• Marjo
  Äldre 12 Mar 18:29
  33878 visningar
  263 svar
  263
  33878

  LCHF - ngn mer?

  Vad får man dricka när man går på LCHF? Är det bara vatten som gäller? Har hittat vad som är tillåtet att äta, men inte dryck.

 • Marjo
  Äldre 12 Mar 18:48
  #56

  Okej, tack! Då får jag prova mig fram helt enkelt!

 • Marjo
  Äldre 15 Mar 14:44
  #67

  Imorgon börjar jag med LCHF, ska bli spännande och jag känner mig peppad. Har läst mycket bra om det. Bra att man kan fråga er som har hållit på ett tag :)

 • Marjo
  Äldre 19 Mar 08:42
  #94

  Är inne på min fjärde LCHF-dag nu och det känns bra. Har faktiskt inte blivit sugen på godis som jag trodde ( är en riktig godisgris). Nötter blir nog min räddning, äter dem med 5-6 kolhydrater/100g och hoppas att det är ok.

  Vad är ketos, som jag såg att någon skrev om här?

 • Marjo
  Äldre 19 Mar 13:42
  #96

  Oj! Jag har bara gått ner 3 hg, men det är väldigt individuellt har jag förstått det som. Men jag ska verkligen ge detta en chans. Får hoppas att kilona lossnar på mig med :)

  Grattis!

 • Marjo
  Äldre 31 Mar 07:01

  Hej!

  Är nu inne på min 3:e vecka med LCHF. Jag tycker jag äter exemplariskt med inte mycket mer än 5 g kolhydrater per dag. MEN jag går inte ner i vikt... första veckan gick jag ner 1 kg (säkert vatten) sen har jag gått upp så nu är min totala viktnedgång bara 0,5 kg.

  Är det någon annan som har samma problem, fastän man inte slarvat? Jag börjar snart tänka på att ge upp, fastän många säger det tar tid... men hur lång tid?? Jag vill ju gå ner.

  Jag rör på mig en del, mest promenader, men får väl börja hårdträna nu känns det som så att det händer ngt på vågen.

  Tack på förhand!

 • Marjo
  Äldre 31 Mar 09:05

  Jag har inte kört ngn sådan kur direkt innan jag började med LCHF. Men jag har alltid haft svårt att gå ner i vilken oavsett metod, så varför skulle kroppen vara "snäll" nu?? :)

  Jag har frågat på kolhydrat i fokus och där säger folk att jag ska ha tålamod..men det är svårt ibland när man inte vill vara tjock längre.

  Men nu ska jag träna och vara duktig :)

  Tack för ditt svar!

Svar på tråden LCHF - ngn mer?