timmar.

    Vi ska "gå" arosfortet med jobbet nästa fredag, ska bli skitkul! Ni som gjort det, är man svettig efteråt?! Vi ska nämligen äta middag och ha fest efteråt, men man vill ju inte gärna göra det om man är svettig och äcklig
  • SommarNoll9

    Vill nu: okej tack!

    Madam Mim: Förstår att du är arg, hoppas det ordnar sig!

    Jag har fått bekräftelse från Kummin idag så nu är det helt klart med catering. Känns jätteskönt!

    Nästa punkt på listan är fotograf och ringar.

  • SommarNoll9
    ElMac skrev 2009-04-16 20:20:18 följande:
    Vi ha vart och pratat med en catering idag. Kändes jättebra då vi ha krav på ekologiskt/krav/närproducerat och utan tillsatser och hon som drev restaurangen hade mycket höga krav på hennes leverantörer/råvaror. Kollar alltid i första hand gårdarna runtomkring och använder inga halvfabrikat och annat "skit". Nu återstår bara att se vad hon ger oss för pris :)Ni andra med catering (buffe) vad betalar ni per person?
    Vi kommer betala 230/person.
  • SommarNoll9

    Har inte kommit så mycket längre i planeringen. På tisdag ska vi ut till Göstas loge och titta igen, kolla vad som saknas samt fota lite så vi kan ha bilderna för planeringen. Vi ska också passa på att mäta bord och sånt för att se hur stora dukar vi behöver.

    Jag har bestämt mig för att ta ledigt en halvdag från jobbet för att fixa en del grejer som är svårt att hinna med bara på en lunch. Det jag ska hinna då är tårta, blommor, underkläder, lämna in klänningen för att sy in den lite, skor (helst) samt lite grejer till dekorationer och så. Tänkte det är lika bra att ta några timmar och verkligen bara fokusera på bröllopsgrejer istället för att försöka hinna nån grej lite nu och då.

  • SommarNoll9
    ElMac skrev 2009-04-20 16:44:11 följande:
    Vad ingår då? är det tex bara mat eller är det även nå porslin och så?
    Bara maten och uppläggningsfat antar jag. Porslin och så finns ju i lokalen vi ska vara i. 230 kr var bland de billigare offerterna på den buffé vi vill ha.
  • SommarNoll9

    Linnea alba skrev 2009-04-21 13:02:32 följande:


    Hempling: ok, tack ändå för att du svarade :) ! Någon annan med erfarenhet från Evys..?
    Hej och välkommen hit! Jag har varit i kontakt med Evys och fått offert därifrån. Hon var väldigt tillmötesgående och trevlig tycker jag. Att vi inte valde dem berodde inte på dålig service eller så utan att hon var snäppet dyrare än de vi valde. Evys var dock vårt andrahandsval. Har dock ingen koll på mängd mat och så tyvärr.
  • SommarNoll9
    SofiaochEmil skrev 2009-04-21 13:21:15 följande:
    Hej! Inte sett denna tråd tidigare. Vi gifter oss 27 Juni i backen kyrka. Har festen på Göstas Loge i Yttersjö. Mat har vi tagit från Evys. Tårtan är kvar att ordnas. Har inte beställt brudbukett heller. Anna Thurfjell ska ta våra bilder.
    Vi ska både vigsel och fest på Göstas loge! Hur har ni tänkt kring dukning och så? Vi ska dit ikväll och kolla upp vad som finns och vad vi behöver fixa, t ex vaser, karaffer osv. Du får avlägga rapport efter bröllopet om hur det gick och om det är något särskilt vi ska tänka på
  • SommarNoll9
    SofiaochEmil skrev 2009-04-21 22:40:02 följande:
    Jag är lite orolig för dukningen vi har nämligen bjudit 85 pers och om vi ska ha den dukningen vi vill så ryms det bara 78 st =) Jag ska hyra dukar och servetter från Holmsunds tvätteri 35kr/duk och 6kr/servett. Ska rapportera, när ska ni gifta er?
    Oj 85 stycken är många!! Men finns det hjärterum... Vi har bjudit 56 vuxna + 5 barn, så vi ryms nog.

    Vi gifter oss 1 augusti.

    Vi var ju ut till logen igårkväll och mätte bord, kollade så att det fanns karaffer, vaser, tillbringare osv
  • SommarNoll9

    Tualisa: Hej och välkommen! Inte så länge kvar tills du står brud!

    Idag har jag varit och provat ut ringstorlek och så har jag kikat på lite underkläder. Jag behöver en axelbandslös bh som ger ett bra stöd och lyft Provade en jättefin på Ingrids men den lyfte typ ingenting och det vill jag ju. Nåja, får ge mig ut på en runda till Skulle helst av allt vilja ha med klänningen och prova med den.

  • SommarNoll9

    Madam Mim skrev 2009-04-27 21:03:49 följande:


    Hej, Jag har också varit ute och letat lite. Jag har kommit fram till att om jag vill ha en axelbandslös som lyfter så måste jag ha en korsett eller liknande. Något som får stöd av lite mer tyg. Ville bara tipsa dig om det.
    Tack för tipset! Men jag tror dessvärre att jag inte kan ha det under min klänning som redan är som en korsett. Tror att det skulle kännas knöligt med dubbla korsettskenor... Men jag får fråga och prova helt enkelt...
Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!