Inlägg från: konstigabaralillajag |Visa alla inlägg
 • konstigabaralillajag

  LCHF - ngn mer?

  Kroppen lever sitt eget liv så det är bara att vänta. Kroppen gör som den vill :) Men visst får du gnälla här, har nog också gjort det i denna tråden.
  Eftersom man inte upplever denna kost som en "pina" så ger man inte upp lika lätt som man gjort om man plågade sig igenom dagarna med ständig hunger...


  emersson skrev 2009-03-09 21:47:23 följande:
  Jag gick ner 1,5 kg, sen var jag på min festhelg och gick upp 3 kg, sen gick jag ner 1,5 och nu står jag då på plus/minus noll. Men man mår ju otroligt bra på denna diet som sagt så det känns ju som att man bara ska härda ut ett tag så släpper det sen :) Så jag hoppas verkligen det :) Ska försöka låta bli att gnälla så mycke utan låta det gå en månad iaf så får man se om det händer nåt. Hur eller hur så kommer jag aldrig sluta äta så här för man kan ju inte må bättre. Inga "sockerfall", bättre humör och en enorm energi :)
 • konstigabaralillajag

  Haka gärna på du!
  Jag har lagt om kosten och motionerar en del men det är i perioder så jag sliter mig inte svettig på gymmet för att gå ner i vikt utan jag tar en promenad med hundarna då och då beroende på hur jag mår (har fibromyalgi)


  september2009bröllop skrev 2009-03-09 21:47:29 följande:
  Hmm funderar på om man kanske skulle haka på här... Känner att jag behöver en rivstart för att gå ner de 10 kilona jag vill få bort. Har ni "bara" lagt om kosten eller har ni även ökat på motionen?
 • konstigabaralillajag

  Jag äter bacon, eller ost eller fil med linfrö, ibland omelett...

  När jag äter kött så äter jag grönsaker som tillbehör.
  Äter jag taco så äter jag färsen och grönsakerna. Äter vi grillat äter jag tzatziki till och grönsaker alt gräddsås med sparris eller blomkål eller en vanlig grönsallad... Jag äter som de övriga i familjen men väljer bort kolhydratsbomben :)

  Här är en jättebra sida med massa recept: airamsmat.webblogg.se/

 • konstigabaralillajag

  Japp, Pepsi max är ett substitut för godis :) Vad bra att det fungerade för dig!


  emersson skrev 2009-03-10 21:02:45 följande:
  Idag har det druckits pepsi max iaf :) Var ju lite rädd för att kroppen skulle tolka det som socker så man får dom där jäkla sockerfallen o sånt igen, men tydligen inte :) Nu kommer allt bli lättare ;) Pepsin är nästan bättre än godis ju ;)
 • konstigabaralillajag

  Hur många veckor har du ätit lchf?


  MittiPrickBrud skrev 2009-03-12 17:28:04 följande:
  Sådär ja, nu känns det som att jag är tillbaka i spåret igen. Blev så besviken på mig sjävl efter helgens eftergifter att jag unnade mig ett par dagar till av slarv, men nu, idag , är jag på banan igen....Ska nu ta mig i kragen och träna lite också så kanske det känns ännu bättre sen.Jag vill se mer resultata för att inte ge upp.I början mådde jag jättebra och såg förändringen, och jag tycte allt var så gott! Men nu är jag ute ur nyförälskelsefasen" och börjar plötsligt längta efter söta saker och är lite trött på ågg
 • konstigabaralillajag

  Jag dricker lightsaft (fun light), lightläsk, mineralvatten och vanligt vatten, te, kaffe. En del anser att all lightläsk samt saft är ett big no no men jag har tagit det besluta att tillåta mig just lightläsk.
  En del får ökat sug av sötningsmedel så man får helt enkelt prova sig fram.

 • konstigabaralillajag

  Ja, gör det. Det som inte fungerar för en person fungerar för en annan... Sen väljer man själv var man lägger nivån :)


  Marjo skrev 2009-03-12 18:48:49 följande:
  Okej, tack! Då får jag prova mig fram helt enkelt!
 • konstigabaralillajag

  Det är ju kanon!

  Själv har jag tappat fokus en hel del, vet inte varför... Men nu är jag tillbaka på banan igen :)


  emersson skrev 2009-03-15 14:41:45 följande:
  Numera är det roligt att väga sig varje morgon :) Har gått ner 4 hg till :) över en natt ;) nu ska det ut o promeneras sen sväng :)
 • konstigabaralillajag

  Fasiken ,jag tappar fokus hela tiden. Är inne i en sådan period där orken att stå emot inte finns tillräckligt. Men nu måste jag ta tag i det igen, mår inte bra av kolhydrater...

  Har laddat ner en massa recept så nu ska jag börja laga efter det och testa lite nytt, kanske ger det mootivationen tillbaka lite...

 • konstigabaralillajag

  Nej, du ska INTE börja med cambridgekuren. Du ska forstätta lika duktigt som du gjort hela tiden.
  En liten tröst kanske är att höra att jag pendlar lika dant. Men det hoppar ner lika fort igen. Kan vara ngt jag ätit, lite extra salt, att jag ska ha ägglossning eller mens. En del kan vara känsliga för mediciner, de kan binda vätska... Ck är ingen bra metod. Den är snabb och effektiv men inte hållbar!

  Vill du så kan du maila mig om du vill ha stöd och pepp... för jag vill inte att du lägger ner detta nu.


  emersson skrev 2009-03-21 06:20:51 följande:
  Nu blir man verkligen totalt deprimerad, har ätit så bra och heller inte ätit för mycke tror jag, räknar lite lätt på vad jag äter om dan och det är ju max 1500 kalorier, ändå har jag gått upp 1,5 kg på tre dagar, känns verkligen trist, då har jag ju inte gått ner nåt på två veckor, snarare upp :(Dax o börja med cambridgekuren igen tror jag, då går man ju iaf ner .....
Svar på tråden LCHF - ngn mer?