Inlägg från: MissieA |Visa alla inlägg
  • MissieA

    Några från Halmstad?

    Här är en som bor i Halmstad men bröllopet sker i Gislaved

    Vi gifter oss också 9 maj, och har inte jättemycket kvar att göra. Lite småsaker bara.

  • MissieA

    Har bara bott i Halmstad i några månader nu och vi kände att Gislaved är en central plats då våra gäster kommer från alla möjliga håll Sen är ju min m2b egentligen därifrån och jag från Jönköping.

    Har ni mkt kvar att göra?

  • MissieA
    Tindragull skrev 2009-01-30 12:16:20 följande:
    Nä, inte så mycket kvar. Ska beställa min och dotterns klänning. (väntar in i det sista då jag viktminskar), sambons kläder ska köpas in (väntar av samma anledning), Ska göra vigselbladet och festbladen. Resten är nog stort sett klart eller i alla fall bestämt/bokat.Jaha, så ni har bara nyss flyttat till Halmstad? Varför hamnade ni här då?Mina föräldrar kommer från Jönköping. Bra med en central plats om folk kommer från olika ställen.
    Vi har varit i halmstad en hel del och tycker om staden väldigt mkt, sen har vi även nära vänner & min m2bs bror + svägerska här. Men det viktigaste var att min inriktning fanns här

    Även om vi inte gifter oss här kan jag berätta. 170 gäster och ingen direkt budget faktiskt, men försöker att inte slösa överdriver mkt.
  • MissieA
    ninni84r skrev 2009-02-03 08:48:48 följande:
    hej tjejer. fråga: ngn av er som ska gifta er borgligt menar med vigselförrättare. Vem ska jag kontakta?
    Vi ska göra det men dock inte i hlmstad utan Gislaved. Du ska kontakta länsstyrelsen. Här kan du öppna upp ett dokument/under förteckningar) där vigselförrättarnas namn står.

    www.n.lst.se/n/amnen/Flera_verksamheter/Vigsel_partnerskap/
Svar på tråden Några från Halmstad?