Inlägg från: ninni84r |Visa alla inlägg
  • ninni84r

    Några från Halmstad?

    julia78- vi ska också önska oss det, det ända vi känner att vi vill ha. men hade de angett ett kontonr då? funderade lite på hur man ska göra, kanske önska oss resecheckar? lr funderar på ngn låda så gästerna kan lägga i anonyma kuvert i så att ingen ska känna att de "bara" lägger si och så mkt - för alla bidrag är ju välkommna - även om det bara är en 20:a :) hmm..
    iaf så tror jag det är så att anger du ditt namn längst ner så syns det ju annars syns bara ditt kontonr (om det vet ju inte dem vems som är vems)

  • ninni84r

    hej tjejer. idag har jag och min m2b varit på gekås och köpt massa ljus (bruna och vita) och gröna (mossgröna) löpare, kul att shopp lite! :)

  • ninni84r

    gud vad söt du är, va ju hur mkt bra bilder på allt verkligen! tack så jättemkt!!
    va det en rolig fest då btw? :)

    hur dyr blev er tysklandstripp ;) svårt det där hur mkt man ska köpa, tänkte också åka dit och köpa vår dricka.

  • ninni84r

    ja oj det va en hel del :) vi räknar nog med att handla alkohol för ca 4000:- vi har 45 (vuxna) gäster men ganska många som inte dricker ngt + att vi har en hel del hemma. dricker inget själva, men har köpt hem från tyskland innan "för att ha hemma om det kommer ngn" - men tydligen har vi inte haft så mkt besök :)

  • ninni84r

    det jag är lite kluven på, är hur man ska räkna med vin!? hmm.. hur många glas vin dricker man per person under en middag? ska ha öl med för vi har rätt många som inte dricker vin tror vi. hur många föredrar öl framför vin? och vitt lr rött, vad är vanligast tror ni?

  • ninni84r

    precis vad jag tänkte säg; sturegymnasiet.
    tycker inte att det är konstigt att be henne sjunga trots att de inte är bjudna.
    själv har min lillasyster en vän som sjunger fint, så vi ska be henne.

    tindragull - blev ju jättebilligt. vad kostade underkjolen? - kom på det häromdagen. det måste man väl ha, lr det faller väl snyggare antar jag...
    om jag inte missminner mig, läst i kinatråden att du slipper tullen när du köper genom millys?!..

  • ninni84r

    hej tjejer. undra lite, du tog ju lite bilder på skavbökes bygdegård tindragull och jag undrar hur ni ska duka? ta ni bort borden när det är dags för dans?

Svar på tråden Några från Halmstad?