• Madam Mim

    Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!

    Är det här ni är? Hur går det för alla? Just nu jobbar vi på att få klart inbjudningarna. Kämpar med några kilon innan jag ska beställa min klänning och filar på maten. Ska till Tyskland om 14 dagar för att shoppa alkoholen.

    Violla: hehe. Jag klev upp kl 08:00 den 2:a Januari för att ringa och boka. När jag kom fram var nästan alla datum tagna redan. Vi tog det som fanns kvar. Vi har vigseln kl 14.00, när ska ni vara där? Vi kommer att vara utomhus om vädret tillåter så vi kanske ses.

  • Madam Mim

    Jag tänker strunta i buketten, så då har jag ett problem mindre. Jag tänkte ha en blomma i håret i stället.

  • Madam Mim

    Vi bor i Stockholm så vi behöver inte köra ända från Umeå tack och lov. Kollade upp och jämförde priser från systembolaget innan vi bestämde oss, vi tjänar totalt ca 4000.- det man tjänar mest på vin och öl. en öl kostar ca 2,50.- och 3liter vin ca 70.-

    Vi ser det hela som en lite minisemester så därför åker vi trots att vi inte tjänar så mycket.

    violla: Det är inte fullt i bilen dit men hem är den proppfull. 18 kartor öl och 90 liter vin m.m.

  • Madam Mim

    Jag har en helt galen vän som insisterat på att få handskriva alla våra inbjudningskort. Vi köpte oblekta julkort på ikea som vi använder. På framsidan ska vi limma fast ett s/v kort på oss och så ska vi ha limegrönt band runt om. Enkelt och billigt.

    Vi har jätte svårt att hitta någon bra ingångs musik. Har ni något förslag? (Ska kolla upp den där Bob Dylan låten.) Utgångsmusik ska min blivande få välja och han velar mellan Oboy vilket vackert väder och något star wars team.

  • Madam Mim

    Umbraz: Den är ju helt underbar! Honom ska vi ha!!! Får rysningar.

  • Madam Mim
    Umbraz skrev 2009-02-18 18:34:46 följande:
    Vilken tycker du är underbar? Dylan eller Pacelbel?Madam Mim skrev 2009-02-18 15:14:50 följande:
    Pacelbel. T.o.m min pojkvän gillade den. Super tack för hjälpen. Äntligen något man kan stryka från listan.
  • Madam Mim

    Umbraz: Kolla om du hittar det du vill ha på Panduro i Stockholm. Om du hittar det kan jag gå å köpa stämpeln åt dig ock skicka den till dig. Nemas problemas Jag springer ändå där några gånger i veckan.

    Har du kollat vad det finns för klistermärken? Finns massa bokstäver som är snirkliga. Man kanske kan sätta ihop till ett monogram?

  • Madam Mim

    Umbraz: Hmm har vägarna förbi på Fredag. Om du mailar din adress och talar om(länkar) vad jag ska köpa så är det inga problem, men då har du inte stämpeln förren på Måndag. Är det försent? min mail är anne.ek@home.se

  • Madam Mim

    Ni andra Umeå brudar som hänger här: Säg till om jag kan göra något för er här i Stockholm. Ni hjälper mig så mycket bara genom att skriva och dela med er här så det minsta jag kan göra är att yra omkring i Stockholm och hjälpa er.

  • Madam Mim
    Hempling skrev 2009-03-13 12:27:16 följande:
    Madame Mim; Om jag inte kommer ihåg helt fel så skulle ni gifta er på svedjans kapell precis som vi? Som jag förstår så är du i Sthlm just nu, så undrar du över något om lokalen som ska kollas eller så så hör av dig till mig, jag kommer nog att fara ut dit och reka (igen...) om ett tag!
    Du är en ängel! Du läste mina tankar. Oj vad vi har funderat på hur vi ska klura ut vad som finns. Om du har vägarna förbi skulle vi gärna vilja veta om det finns någon ljudanläggning i kapellet. Vi ska nämligen spela vår in och ut gångs musik på cd. Om du ska ha festen på lägergården (vi ska det) så undrar vi om det tex finns karaffer, vinglas, serveringsfat mm. Vore toppen om du kunde kolla det.

    Super duper tack på förhand!
  • Madam Mim

    Hej tjejer,

    Har varit död ett tag men har nu återuppstått.

    Vi ska ha egen mat men har bokat grillkock av Annas mat och fest. Dom är super hjälpsamma men lite sena med att svara på mail. Jag bokade dom i Januari och har fortfarande inte fått en bokningsbekräftelse. (läskigt) Men jag har ringt några gånger och det verkar vara bokat.

    ringarna är beställa och jag håller på att bestämma mig för vilken klänning jag ska ha. Varför finns det såå mycket?
    Inbjudningskorten är skickade och sambons smoking kavaj är inhandlad. Vi har varit i Tyskland och inhandlat dricka. Jaa längre än så har jag inte kommit. Känns som jag missar 100 saker.

  • Madam Mim

    Hej brudar

    Kul att det hittar hit lite nytt folk.

    Jag har en fråga till er som har bokat Annas mat och fest. Har ni fått någon skriftlig bokningsbekräftelse? Vi har inte fått någon och börjar bli lite nervös..

    Hoppan: Vi ska ha lite snittar.. Hmm låt se.. tunnbrödssnittar med rökt ren och pepparrots cantadou, kallrökt lax med gräslök och majo, soltorkade tomater och brie. Sen ska vi göra smördegsknyten (små) med smörstekta champinjoner och ost.

    Vi ska eventuellt upp till 1:a maj. Så om det är någon som behöver något från ikea så kan vi nog hjälpa till. Inga bokhyllor.

  • Madam Mim

    Grrr. Jag är så arg idag!

    Vi har bokat Annas mat och fest sedan i Januari för grillning på vårt bröllop. Jag gjorde klart för dom att det först och främst handlade om grillning men att vi kunde titta på vad dom hade. Vi mailade dom och sa att vi bestämt oss för att laga maten själv. Sedan har jag inte hört något av dom (ca 1 månad sedan.)Min sambo ringde i går och frågade efter en skriftlig order bekräftelse och och då kröp det fram att dom vill att vi catrar av dom också! Hon utryckningen sa att dom kunde ta ett annat uppdrag och tjäna mer pengar än att "bara" grilla åt oss. Ja, så nu står vi tre månader innan bröllopet utan grillkock. Suck.. Dom borde verkligen ha nämnt detta när vi pratade med dom första gången.

    Ville bara lätta mitt hjärta lite.

    Jaha.. så är det någon som känner någon kock som vill tjäna sig lite extra pengar?

  • Madam Mim

    Oj, jag är så arg så jag kan tydligen inte skriva ordentligt. Dom ville att vi skulle catra tillbehören vilket vi bestämde oss för att vi skulle göra själva.

  • Madam Mim
    010809 skrev 2009-04-19 17:37:12 följande:
    Har ni kollat med Garaget? Jag var där och åt i fredags och kom att tänkte på ert problem med en kock för grilllning då.. de har ju catering oxå, så de kasnke kan hyras inte för att grilla "bara" medan ni fixar resten.. Madam Mim skrev 2009-04-16 20:07:09 följande:
    Tack för tipset! Vi har redan varit i kontakt med dom och verkar ha lite för mycket att göra. Tog ca en månad att få svar på en fråga! Han som vi varit i kontakt med verkar vara lite av en "lirare" så tyvärr vågar vi inte anlita som. Men vi har bokat deras grillvagn så nu behöver vi bara en kock och det verkar ordna sig också. Genom en vän som känner en vän.
  • Madam Mim
    Hempling skrev 2009-04-19 18:58:47 följande:
    Så skönt att det redan har ordnat sig för er! Jag skulle nog gått i bitar om all planering med maten faller i bitar! (och eftersom vi anlitat samma får man väl hålla tummarna...) Hur går det för er annars med planeringen, börjar allt falla på plats?Madam Mim skrev 2009-04-19 18:50:41
    Jag tydligen en syster som känner massa folk. Allt är inte spikat ännu så jag vågar inte andas ut riktigt än.

    Hmm vad är kvar, Min pojkväns byxor och skjorta. Han har köpte en sammets-smoking kavaj. Skor är kvar. Jag ska beställa på ebay och han ska ha vita Converse. Jag har bestämt att vi ska ha bruna dukar med gröna löpare, så vi ska inhandla 42 meter tyg. (helt galet!) Har köpt de mesta dekorationer till borden. (Älskar Ikea.) Har beställt min klänning nyligen från Lillsessan som i sin tur beställer från Kina. Jag var så sent ute så jag fick ingen skiss på hur den kommer att se ut utan dom satt igång på en gång. "biter på mina naglar". Ja det är ungefär där vi är nu. Hur går det för övriga brudar?
  • Madam Mim

    Vi har grönt och brunt som färgtema. Så här har vi tänkt göra: Vi har köpt vita vaser/krukor som vi ska fylla med blommor och murgröna. Murgrönan ska slingra sig ner på bordet. Runt om ska vi ha bruna släta stenar (Ikea) och limehalvor och kanelstänger med sidenband runt om. Vi kommer att äta när det är ljust ute så vi skippar ljusen. Jag bör kanske nämna att vi ska ha fyrkantiga stora bord.

  • Madam Mim

    Umbraz: Jag har bestämt mig för att inte ha någon bukett. Men innan så tittade jag på buketter med trollhassel i. Har några bilder på min dator som jag kan lägga till i mitt galleri.

  • Madam Mim

    Har bilderna på en annan dator så jag fixar det ikväll. Glömde nämna att jag ska istället för bukett ha blommor i håret. Inspirationsbilden finns i mitt galleri. Det är den första bilden.

Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!