• JochD4ever

    Vi med TEMA Grönt/Natur!

    ÄR DET NÅGON MER SOM SKA HA GRÖNT?

    Vi ska gifta oss på landet och kommer ha festen på en loge.
    Vi kommer ha vit och grönt som färgtema.

    Det kommer bli mycket björkar och blad.
    Som placeringskort kommer vi vira vasblad runt servetten som vi skriver namnen på, vi fäter bladen med en dekorationsnål.
    På bordet kommer det vara cylindervaser med gröna blommor och mycket ljus, kanske lite ormbunkar om det ser tomt ut. Vi kommer ha vitt tyg hängande i taket.

    Jag kommer ha grön hortensia i brudbuketten.
    Ni kan titta på mina bilder.

    Fler tips behövs absolut!

  • Svar på tråden Vi med TEMA Grönt/Natur!
  • JochD4ever

    OK, då förstår jag.

    Nu försöker jag göra inbjudningskort, titta i galleriet hur de ska se ut. När man öppnar är det grönt skirt papper som inbjudan står på, fäster med limdots.

  • tessan1982

    åh! jag hänger gärna med på denna tråden..
    Vi tänkte grönt (dock inte nån skrikig grön färg, utan mer naturgrön/lingrön) vitt och guld!

    Jag tänkte ev ha ett äpple på varje plats för bordsplaceringskorten och lite fler äpplen i cylindrar på buffébordet. Vita rosor och orkidér.. och ev gröna orkidér. Gröna el vita blockljus med murgröna runt. El ljus i glas med murgröna runt. (kanske enklast!)

    Sen vet jag inte mer.. tips mottages tacksamt!

  • tessan1982

    JochD4ever; i ditt blidgalleri har du en bild på servetter som är insnurrade i ett grönt blad, shit vad fint det var! precis så skulle jag vilja ha det.. Men undra vad det är för typ av blad och undra hur det fäster? hmm? har du någon aning?

  • JochD4ever

    Jag ska fästa med en floristnål(nål m. pärla)
    Sedan kommer jag använda vasblad bara för att det är gratis och finns i närheten, kommer sedan skriva namn med silver penna på bladet.
    Man kan ju använda andra grässtrån men testa först så att de klarar sig utan vatten.

  • JochD4ever

    Såg en fin bild, där man använt kattgräs och satt i fjärilar.
    Jätte mysigt!

  • vinter0209

    Vi har också vitt och grönt tema men blandar in ljusrosa också, letar efter en grön löpare i rätt lingrön färg.. Några förslag nån??

  • MTTM

    Här är en till med vitt/grönt som "grundfärger" - vi kommer även att ha guld som komplementfärg. Vi väljer en lite mörkare, mer "mossig" grön, eftersom vi gifter oss på hösten. Var först inne på att komplettera med rosa, men det kändes lite för vårigt, so gold it is....

    Såg också blom"pinnarna" i den bröllopstidning som någon skrev om här ovan - det har jag också funderat på!

    En annan idé vi har är att köpa fina "låtsas"-murgröna eller liknande i grönt och klippa av en liten bit och fästa ihop med ett fint band tillsammans med placeringskortet på festen. Kul att höra om era andra idéer också!

  • gustafmatilda

    Vi hade guld, vitt och blodrött som färgtema, men med väldigt mycket inslag av grönt och natur. Det finns kanske lite inspiration i mitt galleri om du vill kolla in :)

Svar på tråden Vi med TEMA Grönt/Natur!