• Grund

    Underbara Göteborgsfruar - Del 7

    Vi träffades som brudar, följt varandra till fruar, vissa till mammor och blivit riktigt goda vänner.

    Astriden 2008-04-05 ~ Stora Holms Säteri
    Barba 2008-05-10 ~ Masthuggskyrkan - Bryggan Under bron
    31 Maj 2008 - 2008-05-31 ~ Tofta Bränneri
    Långserud 2008-06-07 ~ Långseruds Kyrka - Långseruds Bygdegård
    Malinlars 2008-06-07 ~ S:t birgittas kapell - Aschbergska Eken
    Mrs D 2008-07-19 ~ Lysekils Kyrka
    Grund 2008-08-02 ~ Grundsunds Kyrka - Gullmarstrand
    Amor 2008-08-30 ~ Kungälvs Kyrka - Aschbergska Eken
    Aybee 2008-10-25 ~ Torslanda Kyrka

    Tråd 1:www.brollopstorget.se/Foru m-5-46/m2507957.html
    Tråd 2:www.brollopstorget.se/Foru m-5-46/m2616312.html
    Tråd 3:www.brollopstorget.se/Foru m-5-46/m2735459.html
    Tråd 4:www.brollopstorget.se/Foru m-5-46/m2916681.html
    Tråd 5: www.brollopstorget.se/Forum-5-46/m3041405.htm...
    Tråd 6: www.brollopstorget.se/Forum-5-46/m3142388.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-02-23 08:45
    Stjärnis 2008-07-05 ~ Kungslena kyrka

  • Svar på tråden Underbara Göteborgsfruar - Del 7
  • Stjärnis

    Hur mår alla ni andra förresten! Jag hoppas att ni har haft en fantastisk påsk i vårvädret?! Jag mår bara prima, lite trött men det beror nog på att jag går upp klockan 5:00 på dagarna. Idag var jag hos BM, allt såg bra ut. Jag var medelmåttig på allt, både med viktuppgång och symfusmått. Hjärtslagen var först 138 och sedan 149.. Inga ledtrådar om könet där.

  • AyBee

    Hej vänner....

    Grund - tack själv! Jag är ensam jag me på lördag för M är på svensexa. Tror du att du kan komma till mig? Nån mer som är sugen?

    Amor - Känner sååååå igen mig. Axel strulade med amningen i 2 måander och sen så ändrades han efter en natt och vi löste det. SÅ om du verkligen vill försöka GE INTE UPP.....men känns det för jobbigt = sluta!!! för du ska absolut inte må dåligt över det. Han klara sig iaf och ni får njuta istället för att kämpa.
    Lycka till!!! Och hör av dig om du vill prata!!

    Stjärnis - Skönt att höra att allt går bra med graviditeten. Nej det var ingen vidare fingervisning där på hjärtljuden
    Ska du få pojke som alla andra i tråden har kanske eller ska du bryta dig loss och få en flicka Time will tell!!

    Barba - Heja heja med köket. Bildbevis önskas på bloggen

    Maj - Vilka underbara bilder du har på din blogg. Går in och tittar varje dag. Vilken guldklimp ni har. Hoppas du får sova er inatt.

  • AyBee

    Själv har jag tråkigheter att berätta. Igår blev min pappa uppsagt från SAAB i Trollhättan. Han är vid gott mod men det är inget kul. Han hhar jobbat på SAAB i 12 år och nästan bara folk som hade varit där i 17-18 år fick stanna. Sammanlagt var det 701 personer som fick gå hem. Tragiskt!!!

  • Amor Eterno

    Hejsan tjejer!!

    Tack alla för ert stöd vi försöker men när han väl tar bröstet så ugeer han bara i typ 3 minuter sen vill han inte mer!! Jag bröstpumpar och känner mig om en levande kossa ibland

    Nej efter lite prat med J igår så har vi bestämt att vi inte skall bli ledsna över detta. Jut nu funkar vår metod och den kör vi på!! Inte kul att amningen inte vill komma igång och jag blir bara ledsen över det och får en negativ bild utav det!! Så nu kör vi på detta alltså bröstpump och nappflaska samt att i vid sidan om föröker få det igång med bröstet!!
    Känns så skönt när man kommer till ett beslut och inte behöver gå och vara ledsen och nervös hela tiden..Denna tid skall man ju bara njuta utav varandra och nu känns det som om vi kan göra det!!

    Aybee - Vad tråkigt det med din pappa, vet hur det känns mamma fick ju gå efter 26 år på Volvo!!! Så tråkig situation för alla drabbade!

    Stjärnis - Gud så mysigt det låter!! Men man får nog en känsla över könet, min skiftade lite men innest inne kännde jag på mig att det var en pojke Vilken vecka är du på nu?

    Barba - Japp kort önskas så vi får se ert fina kök!! Tack för dina ord.. Japp man kan bara göra sitt bästa

    Vi fortsätter lära känna varandra Men för varje dag som går verkar man veta vad sin lille son vill ha

  • 31 maj 2008

    Mys, Amor! Ta vara på all tid med prinsen!

    Bra att ni har pratat om det, och går vidare med det sättet som passar er! Men det är känsligt med amningen, jag gav ersättning till A en gång förra veckan för att han inte blev mätt, och jag satt och storgrät samtidigt, så det är många känslor som spelar in.

    Fy vad jobbigt med pappa, AyBee! Tackför snälla ord om bloggen, så roligt att höra!

    Puss på er!

  • Astriden

    hej tjejer, jag läser & följer med men har inte vart så aktig senaste veckan. Vi kämpar på med stugan varje dag, målar, fejar och fixar inför visningar på lördag

  • Grund

    Hej tjejer!
    Fredag coh sol! Me like!

    Lycka till med visningen imorgon Astriden! Glöm inte att ta massa bilder sen när ni blir klara.

    Aybee, sorry jag missade att svara dig. Jag kan komma till dig
    Fy vad många det var som fick gå! Usch, jag får alldeles ont i magen.

    Ingen som har vägarna förbi Sisjön under dagen? Silvan börjar tydligen utförsäljning idag (väldigt passande) så direkt efter jobbet åker jag dit och köper tapeterna. Bara rädd att de hinner ta slut

    Amor, Vad bra att ni pratat om det så att ni kan njuta av den första tiden med L. Hoppas det inte dröjer alltför länge innan vi ses!

    Ha en härlig fredag i solen tjejer!

  • Stjärnis

    Aybee: Vad tråkigt att höra om din pappa! Det är så trist med dessa tuffa tider som råder. Måtte det vända snart!

    Amor: Jag är i vecka 30. Just nu har jag nedräkning tills jag går på semester, sex veckor kvar!

    Det är mycket renoveringar på gång i tråden, både i lägenheter, hus och stugor Själva håller vi fortfarande på och letar hus men det går trögt. Det kommer inte ut några hus just nu.. Vi sitter inte i sjön eftersom vi bor i ett radhus med uteplats på fram och baksida men vi längtar efter "vårt" hus.

    Vad händer i helgen då, tjejer? Själv är jag gräsänkling. P ska iväg på grabbhelg, så ikväll blir det kanske en bio. Imorgon skulle de kvarlämnande gräsänklingarna hitta på något och på söndag kommer en kompis som är hemma i stan över helgen.

    Stor kram till er alla!

  • AyBee

    Va kul Grund!!! När ska vi säga? Bestäm du. Jag är flexibel!!

  • Amor Eterno

    Halloj tjejer!!

    Astrid - Lycka till imorgon hoppas viningen går bra??

    31 maj - Visst blir man helt nojig.. Man kan få fram känlor man inte visste man hade i sig, detta md att tvivla ibland och få skuldkänslor osv. Men vi mår bara bra och lär känna varandra bättre och bättre

    Grund - Hoppas du fick tag på din tapeet

    Stjärnis - Vecka 30... Å så mysigt inte mycket kvar nu då! Skönt att du tar ledigt innan!! Du skall se att ni hittar drömhusset snart!

    Idag var vi på Östra och vägde honom och han var tillbaka i sin födelsevikt nästan 3835 gr .

    Sedan skulle de ta bort kateter som jag har haft sedan sjukhuset, men ingen hade sagt åt mig att knippsa till den så jag fick komma tillbaka efter 2-3 timmar igen.. Jag kissade lite men alldeles för lite på egen hand så de fick sätta den igen och en vecka till... Men denna gången var denna kateter så mycket mer behändig!!! Den förra var ju från 1800-talet!!!Barnmorskan var förvånad att de på BB hade gett mig en "sådan gammal" som hon utryckte det! Kan bli så sur på alla de små fel som har uppstått på Östra, först var det dålig info med amningen tycker jag, sedan skrev de ner fel datum för PKU testet på lille L, när vi kom dit skulle det vara dagen efter, men de fixade det ändå. När de skulle väga honom så hade de skrivit fel siffror på BB där uppe så det såg ut som om han hade rassat i vikt!! Därför fick vi gå dit idag och väga honom igen!! Peronalen var snälla det kan jag inte klaga på men man blir lite små irriterad när det blir så många saker samtidigt!

    Hoppas ni får en kön helg!!! Kram på er!

Svar på tråden Underbara Göteborgsfruar - Del 7