• Umbraz

    Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!

    Dylanlåten är helgrym men väldigt lång...våra kompisar ska arrangera om den och ta bort lite text så att den blir lämpligt lång.

    Madam Mim skrev 2009-02-18 12:57:21 följande:


    Jag har en helt galen vän som insisterat på att få handskriva alla våra inbjudningskort. Vi köpte oblekta julkort på ikea som vi använder. På framsidan ska vi limma fast ett s/v kort på oss och så ska vi ha limegrönt band runt om. Enkelt och billigt. Vi har jätte svårt att hitta någon bra ingångs musik. Har ni något förslag? (Ska kolla upp den där Bob Dylan låten.) Utgångsmusik ska min blivande få välja och han velar mellan Oboy vilket vackert väder och något star wars team.
  • Umbraz





    Här är en underbar version av Pachelbels Canon in D Major!

  • Umbraz

    Vilken tycker du är underbar? Dylan eller Pacelbel?

    Madam Mim skrev 2009-02-18 15:14:50 följande:


    Umbraz: Den är ju helt underbar! Honom ska vi ha!!! Får rysningar.
  • Umbraz

    Tack för tipsen! Men jag tror han som ska sjunga behöver en lite mer grabbig och raspigare låt. Han brukar tolka Neil Young.
    Fast det är klart, jag ska inte ha förutfattade meningar, han kan säkert sjunga annan typ av musik också.


    Hempling skrev 2009-02-18 21:55:07 följande:
    Håller med dig, det är väldigt svårt med musiken! Några låtar som kanske skulle passa med era önskemål som vi själva funderar på är; Annies song; Michael Buble - Everything eller Jason Mraz - I'm yours. Med rätt person som sjunger dem kan det kanske bli bra?
  • Umbraz

    LYCKA TILL SJÄLV!!!
    Gud så spännande!!!Hoppas ni får en fantastisk dag och efterföljande natt.


    umekicki79 skrev 2009-02-19 23:19:08 följande:
    Har känt mig mycket lugn och "stabil", men nu börjar nervositeten komma smygandes....blir ju fru på lördag!!! IHHHHHGör det sista med festhäftet nu TRÖTT!!! Sedan är vi i stort sett klar JIPPIII!!!LYCKA TILL alla som är mitt i planeringen!
  • Umbraz

    Kul att kunna hjälpa till, jag älskar den, kan höra hur många gånger som helst på den utan att tröttna.

    Madam Mim skrev 2009-02-19 22:28:20 följande:


    Pacelbel. T.o.m min pojkvän gillade den. Super tack för hjälpen. Äntligen något man kan stryka från listan.
  • Umbraz

    Jag tror att man får försöka arrangera om den och förkorta den så den passar till de förutsättningar som finns. Vi ska gifta oss i en jätteliten träkyrka så vi kan inte ha någon jättelång ingångsmarch, utan kommer att i samråd med kantorn anpassa Canon in D Major till det bästa. Den kommer mest troligt, också spelas på orgel.
    Förutom den ska vi ha två sånger till under vigseln, som spelas av våra vänner. Två psalmer, jag tror det är vanligast att man har två,(har dock inte pratat om arrangemanget med präst ännu) och en utgångsmarch.


    shia skrev 2009-02-22 18:16:20 följande:
    Tittade på lite tidigare inlägg och hittade ett förslag på en ingångmarch;Pachelbel Canon in D Major Perfect Version (you tube) den versionen är helt fantastisk men den är 6 min och 30 sek, känns ganska lång men det kanske är Ok ? Hur långa låtar har ni?
  • Umbraz

    Till alla brudar som ska ha fest och dansa brudvals....detta vore något att överraska gästerna med!



  • Umbraz

    Ha ha ha!! :)


    violla skrev 2009-02-24 21:07:09 följande:
    *jobbar på att övertala min m2b nu*
  • Umbraz

    Hej allihopa!
    Tänkte höra hur ni gör med era naglar. Jag har bitit på naglarna och även på skinnet på fingrarna under min uppväxt. Detta har med åren upphört men det har medfört att jag aldrig har haft långa naglar eller skött mina nagelband något vidare bra.
    Hur gör man då, går man och fixar naglarna i förebyggande, redan nu, för att sedan sätta dit lösnaglar bara dagarna innan?
    Mina nagelband går liksom över nageln som det är nu,de är i samma nivå som nageln, och skulle behöva skjutas upp så att det blir en kant, om ni förstår vad jag menar. Jag har som synes noll koll på vad det gäller nagelvård, men jag skulle tro att så som mina nagelband ser ut idag så skulle det se konstigt ut med lösnaglar, jag får för mig att det skulle se helt galet ut.

    Men är detta något jag bör ta tag i redan nu? Eller är det något som man fixar till på samma gång man sätter dit lösnaglar?
    Tacksam för hjälp.

Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!