Inlägg från: Hemlig2009 |Visa alla inlägg
  • Hemlig2009

    Några från Halmstad?

    23 maj! Mindre än 3 mån kvar nu.

    Jag åkte ända till Malmö för att hitta min klänning, en jättefin liten butik som heter Palm Design. Ett tips om ni inte hittar något i Halmstad.


    Snoddasen skrev 2009-02-26 22:26:37 följande:
    När gifter ni er? Åhh...vi måste dit och kolla nuu...tur att jag är ledig i helgen=).
  • Hemlig2009

    Nej, inte alls. Känns som det är en del kvar som ska falla på plats. Kanske när det mest bara är väntan kvar...


    Snoddasen skrev 2009-02-26 22:38:45 följande:
    Ojj..vilken konstig formulering, Har nerverna börjat skaka kanske? (Nu blev det rätt)
  • Hemlig2009

    I helgen var jag hos min kompis som ska sminka mig. Vi gjorde en provsminkning och det blev jättebra! Kändes helt plötsligt som att detta är på riktigt.

    Besökte också Tårtdesign i fredags och det blir tårta därifrån.

    Annars så måste jag sätta igång med pysslet och så väntar vi spänt på min vigselring.

  • Hemlig2009

    Vi vet inte riktigt än. När man har beställt så får man komma på konsultation.


    ninni84r skrev 2009-03-09 18:57:45 följande:
    hurdan tårta blir det?
  • Hemlig2009

    Min kompis ville göra en provsminkning. Så nu finns allt uppskrivet hur hon ska göra. Detta för att hon ska kunna jobba snabbt, effektivt och koncentrerat. Lite kul att se sina vänner i en arbetssituation.

    Ja, tårtan blir inte så billig... Först hade vi tänkt ha småbakelser med det blir för dyrt. Restaurangen tar dessutom 15 kr/person i serveringskostnad när vi inte tar tårtan genom dem. Så det landar på rätt mycket ändå.


    Tindragull skrev 2009-03-09 19:12:24 följande:
    Åh, vad roligt!Funderar om jag ska be syrran om en provsminkning, men jag tror inte det. Ska dock be henne sminka mig när jag ska fotograferas för morgongåvan jag ska ge till m2b. (secret box)Drömde också om en tårta från tårtdesign, men det drömmen fick jag ge upp... Blev för dyrt...
  • Hemlig2009

    48 kr/biten kostar bröllopstårtorna, bakelserna kostar 60 kr/st. Allt ingår inkl leverans (0-30 km), man får dock betala deposition för ställning som man sen får tillbaka.

    Jag gillar att man dessutom får komma dit en timme för att prata och gå igenom vad man vill ha. Vi vill ha en cool tårta.

  • Hemlig2009

    Vi var i kontakt med Östras och de tar 35,50 kr/bit. De tyckte att man då skulle boka för att just ställningen ska vara bokad. Men enligt dem handlade det då mest om princesstårtor vilket jag inte är förtjust i. Jag pratade dock med Klammerdamsgatan och tjejen sa att det var bättre att ringa "huvudbageriet", 035-10 96 80.

    Tårtdesigns tårtor bygger på mousser, jag har tänkt mig en riktigt chokladig tårta.

  • Hemlig2009

    Jo, vi vet att tårtan blir dyr men jag tycker liksom att det är en kul grej. Jag skulle inte kunna tänka mig en princesstårta med vit marsipan, det kan jag äta en annan dag.

  • Hemlig2009

    Du, för att vara en hemmagjord tårta till ett 1-årskalas är den superfin! Blir nog synd om mina framtida barn...

  • Hemlig2009

    Ringde för att avboka sminket hos frissan idag. Då hittar sminktjejen ingen bokning! Och den frisören jag pratade med har slutat och de får inte tag i henne? Sminktjejen blev helt förskräckt och erbjöd sig att ringa två av hennes frisörkompisar som jobbar på andra ställen eftersom frisörerna på salongen är på kurs den 23 maj. Vi enades om att försöka på varsitt håll och nu har jag fått en tid på ett annat ställe. Men kul känsla ett tag där, icke! Och vad hade hänt om jag inte hade ringt?!

    Först fick jag en tid på en salong alldeles i närheten av där vi bor. Hörde att telefontjejen var ung så jag frågade vem som skulle göra det. "jag" svarar hon då till min fasa. Frågade försiktigt om hon gjort många uppsättningar och får till svar att det har hon inte gjort. Sa då att jag helst vill ha en erfaren men det var ingen som kunde. Okej till balen men ska jag vara försökskanin på min bröllopsdag?

    Egentligen har jag nu bokat in mig på två ställen. Salongen där jag gått i flera år hade tid men de tar 2550 kr för 2 h och där är det supertrångt och mitt i city. Så jag googlade och hittade ett gammalt inlägg på Bröllopstorget (var annars?) om en salong lite utanför city, också i närheten av vår gata. Ringde dit och de var verkligen gulliga, bokade in konsultation direkt och var så vänliga. Tror säkert det blir bra.

    Puh, 3 timmar i en Bridezillas liv gjorde mig 3 år äldre.

Svar på tråden Några från Halmstad?