• första­gångsb­rud
  Äldre 5 apr 21:46
  15375 visningar
  103 svar
  Inlägg från förstagångsbrud Visa alla inlägg
  103
  15375

  Kristianstadstrakten del 2

  Är inne på sista månaden nu!! Den 1e smäller det. Har bakat alla cupcakes idag, de blev jättefina. I helgen var vi och rekade vid vigselplatsen. Snart ska vi träffa vigselförrättaren och gå igenom. Jag har blivit hippad för några helger sedan, det var en jättekul upplevelse! Nu längtar jag, allra mest till bröllopsresan...

 • första­gångsb­rud
  Äldre 6 apr 09:20
  #81

  27juni2009:

  Nja, det är mycket som inte är fixat än, jag ska hämta min ring idag och vi ska ju göra buffén själva och det går inte att fixa förrän dagen innan... Det är stressande!

  Ikväll ska vi åka och titta en sista gång på lokalen, en vän till mig som är ljussättare ska följa med och kommer att fixa mysig stämning med ljussättning. Jättekul!

  Alla utom en familj har OSAT, men jag visste att de inte skulle höra av sig så jag hade inte räknat med det... Tyvärr är det ett par vänner som inte kommer, så vi blir några färre än vad jag först hade räknat med.

  Vi kommer inte att ha fest- eller vigselprogram, vigseln har vi enskilt dagen innan och festen blir mer av ett spontant slag tror jag.

  Resan bär av till Veneto i Italien, till ett underbart litet lantställe i bergen! Vi åker med vår son på 1,5 år så vi har tänkt att vi får spendera mycket tid i boendet på kvällarna och har bokat ett riktigt fint :)

 • första­gångsb­rud
  Äldre 6 apr 09:44
  #83

  Lönnsjö:

  Vi ska ha värd på festen som håller i trådarna, hälsar välkomna, tar initiativ, håller koll på tiden. Skålar och säger när det är dags att äta. Hon kommer också att hålla i eventuella tal.

  Vi ska träffa vigselförrättaren nu den 15e och gifter oss den 1! Men har pratat med henne på telefon flera gånger så det känns som att det är OK ändå.

 • första­gångsb­rud
  Äldre 27 apr 13:14
  #99

  Bara 4 dagar kvar! :)

 • första­gångsb­rud
  Äldre 29 apr 21:21

  Jajemen! Det är ganska så lugnt... Min blivande är inte hemma ikväll, är ute på galej med jobbet. Alla listor är förberedda (men inte utskrivna, kom jag på just nu!! ajdå, det måste jag ordna, har ingen skrivare hemma!)

  Bordsplaceringen gjordes med hjälp av svärmor lite tidigare idag.

  Imorgon ska vi vara lediga från jobbet och åka och handla det sista, på eftermiddagen ska vi hämta brudbuketten (beställde en fastän jag bestämt mig för att fixa den själv, orkade inte med det också) och på kvällen ska jag fixa lite med maten. :)

  Jag är inte så värst stressad än... Det är ju en så liten vigsel, det blir nog värre stressig sen på fredagskvällen när vi ska börja göra iordning festlokalen!


  27juni2009 skrev 2009-04-29 19:42:19 följande:
  Förtsgångsbrud: kom in o redogör för oss hur stressigt det är så där bara nån dag innan vigsel
Svar på tråden Kristianstadstrakten del 2
Logga in
Bli medlem