• Umbraz

    Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!

    Härligt! Grattis till klänningen!!!


    hemling skrev 2009-02-26 20:56:35 följande:
    Tänkte bara tipsa om att golden existence på skolgatan säljer ut bröllopsklänningar om det är någon som letar.I morgon öppet 14-18, tror lördag är sista dagen och sen lägger dom ner butiken.Var där idag och hittade min klänning =)Fanns även kläder till mannen + tärnor.Lite utplockat men mkt fint fanns det kvar.
  • Umbraz

    Tack för ditt svar!
    Känner att jag har noll koll på det här med naglar så jag måste nog hosta upp slantarna och gå till en salong. Men vad bra, då kan jag inställa mig på att fixa det när det börjar brännas. Perfekt!


    Hempling skrev 2009-02-26 22:22:52 följande:
    Jag är ingen nagelexpert själv, men har gjort akrylnaglar på nagelsalong en gång. Det behövdes inget förebyggande för att det skulle se bra ut, utan mina helt ovårdade naglar blev supersnygga i ett nafs! Så mitt råd är helt klart att gå på salong veckan/dagarna innan bröllopet och fixa naglarna, utan att redan nu behöva oroa sig för att fixa dem! :)Har du själv tänkt köpa lösnaglar och sätta fast så tror jag egentligen att samma sak gäller, nagelband och liknande måste fixas till ganska nära inpå att man sätter fast naglarna. Det finns ju manikyrset där man har redskap till att "peta bort" nagelbanden och verktyg så man kan skära bort dem sedan. Så det går att fixa själv.Ska du köpa egna naglar vill jag bara tipsa om ett kit där man kan göra egna "gel-naglar" som finns på ICA Maxi. Kostar runt 140 kr, men blir snyggare än vanliga lösnaglar och billigare än att göra gelnaglar på salong.
  • Umbraz

    Det var ett bra tips, det ska jag ha i åtanke, tack!
    Nu efter att ha slutat bita på fingrarna så känner jag att jag vill vara fin om de. Är less på att skämmas för mina händer något mer. Och nu har jag en bra start, för de ser faktiskt helt okej ut nu. Måste nog kolla in det där med gele-naglar, har ingen aning om vad det är.


    violla skrev 2009-02-26 23:46:50 följande:
    Jag har alltid gelé naglar. Tycker det är roligt att naglarna ser bra ut. Men det är som Hempling säger, det blir bra när man går och fixar naglarna. Dock kan ett tips vara att börja smörja in naglar och nagelband med en nagelbandsolja några veckor innan bröllopet och även att smörja in händerna med en handlotion ett tag innan.
  • Umbraz

    Men så gräsligt...hoppas verkligen, som 010809 skrev, att ni har vänliga människor omkring er som kan hjälpa till.

    Tänk att tiden gått så fort, nu står du brud i helgen!!!!
    Häftigt!!!
    Jag och säkert flera med mig skulle bli jätteglada om du tittade in här vid tillfälle och berättar om hur allt kändes och hur den stora dagen blev.

    Vill nu skrev 2009-03-04 11:30:50 följande:


    Gah, gissa vem som har pannik!Vi får inte komma in oh duka förrän mitt på dagen på lördag, då det ör uthyrt på fredag också, Han skulle försöka att de städade undan till 11... Vi gifter oss 15!!! Men, det får ju lov att gå! Känns bara så jäkla hopplöst, när man var inställd på fredag...
  • Umbraz

    Tror fasiken att du är nervös, till och med jag blir nervös å dina vägnar, känner de välbekanta fjärlilarna i magen. Det börjar liksom gå upp för en att man själv ska komma dit där du är nu, inom en snar framtid.
    Stort lycka till!!!!

  • Umbraz

    Hittade du någon klänning som du kände för då?


    Umeå090815 skrev 2009-03-05 10:56:52 följande:
    Lite avundsjuk blir man , själv har man ju "lite" tid kvar!! Själv var jag och provade klänningar för första gången igår...Lycka till på Lördag, ha en underbar dag!!!!
  • Umbraz

    Vill bara tipsa om en firma som ligger i Gamla stan i Stockholm som heter Ljungrens papper.
    www.ljunggrenspapper.com
    Har aldrig varit där själv men de verkar ha ett enormt utbud av papper och trycksaker. Har länge själv varit på jakt efter bruna kuvert och höll på att ge upp men då fick jag tips om detta företag och såklart hade de bruna kuvert!
    Vet att det är flera här på BT som handlat material till trycksakerna där.

  • Umbraz

    Nu har jag gjort klart inbjudningskorten, finns i galleriet!
    Det är kanelbrun bakgrund av grov kartong med skiftande glansigt tunnare papper som jag skrivit ut text från datorn på. Sen har jag stansat ut hjärtan i papper med olika sorters mönster och strukturer på. Just detta kort har ett vitt filthjärta och brunt med guld på. Sen har jag fått tag i bruna kuvert, lite väl mörka kanske, men det funkar. På de har jag skrivit adresserna med guldpenna.
    Stilrent och enkelt utan krusiduller, det är temat som löper genom hela arrangemanget.

  • Umbraz

    Tack!
    Har du sett att det finns fina frimärken i häfte som heter "tillsammans"? Ganska passande tycker jag, så jag har beställt hem de via postens hemsida.

Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!