Inlägg från: september2009bröllop |Visa alla inlägg
 • september2009bröllop

  LCHF - ngn mer?

  Hmm funderar på om man kanske skulle haka på här... Känner att jag behöver en rivstart för att gå ner de 10 kilona jag vill få bort. Har ni "bara" lagt om kosten eller har ni även ökat på motionen?

 • september2009bröllop

  Jag gjorde väl ingen superstart imorse.. Hade ju inte direkt "rätt" saker hemma i kyl och skafferi..

  Till frukost bytte jag de vanliga crunchy müslin till dinkel och fullkorns mannagrynsgröt.. Innehåller tyvärr 67 g kolhydrater/100 g men enbart 0.9 av dessa är sockerarter.. (Kollade såklart müslin för att ha nått att jämföra med 64 g varav 24 g va sockerarter) Inte bra men bättre än tidigare..

  Hur ser en frukost/lunch/middag ut för er? så svårt att tänka på vad man ska ersätta kolhydraterna med.. När man äter enligt GI behöver man ju bara skrota de i typ 2 veckor och sen gå på lite lätt med fullkorn.. Vad har ni som tillbehör till kött och fisk?

 • september2009bröllop

  Förra veckan gick inte alls bra, men nu är det ny vecka och nya tag

  MittiPrick: Hur blev de med efterrätten? Blev de en succé även hos dina gäster?

 • september2009bröllop

  Idag har jag varit jätteduktig

  började dagen med en halv advokado, två ägg och tre körbästomater

  till lunch åt jag sallad, två fetaost biffar och tzasiki och till middag gjorde jag omelett med ost och chilistekta räkor..

  under dagen har jag dock ätit nästan ett helt äpple, vilket ju inte är allt för bra, och lite nötter..

  Jag har dock haft en tryckande huvudvärk hela dagen.. Är detta något ni märkte av när ni la om kosten?

  Idag har jag även köpt nya batterier till vågen så man kan väga sig

 • september2009bröllop

  fast idag har jag säkert druckit 1 liter mer än vanligt..

  jo jag ska nog gå och sätta i batterierna nu så jag vet vad min start vikt är.. är jättehungrig just nu så jag ska nog gå och lägga mig strax oh sova till nästa måltid

  köpte naturell yoghurt idag som jag tänkte ha till frukost.. hur mycket hallon och nötter kan man ha i för att se fortfarande ska anses OK?

 • september2009bröllop

  Mmm här med.. Känner mig även på helt pissigt humör vilket sambon fått erfara..

 • september2009bröllop

  Idag har jag känns mig lite smått yr och illamående hela dagen.. men jag har varit duktig med maten iaf.. Imorse vägde jag mig för första gången så de ska bli kul att se vad som händer..

  Oj vad jobbigt när alla går runt och äter gott.. Jag lär väl själv känna av de snart.. Sambon tänkte äta glass :-/

  ååååh vad jag är sugen på choklad... Typ varm choklad skulle va underbart...

 • september2009bröllop

  längtar till imorn när jag ställer mig på vågen.. tråkigt bara om den visar plus.. snacka om att hela dagen blir förstörd.. men man ska ju inte förvänta sig för mycket när man bara hållit på i två dagar men man vill ju gärna se att de händer nått så man blir sporrad..

  går man in i ketos med LCHF? borde man eller? Då kanske man skulle kolla det imorn då de gått tre dagar för att se så man verkligen gör rätt..

 • september2009bröllop

  absolut.. både igår och idag har jag känt mig jätte mätt och belåten.. känner även att kroppens skrik efter kolhydrater börjar släppa och idag har jag inte haft någon huvudvärk och har inte känt mig yr alls

  igår när jag kollade ketos visade de inget med nyss fick jag jättemycket utslag.. då vet man iaf att man gör rätt även om inte vågen ger resultat än så just nu svävar jag på moln

  har du nått tips på nått gott till helgen.. Får man dricka varm choklad om man gör den på standard mjölk, en skvätt grädde och smälter i mörk choklad minst 70%?

Svar på tråden LCHF - ngn mer?