• Hempling

    Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!

    Och eran lilla tjej var ju jättesöt oxå!

  • Hempling

    Madame Mim; Om jag inte kommer ihåg helt fel så skulle ni gifta er på svedjans kapell precis som vi? Som jag förstår så är du i Sthlm just nu, så undrar du över något om lokalen som ska kollas eller så så hör av dig till mig, jag kommer nog att fara ut dit och reka (igen...) om ett tag!

  • Hempling

    Inga problem, bara glad att kunna hjälpa till!! Vi ska också ha festen på lägergården. Vet att det finns en del porslin och liknande där, men är osäker på just karaffer o.dyl. Jag hör av mig när jag kollat upp det!

    Madam Mim skrev 2009-03-13 14:49:56 följande:


    Du är en ängel! Du läste mina tankar. Oj vad vi har funderat på hur vi ska klura ut vad som finns. Om du har vägarna förbi skulle vi gärna vilja veta om det finns någon ljudanläggning i kapellet. Vi ska nämligen spela vår in och ut gångs musik på cd. Om du ska ha festen på lägergården (vi ska det) så undrar vi om det tex finns karaffer, vinglas, serveringsfat mm. Vore toppen om du kunde kolla det. Super duper tack på förhand!
  • Hempling

    Alla ni som boka fotograf: vad betalar ni? Någon som ska ha fotograf med hela dagen?

    Jag har en bekant som kommer att fota under hela dagen till oss, som har arbetat som fotograf i en studio tidigare. Jag är dock osäker på hur mycket vi ska betala. Har ännu inte fått något svar på hur mycket personen i fråga vill ha betalt när jag frågat, antagligen svårt att säga ett pris när man känner varandra. Så har ni några uppslag för hur mycket jag ska erbjuda tar jag tacksamt emot dessa!

  • Hempling

    Tackar Vill nu, Umeå090815 och butterfly0725, känns som att jag har en ide utifrån vad ni skriver om vad jag ska föreslå för summa till vår fotograf!

    I helgen fick vi ett smakprov från cateringfirman av maten vi tänkt oss till bröllopet. Smakade jättebra, så nu har vi bockat av det från saker att bestämma! :) Hur går det för er andra, vad har ni kvar nu?

  • Hempling

    Vi ska använda oss av "Annas fest och mat". Bra och mycket mat till ett bra pris. Hon har gjort ett bra intryck på oss. Vi vill att maten ska vara en överraskning, så jag skriver inte här vad vi ska äta, men det blir en kötträtt till huvudrätt kan jag ju säga.

    Låter härligt att åka upp till Hemavan, ibland kan det behövas en paus i planeringen oxå, så man inte hinner bli less! Låter ju ändå som att ni har de flesta "större" sakerna klara redan, så ni kan nog lugnt ta några dagar ledigt!

    Vi har ungefär samma saker kvar, håller just nu på att välja ringar, jag har 3 olika jag väljer mellan. Svårt, eftersom det är ett val man ska leva med resten av livet (förhoppningsvis).


    SommarNoll9 skrev 2009-03-23 10:59:01 följande:
    Vilken cateringfirma har ni bokat och vad ska ni ha för mat? Vi är precis i den svängen nu och har fått in offerter från olika cateringfirmor. Vi har tänkt ha kall buffé för enkelhetens skull. Förutom det har vi kvar en hel del. Tårta, blommor, ringar, skor, underkläder, dekorationer osv osv Nästa vecka är vi uppe i Hemavan nästan hela veckan så då blir det ju inget gjort alls på planeringen.
  • Hempling

    Vill nu; kul att ni var nöjda, det bådar gott för vår dag med Annas catering. Men det jag sett än så länge känns hur bra som helst, hon har varit jättebra på att ge förslag och tips om saker man egentligen inte tänker ligger på cateringens lott. Hon känns mer som en bröllopsplanerare! :)

    Och SommarNoll9, jag förstår vad du menar med att hon inte är snabb att svara på mailen!! Men det verkar ju vara på G i alla fall. Som Vill Nu sa, det är verkligen en serviceinriktad firma hon driver!

  • Hempling

    Ja, det är sant, tänkte inte på det! Men utan att beställa det får man ju ändå lite gratis koordination! Låter hur gulligt som helst att hon fixade med er lokal och allt, att komma in lite tidigare och duka kan nog göra ganska stor skillnad med tanke på hur mycket annat man ska göra den dagen!

    Vill nu skrev 2009-03-24 07:41:40 följande:


    Hon erbjuder ju en bröllopskoordinator-tjänst oxå, om man vill ha det! Jag tycker man fick jättemycket bra råd av henne, om typ allt! Hon var verkligen superengagerad när vi gifte oss! De fixade till och med så att vi fick komma in och duka flera timmar tidigare, genom att ringa killen som hyrde kvällen innan, och be honom börja städa i "stora" rummet, så vi kunde duka, medan de städade resten !
  • Hempling

    Hej Dessiboll och kul med en till att prata med här! Ser att vi har samma datum att arbeta mot, vi ska också gifta oss den 18:e juli! Var ska ert bröllop hållas?

Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!