Inlägg från: Snoddasen |Visa alla inlägg
  • Snoddasen

    Några från Halmstad?

    Hallå alla hallandsbrudar!

    Vi gifter oss den 10:e oktober. Mitt uppe i planeringen och tusen grejer att fixa med.Verkligen hur kul som helst!

    Nån som vet om Hanna Morris säljer Nixa klänningar?

  • Snoddasen

    Båda ska ha klänning =). Vi har inte tänkt att ha likadana, men de får ju inte skilja sig alldeles för mycket, då kanske det ser dumt ut. Nu har vi iaf bokat kyrka och lokal! Holms bygdegård är ju verkligen bättre än vad vi trodde!

  • Snoddasen

    Vi ska gifta oss i vapnö kyrka,ja eller det blir ju välsingnelse för vår del.Vilken ska ni gifta er i?

    Hur stor budget har ni? *nyfiken* :)
    Vi har en budget på ca 76000:-, det är ju inte direkt billigt att gifta sig haha.


    Tindragull skrev 2009-02-25 11:55:14 följande:
    Nä, liknande klänningar kanske är snyggast. Ska bli roligt att få följa era planer! Har aldrig varit i Holms bygdegård, men de bygdegårdar jag varit i har varit toppen festlokaler. Vi ska själva vara i skavböke bygdegård. Billigt & bra och allt porslin & sånt finns ju liksom redan! Vilken kyrka blir det? (du har kanske skrivit det innan, men jag har teflonminne...)
  • Snoddasen

    Ja, lokalen är verkligen jätte fin. Stor och rymlig,och allt finns där. Till och med en sval för bröllopstårtan =). Det finns även en liten scen där om man nu skulle vilja ha nån underhållning. Och 2000:- för en hel helg, och sen så kan man även hyra en musikutsrustning och koppla till laptop för 1000 spänn =). Suveränt!


    Kallemero79 skrev 2009-02-25 19:37:43 följande:
    Hej. En till som ska gifta sig...som sagt Har ni kollat på Holms bygdegård? Är det fint där inne? Ev ska vi ha festen där. Gifter oss 1/8....det var någon som undrade
  • Snoddasen

    När gifter ni er? Åhh...vi måste dit och kolla nuu...tur att jag är ledig i helgen=).


    Hemlig2009 skrev 2009-02-26 22:16:36 följande:
    Vi gifter oss också i Vapnö kyrka, kul med fler. Vera & Co har massor av Nixa, mycket större utbud av det märket än vad Hanna Morris har.
  • Snoddasen

    Åh..tack så mycket! Hoppas att vi hittar nåt här i stan. Nerverna börjat kanske skaka?


    Hemlig2009 skrev 2009-02-26 22:31:15 följande:
    23 maj! Mindre än 3 mån kvar nu. Jag åkte ända till Malmö för att hitta min klänning, en jättefin liten butik som heter Palm Design. Ett tips om ni inte hittar något i Halmstad.
  • Snoddasen

    Ojj..vilken konstig formulering, Har nerverna börjat skaka kanske? (Nu blev det rätt)


    Snoddasen skrev 2009-02-26 22:36:19 följande:
    Åh..tack så mycket! Hoppas att vi hittar nåt här i stan. Nerverna börjat kanske skaka?
  • Snoddasen

    Åhh..idag har jag provat klänning!Vilken känsla.Hon i butiken var imponerad över hur snabbt jag klädde mig efter att tagit av mig klänningen.Men behöver dock en 38:a, skelettet mitt har tydligen den storleken. =)

  • Snoddasen

    Åhh...vilken liten sötnos! =)


    Tindragull skrev 2009-03-07 17:38:35 följande:
    Igår fick jag kläderna jag beställt till lillsonen! Sååå fina och han ser ju ut som en liten prins i dem!Bild finns i mitt galleri för den som är nyfiken... Nu bara lääängtar jag till min och dotterns klänningar kommer!
  • Snoddasen

    Idag var jag och gick på stan och var inne på kicks en sväng och såg att de hade bröllops och festsminkning för 495:-! Vilket underbart pris!

    Hur mycket kostar egentligen en håruppsättning?
    Allt är ju verkligen en djungel!

  • Snoddasen

    Åh,,vilken lyckost du är då!Men skönt för dig =)
    Nej, jag bokade inte, måste ju höra med min framtida fru också ;).

    Jag klipper mig på jacobson i stan, men min frisör går på mammaledighet nu innan sommarn och jag vågar inte lite på nån annan, snacka om dilemma! Hjälp!


    Tindragull skrev 2009-03-12 22:42:22 följande:
    Jag är helt fel människa att fråga för min sminkning gö syrran (hon har jobbat på bodyshop & yves rocher så hon vet vad hon gör) och hon är snäll nog att fixa mitt hår också! Så hår & smink = gratis för mig! Bokade du sminkning på kicks?
  • Snoddasen

    Tindragull!

    Förresten såg ett gammalt inlägg om catering och så, och såg att du sktivit om nåt ställe borta vid pilkington som tog 80:-/ pers på buffe. Finns det olika buffémenyer? Kanske finns nån hemsida?

  • Snoddasen

    Får man fråga vart du bokade? Vi ska också fotografera förberedelserna, och det funkar ju inte där. Hur mycket får du betala på det nya stället?


    Hemlig2009 skrev 2009-03-12 22:52:53 följande:
    Jacobsson hade tid för att göra mitt hår men jag tycker 2550 kr för 2 timmar är för mycket. Så där ska jag avboka. Dessutom är det ju så förbaskat trångt därinne! Jag ska få mina förberedelser fotade och det fungerar ju inte där egentligen. Jag är verkligen glad att det löste sig!
  • Snoddasen

    hej på er!

    Hur gör ni med transport från kyrkan till festen?

    Kram alla brudar =)

  • Snoddasen

    Vi har kollat runt lite på bfm.nu, och det är ju inte direkt billigt. 4500:- känns lite hutlöst, men hittade en annan bil för 1900:- men gillar den inte allt för mycket. jag kanske måste vänja mig vid den..haha..vem vet.


    Hemlig2009 skrev 2009-03-29 13:43:21 följande:
    Min sambo jobbar på det. Han har tidigare varit i bilbranchen och även kört med egna fina bilar. Och då pratar vi Porsche mm så han vill inte ha en "vanlig 997:a" som en kompis nu har. Suck, vem mer än han vet att det inte är den dyraste Porschen?! Det ordnar sig säger han, och det är nog viktigast för honom. För min del tycker jag den kostnaden är ganska onödig.
  • Snoddasen

    Jag tar gärna numret, ock det kanske finns bilder nånstans också?
    Tack tack=)


    Tindragull skrev 2009-03-29 14:45:10 följande:
    Vi kommer åka i en gammal veteranbil från hemmet till kyrkan och från kyrkan till lokalen. Den kommer även finnas med på vår fotografering.En ford fordor årsmodell 38 eller nåt sånt. (är inte bergsäker på året)
Svar på tråden Några från Halmstad?