• emerss­on
  Äldre 7 Mar 21:35
  34550 visningar
  263 svar
  263
  34550

  LCHF - ngn mer?

  Jag kör lchf just nu :)Ska gå ner 9 kg förhoppningsvis :)

 • emerss­on
  Äldre 8 Mar 19:21
  #25

  Jag har aldrig haft en sån energi och mått så bra som man gör på lchf mat måste jag säga, går lite segt med viktminskningen just nu men det är väl bara att "ha is i kistan" ;)
  Lite mysigt är det att bara njuta av sitt "välmående" :)

 • emerss­on
  Äldre 9 Mar 19:37
  #32

  Kan man dricka lightläsk typ pepsi max när man äter lchf? Det är nog det enda jag har riktigt svårt att klara mig utan...men bromsar det viktnedgången så är det nog ganska lätt att låta bli...

 • emerss­on
  Äldre 9 Mar 20:10
  #34

  Haha underbart :) Då vet jag vad jag ska köpa imorgon, så får vi se vad min kropp säger om det. Jag har ju turen att kunna äta hur mycke ost som helst iaf ;)Hur många kg har du tänkt att gå ner till? Jag har ju mina 9 kg att kämpa med :)

 • emerss­on
  Äldre 9 Mar 21:24
  #37

  Hur har din viktnedgång sett ut? går du ner lite varje dag eller kommer det i omgångar? hur länge kan du stå på en platå? lite nyfiken bara :)

 • emerss­on
  Äldre 9 Mar 21:26
  #38

  Läste lite tidigare inlägg du skrivit, kan tänka mig att min kropp är lite förstörd av alla miljoner bantingsförsök man gjort... :( men men man får väl vräka i sig smör ett tag så den fattar att här finns det obegränsat med mat ;)

 • emerss­on
  Äldre 9 Mar 21:47
  #40

  Jag gick ner 1,5 kg, sen var jag på min festhelg och gick upp 3 kg, sen gick jag ner 1,5 och nu står jag då på plus/minus noll. Men man mår ju otroligt bra på denna diet som sagt så det känns ju som att man bara ska härda ut ett tag så släpper det sen :) Så jag hoppas verkligen det :) Ska försöka låta bli att gnälla så mycke utan låta det gå en månad iaf så får man se om det händer nåt. Hur eller hur så kommer jag aldrig sluta äta så här för man kan ju inte må bättre. Inga "sockerfall", bättre humör och en enorm energi :)

 • emerss­on
  Äldre 9 Mar 21:58
  #42
  september2009bröllop skrev 2009-03-09 21:47:29 följande:
  Hmm funderar på om man kanske skulle haka på här... Känner att jag behöver en rivstart för att gå ner de 10 kilona jag vill få bort. Har ni "bara" lagt om kosten eller har ni även ökat på motionen?
  Det tycker jag att du ska :) Jag har nog lagt till lite motion beroende på väder (promenader). men jag har ju inte hållt på så länge så jag kan inte redovisa nåt resultat än så länge tyvärr. Men jag hoppas här om några veckor :) jag uppdaterar här hur det går :) jag är 165 lång och väger 68 så det är 8-9 kg kvar för att nå målet. som delmål har jag 65 kg :)
 • emerss­on
  Äldre 10 Mar 21:02
  #49

  Idag har det druckits pepsi max iaf :) Var ju lite rädd för att kroppen skulle tolka det som socker så man får dom där jäkla sockerfallen o sånt igen, men tydligen inte :) Nu kommer allt bli lättare ;) Pepsin är nästan bättre än godis ju ;)

 • emerss­on
  Äldre 14 Mar 07:29
  #61

  Känns som man äntligen börjar kliva av den där platån, minskar 2 hg i vikt varje dag ungefär, så den här veckan räknat från måndag så har jag gått ner 1 kg :) hoppas hoppas det fortsätter nu, mycke fett och lite promenader :)

Svar på tråden LCHF - ngn mer?