• 010809

    Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!

    Oj, kände mig lite frånvarande här ett tag.. tack Vill nu för att du tipsade om den nya tråden.. det är ju ett måste att hänga med här ;)

    hihi, ja nog är det bäst att inte ha sakerna hemma.. då blir de utnötta av all provning innan den stora dagen =) när min klänning är klar ska den raka vägen hem till mina föräldrars klädkammare..

  • 010809

    Vi ska göra egna kort oxå, 2 kort/a4 med en rämsa tapet fastklistrad utanpå och ihopknytna med organzaband.. det jobbigaste blir nog att vika korten, då vi inte kör på standardmodell..

    det låter inte så snyggt men jag tror det kan blir det iaf.. har inte gjort någon test än, med rätt material.. får återkomma och varna om hur man inte ska göra annars =P

  • 010809
    umekicki79 skrev 2009-02-19 23:19:08 följande:
    Har känt mig mycket lugn och "stabil", men nu börjar nervositeten komma smygandes....blir ju fru på lördag!!! IHHHHHGör det sista med festhäftet nu TRÖTT!!! Sedan är vi i stort sett klar JIPPIII!!!LYCKA TILL alla som är mitt i planeringen!
    Lycka till i morgon!!! Guu vad pirrigt det måste vara =)
    Hoppas ni får en jättebra dag som blir ett fint minne!
  • 010809

    Vi vär där, det var som en vanlig bröllopsmässa.. men mycket lugnare, så man hade verkligen tid och möjlighet att prata med utställarna.

    Vi var mest där för att kolla på maten och porslinet från annas fest och mat.. tyvärr hade de inte de rätter vi funderade på som samkprover..

    Men du missade inte så mycket.. alla utställare finns ju att gå till i deras vanliga lokaler, vad jag uppfattade så var det inga extra bra priser..men vi har de mesta klart, så det kanske var för att jag inte kollade så noga =P


    shia skrev 2009-03-01 14:47:16 följande:
    Är det någon av er som var på Annas fest & mat "mässa" i stöcke idag ? Missade man något intressant?
  • 010809

    Hej å välkommen! =)

    Jag har inte själv varit ner på ikea och dessutom beror det ju helt på vad ni ska ha för typ av bröllop, om ni ska köpa eller hyra, om ni dukar själva osv...

    men det jag kan tänka mig är servetter, lakan till dukar (som du sa), panelgardiner till löpare, vattenkaraffer, ljuslyktor/fat, ljus, glas, presentter till dem som hjälper er, vaser, toaletthandukar att brodera något på..

    det jag tänker kan vara lämpligt att köpa på ikea är ju främst för dukningen, så funder på vad ni behöver till den.. sen finns det säkert massa andra saker oxå..


    Umeå090815 skrev 2009-03-03 09:44:41 följande:
    såg i ett tidigare inlägg att det var någon av er som skulle på Ikea och köpa lakan att använda som dukar, jag tycker att det var en bra idé. Vi ska själva ner till Sundsvall på Ikea i ett annat ärende, jag undrar om det är någon av er som kommit lite längre i planeringen som har några bra tips till mig att tänka på inför resan. Annars gissar jag att när man kommer längre i planerna kommer att tänka, synd att vi inte tänkte på detta när vi var på Ikea
  • 010809

    Nej!! å vad jobbigt! =(
    Har de inte meddelat er det för än nu?! Det är ju bara några dagar kvar...

    Jag hoppas ni har snälla människor omkring er som kan hjälpa till med dukningen.. själva lär ni ju ha svårt att hinna med det..

    Vill nu skrev 2009-03-04 11:30:50 följande:


    Gah, gissa vem som har pannik!Vi får inte komma in oh duka förrän mitt på dagen på lördag, då det ör uthyrt på fredag också, Han skulle försöka att de städade undan till 11... Vi gifter oss 15!!! Men, det får ju lov att gå! Känns bara så jäkla hopplöst, när man var inställd på fredag...
  • 010809

    Vill nu: Nu är det nära =) Ha en underbar dag i morgon!!!

    Ser fram emot att få höra lite eftersnack sedan =)

  • 010809

    Vill nu: Grattis!! =)
    Vad roligt att dagen blev så bra =) Precis ett sånt minne som alla vill ha..

  • 010809

    Vad fina inbjudningarna blev! =)

    Jag inhandlade papper i sthlm när jag var ner i helgen.. börjar bli lite stressad..


    Umbraz skrev 2009-03-08 20:03:37 följande:
    Nu har jag gjort klart inbjudningskorten, finns i galleriet!Det är kanelbrun bakgrund av grov kartong med skiftande glansigt tunnare papper som jag skrivit ut text från datorn på. Sen har jag stansat ut hjärtan i papper med olika sorters mönster och strukturer på. Just detta kort har ett vitt filthjärta och brunt med guld på. Sen har jag fått tag i bruna kuvert, lite väl mörka kanske, men det funkar. På de har jag skrivit adresserna med guldpenna.Stilrent och enkelt utan krusiduller, det är temat som löper genom hela arrangemanget.
  • 010809

    Oj vad generöst..det kan ju var guld värt =) som sagts även tidigare, säg till även om du behöver få något uträttat här uppe!!

    det kan ju gälla övriga umeåbrudar oxå, vi kan ju alltid hjälpas åt här uppe oxå.. om det är planering eller om hjälp behövs med dukning å annat.. =)

    Madam Mim skrev 2009-03-11 20:06:08 följande:


    Ni andra Umeå brudar som hänger här: Säg till om jag kan göra något för er här i Stockholm. Ni hjälper mig så mycket bara genom att skriva och dela med er här så det minsta jag kan göra är att yra omkring i Stockholm och hjälpa er.
Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!