Inlägg från: 31 maj 2008 |Visa alla inlägg
  • 31 maj 2008

    Underbara Göteborgsfruar - Del 7

    Halloj raringar!

    Säger som Astriden - nr 7???!!! Häftigt! Tack Grund för uppdateringen!

    Skönt att A tar napp, annars riskerar man ju att vara en levande napp ibland... Vi försöker med vår A, meed varierande resultat

    Klart jag vill att ni ska få träffa lillkillen snart!

    Kram!

  • 31 maj 2008

    Tjenixen tjejer!

    Tråkigt, AyBee att ingen kunde gå med på bio imorgon!

    Grund - grattis till halvårsdagen! Mys med biodejt!

    Astriden - tack för mailet! Det kommer snart ett mail med knasiga bloggfrågor Tack för att jag får utnyttja din expertis på området!

    Amor - så mysigt med sparkarna! Det blir bara mer och mer!

    Idag har jag träffat mina lattemammor här i stan. Riktigt trevligt! Måste ju bara lära mig att dricka kaffe också

    Nu är det badddags för A!

  • 31 maj 2008

    God förmiddag, finaste tjejerna!

    Hoppas ni får det underbart skönt, Barba! Passa på att koppla av från allt vad husrenovering heter och bara njut!

    Amor - jag vet att M tyckte det var mer av en alien än jag, men visst är det häftigt när det syns! Nu fattar jag inte riktigt att det faktiskt är A som har legat i magen!

    Jag är precis i startgroparna med bloggen, men när jag skulle skriva första inlägget insåg jag att jag nog behöver en del hjälp. Och det är där Astriden kommer in i bilden

    Sömnen är mycket bättre! Han äter på natten, men somnar om direkt, och då somnar jag också om, så det är klar skillnad, men det går ju inte att jämföra med hur ni har det, Astriden.

  • 31 maj 2008

    Nu är bröllopsduellen nedladdad till den här familjen också!

    Astriden - glömde skriva - du är så välkommen om du följer med M till Örebro. Vore jätteskoj! Hoppas att träningen gick bra idag. Låter så härligt, men kanske ännu härligare utan bebis, men med bastu!

    Härligt med såna fynd, Grund! Ska absolut få fart på bloggen snarast...! Och planerar gärna in en helg snart, vore kul om vi alla kan träffas!

    AyBee - stackars lillkillen! Hoppas det inte blir så farligt för honom!

    Amor - inte skönt det där! Tur att du fick lyxa lite med frisörbesök!

    Långserud och MrsD - var är ni?

    Kram på er tjejer!

  • 31 maj 2008

    Tjing!

    Här är det också vintelandskap, härligt! Har varit ute och gått med A som älskar sin vagn. Han somnar alltid direkt, så det är riktigt skönt.

    Skönt med fredag, men jag håller med Astriden om att det är svårt att hålla koll på dagarna...! Men skönt med helg, för då är ju M hemma! Vår helg är fullbokad, men det är bara roligt!

    Kram på er!

  • 31 maj 2008

    Hej babes!

    Hoppas ni hade riktigt roligt igår, och att AyBee firades ordentligt! Här tog vi det lugnt och tittade på melodifestivalen. Idag har vi varit ute och gått i det fina vintervädret. 2 dm nysnö och -1 ute. Så härligt!

    Kram på er tjejer!

  • 31 maj 2008

    Hej tjejer!

    Ja, Amor, vi har det hur mysigt som helst! Det kommer ni också att få! Inte långt kvar nu för er!

    Det har snöat mer i natt, så nu är det säkert 3 dm fin snö, och -5 grader, vindstilla och strålande sol! Det ser så otroligt härligt ut! Ska ut på en långpromenad med A.

    I lördags skulle vi på 7-års kalas hos min systerson, och jag hade hjälpt min syster med att baka bullar, men så fick de vinterkräksjukan , så nu har vi hela frysen full med bullar

    Säger som Amor, roligt att du är "tillbaka", Malinlars! Hoppas försäljningen går bra, så att ni har den ur världen och bara kan fokusera på nya huset!

    Hoppas ni får en supervecka allihop! På fredag åker vi till Lysekil för att visa upp A för hela tjocka släkten (30 pers...!)

  • 31 maj 2008

    Hej igen!

    Okej, har nog amningsgröt i hjärnan, det var ju Grund som skrev alla de sakerna som jag sedan kommenterade i mitt inlägg! Ha ha (hehe ), så kan det gå! Hoppas du inte känner dig förbisedd, Grund-sweetie!

    Å, hade ni fyrverkerier, AyBee?! Häftigt!!!! Din man är ju underbar, vilken present! Apropå det, min man fyller år på lördag. Vad ska jag ge honom? Har verkligen inte en enda idé! Brukar ge upplevelser, men det känns svårt nu med tanke på A, vågar ju inte boka något. Hmm, mina vänner, har ni något förslag?

    Har varit ute och gått med en mamma från föräldragruppen. Så otroligt härligt! Så nu sitter jag här i underställsbyxor och ska dricka varm choklad och kolla nedladdat Desperate Housewives! Livet som mamma är rätt bra, eller vad säger du, Astriden?!

    Puss!

  • 31 maj 2008

    Hej allihop!

    Idag har vi varit på babysång, A sjöng för full hals Nej då, han tittade nyfiket runt på de andra bebisarna. Det var riktigt mysigt och trevligt, jag var där med två andra mammor. Tror att lillkillen blev trött av alla intryck, för han slocknade direkt efteråt och har bara vaknat för att äta, så nu sover han i soffan.

    Håller med de andra, Malin - borde inte bli några problem att sälja, lägenheten är jättefin!

    Kan tänka mig att det börjar kännas nu, Amor. Skönt då med magplask!

    Låter som om ni ska ha riktigt mys imorgon!

    Astriden, fick du mitt mail om bloggen? Gulledej!

    Kram på er!

  • 31 maj 2008

    Malin - det är precis det vi är till för! Hoppas jag - eftersom jag maler på med mitt bebisprat Jobbigt att det är så oroligt! Känns det obehagligt, eller är det mest störande? Läskigt låter det i alla fall! Hoppas det blir bättre!

    Här har Albin gett oss riktiga leenden ikväll när vi busade med hans napp. Och mammahjärtat svämmar över och jag gråter Helt fantastiskt är det! Och mysigt att vi var hemma och såg det både jag och M.

Svar på tråden Underbara Göteborgsfruar - Del 7