• gustafmatilda

  LCHF - ngn mer?

  Zeddy, jag tror nog att du blivit lurad, fast det är ju en sån sak du aldrig kan vara riktigt säker på, vilket nog också var meningen... =/

  Ni som har stegräknare, vad har ni köpt för sorter? Det finns billiga varianter, tex på Rusta, mellan 50 och 150 spänn, fungerar de lika bra som dyrare? Tror ni att man kan lita på resultatet hos de billiga eller är det bortkastade pengar istället?

 • gustafmatilda

  Nu var jag tvungen att gå in i mobilen och se efter och visst har jag också en sån där! Smart! Fast frågan är hur jag får den att fungera nu, hmm...?

 • gustafmatilda

  Nej, jag hittar den inte just nu, och på hemsidan hittar jag inget om den. Men jag ska ut och ta en lång promenad sen när jag duschat, väntar bara in att mina fotmasker ska torka =)

  Fast åh, nu fällde min man ihop telefonen och började gå, jag testade bara utan att fälla ihop den, så nu verkar den funka. Smart ;)

 • gustafmatilda

  Antal steg per hel dag är ju en bra idé, sen kan vi lägga ihop efter varje vecka också, man går ju kanske lite olika mycket beroende på om man jobbar eller är ledig? Fast räknar vi varje dag så kommer jag kanske ut mer de dagar jag är ledig, vilket hade varit bra ;)

  Jag får nog köpa mig en riktig stegräknare ändå tror jag, mobilen får jag inte ha under arbetstid och det är nog mest där jag går de dagar jag jobbar.

 • gustafmatilda

  Usch jag har slarvat jättemycket med maten den senaste tiden, inte konstigt att jag mår dåligt idag kanske. Igår var det dock bättre, var duktig och promenerade i 3 timmar (utom en del på jobbet också men det räknar jag inte med). Med detta fick jag till lite drygt 17000 steg och ont i fötterna - det var det värt :)

  Men har ni några tips på när man bara är sötsugen och inte orkar laga ordentlig mat. Min man är dessutom bortrest och det är såå tråkigt att laga mat till sig själv. Speciellt när man börjar bli sjuk också...

  Usch vad jag klagar känns det som, sorry för det =/

 • gustafmatilda
  konstigabaralillajag skrev 2009-04-14 19:48:31 följande:
  Ikväll blir det räksmörgås med mycket ägg, räkor och majonäs :) Ska bli gott! Längesedan jag åt det faktiskt så det ska bli mumma :)Måste också gnälla lite... Har så förbannat ont i bihålorna. Har kännt av det i snart 3 v. Det blev lite bättre ett tag men nu har jag mer ont. Kanske dags att ringa farbror doktorn snart :/
  Har du haft det i tre veckor tycker jag att det är hög tid att du ringer och får en tid! Fast jag vet tyvärr hur lätt det är att dra ut på sådana saker. Men tänk så skönt när du får medicin och blir fri från det =)
Svar på tråden LCHF - ngn mer?