Inlägg från: Skruttis 82 |Visa alla inlägg
  • Skruttis 82

    Hej någon mer som ska gifta sig hösten 2010? Då kanske vi kan följas åt här. Med tips ideer och allt anant nyttig info.

    Själv e det bestämt att vi ska gifta oss hösten 2010 men datum eller något annat är inte bestämt än. Men med tiden så kommer förhoppningsvis det vara bestämt. Vi får hoppas det i alla fall.

    Skruttis 82 Hösten 2010

  • Svar på tråden Hej någon mer som ska gifta sig hösten 2010? Då kanske vi kan följas åt här. Med tips ideer och allt anant nyttig info.
  • Skruttis 82

    Ullis33: jag bor i Skåne, vill vara lite mer hemlig.

    Sindri: Självklart kan du det. När i Augusti gifter du dig?

    Shortvalleywoman: Det blir ju nästan som oss i budgeten. Vi ska oxå ha så billigt så möjligt.

    Var bor ni någonstans?

    Kram

  • Skruttis 82

    Någon som har funderat på maten? Vad ska ni bjuda på och hur mycket pengar lägger ni på mat och dricka? Var köper ni dricka? Funderar på om vi ska fixa allt själv eller ha det på ett ställe där man får allt och betala en större summa. Rätt skönt och slippa allt besvär.

  • Skruttis 82

    En annan fråga? Måste man ha dessert? Eller man kan ha tårtan där och typ kaffe?

    Vad lägger ni pengarna på? Mat kläder? eller på dekorationer och sådant smått pims.....

    Har börjat göra ljusstakar till borden.....

  • Skruttis 82

    Linabullar84: Har samma fråga som dig. När ska man börja planera?

    Hur går det till efter kyrkan? Ska det stå i programmet hur dagen kommer se ut? Ska man skcika "save the date" kort? Ska maten stå med på inbjudan? Vid vilka tidpunkter brukar man äta och så om man har eget (alltså inget ställe som fixar allt)? E det toastmastern som brukar hålla i allt vad gäller tal och liknande?

    Usch det blev många frågor... Hoppas någon kan ge mig svar.

  • Skruttis 82

    Hej ni som funderar på blommor. Ni får nog räkna minst 50 kr stycket och då har ni lite marginal att gå på. Vissa sorter e billigare än andra. Som dekorationer kna man mycket väl köpa rosor i bunt. Då får du ge ca 40-60 kr per bunt och där e 10 st i varje bunt.

    Vi som tänker gifta oss på hösten ska ni ha något särskilt tema på blommor och så? Typ dekorationer med lite höst tema. Typ kastanjer röda gula löva och så? Funderar på det och då slipper man betala något. Måla löv avtryck på pappertalrik och sätta värmeljus på. Hmmm fick lite ideer nu när jag skrev. Men sambon vill ha lila och vitt tema. Då funkar inte min ide med löven.

    Någon som har något klart till brollopet än? Typ kyrka, lokal, kläder, och ja det mesta? Själv så har inget blivit klart här än. Känns som länge tills det e dags.

    Kram

  • Skruttis 82

    Jag har berättat det för mamma, syster och en kompis. Kompisen tänkte jag be hjälpa till lite sen om hon vill. Men jag har lika svårt att hålla tyst om allt så jag undrar om det funkar. Men ska ge mig f*n på att jag ska försöka.

    Någon som har bestämt något annat skoj till bröllopet? Hittade ett fint halsband på ur och penn igår somnjag tänkte ha på mig. Visst det e billgit men fint. Varför ska allt vara så dyrt? Bättre och lägga pengar på annat.

  • Skruttis 82

    Therrese83: Jag funderar likadant som dig. Vill gifta mig kyrkligt men inte ha någon stor fest efteråt. Typ som du sa "vanlig middag". Varför ska man ha det lidant som alla adnra?

  • Skruttis 82

    Hej. Här var det tyst i tråden. Alla kanske har fullt upp med sina planer. Men någon som har kommit på något nytt till bröllopet?

    Ha det bra kram alla

  • Skruttis 82

    Nu har vi ändrat oss det blir våren sommaren 2010 som gifter oss istället.

    Idag ringde jag och kollade priser på Söderslätts Bygdegård där vi funderar på att ha vårt bröllop. Och vilken överaskning vi fick, priset 450pp. Helt överkomligt för oss.

    Tårta blev jag lite sugen på när jag tittade på bröllopsprogrammet igår. Så det blir nog en sådan med.

    När ska man våga boka lokal? Ka man göra det preliminärt?

  • Skruttis 82

    Någon som kommit lite längre på sin planering? Vi har ahft så mycket att göra och har det fram tills 3tredje helgen i juni. Så innan dess blir det inte så mycket planerande.

    Hoppas vi kan komma i gång sen. Tiden springer iväg i en väldans fart.

  • Skruttis 82

    Skapar en forstättnings tråd denna går visst snart ut.

  • Skruttis 82

    Kunde inte länka den men hör av er om ni itne hittar den. Mvh Skruttis 82.

Svar på tråden Hej någon mer som ska gifta sig hösten 2010? Då kanske vi kan följas åt här. Med tips ideer och allt anant nyttig info.